Panagiotis_OA
Economy-Class-Member
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- OAL
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGAV
Στις πτήσεις Aegean που γίνονται από την Olympic Air που έχω κάνει τον τελευταίο χρόνο στην αναγγελία καλωσορίσματος λένε στην πτήση της Aegean που πραγματοποιείται από την Olympic Air.Βέβαια έχω ακούσει και σε άγονη γραμμή που έχει κωδικό ΟΑ να λένε πρώτα το Aegean και ακολουθεί σε συνεργασία με την Olympic Air .Πράγματι το Olympic Air δεν αναφέρεται παρά μόνο μια φορά σε μια πτήση .Στο τέλος λένε σας ευχαριστούμε που πετάξατε μαζί μας Γνώμη μου είναι ότι πράττουν σύμφωνα με το τυπικό στις πτήσεις για λογαριασμό της Aegean .´Ισως θα έπρεπε να παρουσιάζεται το brand Olympic περισσότερο στις άγονες γραμμές .Αλλά και πάλι οι λιγότερο ειδικοί ταξιδιώτες δε δίνουν σημασία σε αυτά Θα σου πουν ότι πέταξα με την Ολυμπιακή ούτως η άλλως η πτήση πληρώματα στολές διαδικασίες είναι σχεδόν όμοιες επι της εποχής mig Πολλοί μάλιστα πιθανόν μη ειδικοί να μη γνωρίζουν για τη συγχώνευση με την Aegean Πχ το OAF που οι πτήσεις γίνονταν με πληρώματα Aegean πιθανόν κάποιοι επιβάτες να έλεγαν ότι ταξίδεψαν με την Ολυμπιακή επειδή το αεροσκάφος είχε τους κύκλους