Athens Airways leased aircrafts

• Thread starter Thread starter jerry
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Δεν έγραψα ότι είναι πρόβλημα. Απλά απότι κατάλαβα, στο ρεπορτάζ θεώρησαν, πως το αεροσκάφος "ξένης εταιρείας" μισθώθηκε για τη συγκεκριμένη μέρα.

M!ke":3tbghyuf said:
....την επόμενη φορά δεν θα είναι μόνο ρεπορτάζ τοπικών τηλεοράσεων....

Καλά...αν πάρουν διαφήμιση τα καναλάκια θα σου πω εγώ αν θα αναφέρουν τίποτα :mrgreen:

ToSofoPaidi":ekkqclxw said:
Βοήθεια καταφθάνει και μάλιστα υπερατλαντική! Δύο Dash 8-100 έρχονται με wet lease από τον Καναδά και πιο συγκεκριμένα από την North Cariboo Air. Νηολόγια λίαν προσεχώς! Απ' ότι είδα πάντως στο site τους, τα dash έχουν χωρητικότητα 37 επιβατών.

Τα πράγματα στριμώχνονται ελέω άγονων γραμμών και απ' ότι μαθαίνω η δουλειά που πέφτει είναι πολλή ώστε να βγουν προγράμματα και υποχρεώσεις. Διάθεση πάντως υπάρχει ώστε να βγει κάτι καλό και οργανωμένο προς τα έξω. Γνώμη μου πάντως πως αυτή είναι η χρυσή και, γιατί όχι, μοναδική ευκαιρία της ZF για κάτι τέτοιο.

Τέλος, κάτι ακούγεται για μια ακόμα προσθήκη σύντομα, πολύ πιο κοντινή αυτή τη φορά, ωστόσο τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα και γι' αυτό δεν θα επεκταθώ.

Απο πηγές πάντως σκίζεις.... :lol: :lol: :lol:

ξερει κανεις με ποιο ATR πεταει τωρα η Athens?

προχθές παρασκευή ήρθε ως ZF606 ATH-RHO το LZ-ATS.Λογικά αυτό θα πετάει ακόμη.Αν ξέρει κάποιος κάτι,feedback please!

thank u Γιαννη. Ηταν στα χρωματα της Athens? 20 ετων αεροπλανο ειναι!

Φίλε μου gmm ήταν ολόλευκο δεν είχε ούτε μια γραμμούλα πάνω του.Το μόνο που είχε ήταν το νηολόγιο του τίποτε άλλο.
http://jetphotos.net/viewphoto.php?id=201985&nseq=30.Έτσι ακριβώς ήταν.Είναι μεν 20ετίας αλλά το καλό είναι ότι έκανε τρελό σαματά!!!Τα DHC 8-400 είναι πολύ κυριλλέ σε αυτά χεχε :D .

Επίσης σήμερα ATH-RHO-ATH ZF 610/11 με το Avro.Το θέμα είναι ποιό είναι.Μετά εξαφανίζεται και επανέρχεται 13/12 ΑΤΗ-HER-ΑΤΗ ώς ZF 626/27.Θα κάνω μια επίσκεψη στο Διαγόρα σήμερα να δω αν είναι.Λογικά κανά SX-DIX??Ίδωμεν.

giannis_oa":1mqkt34k said:
Φίλε μου gmm ήταν ολόλευκο δεν είχε ούτε μια γραμμούλα πάνω του.Το μόνο που είχε ήταν το νηολόγιο του τίποτε άλλο.

Κι αμφιβάλλω αν θα βαφτεί. Με την επιτυχία στον διαγωνισμό για τις άγονες, η athens καλά θα κάνει να επιμείνει. Κι αν θέλει να συμμετάσχει στον επόμενο θα πρέπει να βασιστεί σε στόλο που θα κρατήσει για 4 χρόνια (όσο θα διαρκούν και τα συμβόλαια για τις άγονες). Πιστεύω θα χρειαστεί πιο σταθερά "assets" από προσωρινά wet leases.

Αν δεν κάνω λάθος θα είναι διετούς διάρκειας...