Argo Airways

• Thread starter Thread starter stiv
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Για δες... τελικά μαθαίνουμε απ'τα λάθη μας! Και κοινή υπουργική απόφαση μάλιστα :shock:
Βέβαια ακόμα δεν έπεσε η υπογραφή...

Eμμμμμ, τα λέγα και για την Air Sea Lines (https://www.airliners.gr/community/viewtopic.php?f=34&t=2328&p=94663#p94663)

Το κράτος με λίγη καλή θέληση και προσπάθεια (και μάλλον και το ανάλογο λάδωμα της μηχανής) παπάδες κάνει.
Στην συγκεκριμένη, βέβαια, περίπτωση νομίζω οτι βοηθάει λίγο το οτι δεν ανταγωνίζεται η Argo ακτοπλοϊκές και αεροπορικές ταυτόχρονα...

Ας είναι πάντως... Καλές πτήσεις στην Argo :great:

Οn-Off Topic
Νομίζω ότι θα έχει κάθε δίκιο η Air Sea Lines, να κινηθεί δικαστικά εναντίον του ελλ. δημοσίου και να διεκδικήαει αποζημιώσεις

OA701":b5mp71x1 said:
Οn-Off Topic
Νομίζω ότι θα έχει κάθε δίκιο η Air Sea Lines, να κινηθεί δικαστικά εναντίον του ελλ. δημοσίου και να διεκδικήαει αποζημιώσεις

lol... Γιατί;... Για να σπαταλήσει κι άλλα χρήματα;! Σίγουρα έχει κάθε δίκιο, αλλά όσο κωλυσιεργούν οι δημόσιες υπηρεσίες κι ο κρατικός μηχανισμός άλλο τόσο κωλυσιεργούν τα δικαστήρια. Χαμένος κόπος και χρήμα θα είναι κατά πάσα πιθανότητα. Εκτός αν δεν είσαι Ελλάδα κι είσαι στις ΗΠΑ, όπου ένας καλός δικηγόρος θα σου βρει το δίκιο σου και ακόμα κι αν δεν το βρίσκεις εσύ ο ίδιος.

Για να ξαναμπώ εντός θέματος...

OA701":b5mp71x1 said:
Στην συγκεκριμένη, βέβαια, περίπτωση νομίζω οτι βοηθάει λίγο το οτι δεν ανταγωνίζεται η Argo ακτοπλοϊκές και αεροπορικές ταυτόχρονα...

Είναι λυπηρό που δεν αντέχει κανείς λίγο ανταγωνισμό. Μήπως αυτό σημαίνει κάτι για τις υπηρεσίες που είναι ήδη διαθέσιμες; (...ότι δεν τον αντέχουν) Πάντως πιστεύω πως η ΟΑ πλέον θα πρέπει να τον υποστεί αφού πλέον δεν αποτελεί δημόσια υπηρεσία. Καλές πτήσεις στην Argo λοιπόν.

micha":1niabr04 said:
Mετα τις τελευταιες ανακαλυψεις απο το υπεχωδε οτι πρεπει να υπαρχει αδεια περιβαντολλοντικης μελετης του λιμανιου του Βολου , τα μαζευει και φευγει σιγα σιγα η argo... αλλη μια εταιρια που δεν αντεξε την απιστευτη ελληνικη γραφειοκρατεια..... 3χρονια παλευε

Captain Jack":1niabr04 said:
Εγω εμαθα παντως οτι επικειται επιθεωρηση της ΥΠΑ στον Βολο......... Τα μαζευουν? δεν νομιζω

Αν ξερεις κατι αλλο πες το , πες το τωρα!!!!! :) :D
παντως αν και φανατικος της ιδεας αν δεν τα δω να πετανε δε θα το πιστεψω...εδω δε θα το πιστευουν οι ιδιοκτητες!!
Εχει καταντησει γελοιο ομως, τη μια βδομαδα τα μαζευουν να φυγουν και την αλλη ετοιμαζονται για την πρωτη πτηση...
Για να δουμε...

Κύριοι
Η ArGo Airways θα είναι μαζι σας μεσα στον Ιούλιο. Ευχαριστούμε όλους σας για την υποστήριξη και ελπίζουμε να σας δούμε σε μια από τις πτήσης μας.

Καλορίζικοι, καλές πτήσεις και καλές δουλειές :great: (και γιατί όχι και κανένα επιδοτούμενο αργότερα 8) )

Αντε καλες δουλειες και καλες πτησεις! Ποτε θα εχουμε opening της γραμμης???? :)