Astra Airlines

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Εντάξει η γραμμή είναι σιγουράκι,
άλλωστε η Γερμανία είναι τίγκα με Βορειοελλαδίτες μετανάστες αλλά το θέμα είναι να δούμε τις τιμές!
 
Καλησπέρα και συγχαρητήρια στον Greg.CHQ για τις πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του.

Πράγματι, οι πτήσεις για Μόναχο ξεκινάνε κάθε Σάββατο από 26 Μαϊου. Επίσης, Νυρεμβέργη κάθε Κυριακή από 27 Μαϊου. Πιθανότατα κάποιες θέσεις θα διατίθενται μέσω της ιστοσελίδας της Astra, ωστόσο ο κύριος όγκος είναι ναυλωμένος. Κρατήσεις και τιμές στο http://deskas.air41.de. Καλή αρχή στην Astra!
 
Ξέρουμε τίποτα για το καλοκαίρι? Θα επαναλάβει τις πτήσεις που είχε το προηγούμενο καλοκαίρι στους νησιωτικούς προορισμούς?
 
IATA":2h82se2q said:
Πράγματι, οι πτήσεις για Μόναχο ξεκινάνε κάθε Σάββατο από 26 Μαϊου. Επίσης, Νυρεμβέργη κάθε Κυριακή από 27 Μαϊου. Πιθανότατα κάποιες θέσεις θα διατίθενται μέσω της ιστοσελίδας της Astra, ωστόσο ο κύριος όγκος είναι ναυλωμένος. Κρατήσεις και τιμές στο http://deskas.air41.de. Καλή αρχή στην Astra!

Και MUC και NUE αρχίζουν από 138Ε return που είναι μια χαρά αλλά βλέπω ότι ήδη ότι αυτή η τιμή δεν είναι και σε πολύ μεγάλη διαθεσιμότητα με συχνότητα χ1...

Διακρίνω πάντως μετρημένες και καλές κινήσεις από την Astra.
 
Φίλε IATA σε ευχαριστώ πολύ. Γνώριζα μέρες πριν σχετικά με το δρομολόγιο αυτό αλλά ήθελα πριν το κάνω γνωστό να το επαληθεύσω.

Είναι γεγονός ότι η Astra Airlines έχει αποδείξει (ως τώρα) με μικρά – σταθερά βήματα την αξιοπιστία της.

Οι κινήσεις τις είναι προσεχτικές.

Όπως παραπάνω προανέφερα έχει την στήριξή μεγάλου Γερμανικού γραφείου. Ο Tour Operator έχει εξειδίκευση στην Ελλάδα.

Με δεδομένο ότι κάθε Σάββατο θα πραγματοποιεί την πτήση αυτή (Μόναχο), θα προσφέρει 7 μερα πακέτα για τους Γερμανούς προς την συμπρωτεύουσα.

Φυσικά για ουσιαστικό ανταγωνισμό δεν μπορούμε να μιλάμε αγαπητέ φίλε dvixos διότι ούτε η συχνότητα αλλά ούτε οι προσφερόμενες θέσεις είναι συγκρίσιμες με εκείνες πχ της Aegean . Σίγουρα είναι ένα καλό ξεκίνημα που από την πλευρά μου θα τις ευχηθώ καλές πληρότητες.

Φίλε alekoskit Σχετικά με τα καλοκαιρινά δρομολόγια θα δείξει όλα παίζουν. Αξίζει φυσικά σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι πισω από αυτά τα εσωτερικά εποχικά δρομολόγια είναι μεγάλο Ελληνικό γραφείο. Με δεδομένου ότι το γραφείο αυτό ανοιξε υποκατάστημα πρόσφατα στα Χανιά και σύμφωνα πάντα με τις καλές πληρότητες του 2011 πάρα την οικονομική κρίση, θεωρώ ότι και φέτος η Astra θα τιμήσει με την παρουσία της τα Χανιά.
 
Σε ευχαριστώ Greq.
Θα ήταν ενδιαφέρον πάντως αν κάποιος έχει στοιχεία να μάθουμε πως πήγαν οι πτήσεις εσωτερικού το περασμένο καλοκαίρι (κίνηση - πληρότητα).
Και σίγουρα θα είναι θετικό στις μέρες μας αν μπορέσει η εταιρεία να τις επαναλάβει.
 
H ASTRA Airlines το καλοκαίρι έχει συνεργασία κυρίως τα τουριστικά γραφεία της Θεσ/νικης.
Σε γενικές γραμμές οι πτήσεις προς Χανια (και οι 2 της Κυριακής), Σαντορίνης(και πεμπτη και 2 της Κυριακής) , Κάρπαθος και Κως είχε 100% πληρότητα.
Ρόδος 80-85%, Μύκονος και Ζάκυνθος 90% περίπου. (το όλο πράξενο είναι ότι η Μύκονο στα τέλη Αυγούστου και αρχές Σεπτεμβρίου είχε 100%)
Σε γενικές γραμμές πήγε πολύ καλά...
Η δε Χίος ξέσκιζε σαν άγονη γραμμη με όλες τις μέρες 100% πληρότητα (συν οι εκτακτεσ πτήσεις προς το νησί).


Οι πτήσεις προς Μόναχο και Νυρεμβέργη, όπως σωστά είπατε ειναι εβδομαδιαιές σε συνεργασία του γραφείου στο Μόναχο deskas reisen.

Γενικά η εταιρεία κάνει μικρά βήματα και καλές συνεργασίες με γραφεία. Μέχρι Απρίλιο να περιμένετε πιο πολλά νέα απο την εταιρεία.
 
Αγαπητά μέλη, ομολογώ ότι το ρητό που λέει "όπου ακούς πολλά κεράσια πάρε και μικρό καλάθι" βρίσκει κατά κάποιον τρόπο κόντρα εφαρμογή στην Astra. Χωρίς πολλά λόγια, χωρίς φανφάρες, με "προσγειωένη" φιλοσοφικά εστίαση και συνεργασίες, δείχνει να την νοιάζει η ουσία και όχι η ευρύτερη έννοια ενός βαρύγδουπου "πολιτισμού". Δεν πήγε να σου φέρει όλες τις πόλεις της Ελλάδας σε ένα δρομολόγιο και να στο παίξει φίρμα και καλά. Ίσως το στρατηγικό σχέδιο που εφαρμόζει να δείχνει πιο "φτωχό" αλλά ομολογώ ότι για τα ελληνικά δεδομένα είναι το σωστό. Ένα μπράβο από μένα για τα όσα μέχρι τώρα διαβάζω και ακούω. Εύχομαι καλό χτίσιμο για το μέλλον.

δικός τους
 
Αγαπητέ ΙΑΤΑ/TASOS μου ξέχασες τα Κύθηρα που με ενδιαφέρουν περισσότερο. Δεν ξέρεις τα στοιχεία ή πήγε τόσο χάλια η πληρότητα που απέφυγες να την αναφέρεις :) ?
 
Ναι όντως τα ξέχασα.
Η πληρότητα ήταν όντως χάλια γύρω στο 60%. το θέμα με τα Κύθηρα ήταν ότι ζήτηση υπήρχε αλλά ο κόσμος δεν έβρισκε δωμάτια στο νησί.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top