Δρομολόγια Aegean

• Thread starter Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Νέα Δρομολόγια

κι εγώ κατι τετοιο φανταζομαι..κι απο εδω πάντως εχουμε μια πτηση την εβδομάδα των ΚΑ..δεν ξερω πόση ζητηση υπάρχει αλλά σίγουρα δεν φτάνει..

Ξέρει κανείς γιατί τελικά το δρομολόγιο των Τιράνων θα ξεκινήσει 19/5 (και μάλιστα σε άλλες ώρες απότι αρχικά είχε προγραμματιστέι) :?:

Στήθηκε το καρτελάκι

Το καρτέλ του Λονδίνου στήθηκε νωρίς νωρίς. Ακόμα δεν ξεκίνησε τα δρομολόγια η Α3 για Στάνστεντ και οι τιμούλες φτιάχτηκαν.

Κάντε για πλάκα ένα συγκριτικό search μεταξύ ΕΖ - Α3 και σε αρκετές περιπτώσεις ΟΑ και οι τιμούλες έχουν μεταξύ τους διαφορά 20ευρώ το πολύ (συνήθως έχουν διαφορά λιγότερη του ενός ευρώ! ) .

Είναι απίστευτη η "σύμπτωση". Και καλά, η ΕΖ είναι γνωστός "αντεροβγάλτης". Αλλά η Α3? Ακόμα δεν ξεκίνησε καλά καλά και αντί να κάνει έστω και μία κίνηση ανταγωνισμού τιμών να σπάσει την ΕΖ, μοιάζει να έκανε copy-paste τις τιμές της ΕΖ για όλες τις μέρες του καλοκαιριού. Codesharing κάνουνε?

Ο ορισμός του καρτέλ. Ελεύθερη αγορά σου λένε μετά :rant:

Πιστεύω ότι η Αιγαίου κατάλαβε ότι δεν υπάρχει λόγος για ανταγωνισμό στο επίπεδο των τιμών με τις άλλες εταιρίες. Από ελλάδα τουλάχιστον οι περισσότεροι έλληνες πιστεύω ότι θα διαλέξουν A3 λόγου του ονόματος (αξιόπιστη ελληνική εταιρία,νέος στόλος,όχι καθυστερήσεις κτλ)

Aν είναι όπως τα λες στο δρομολόγιο της Λάρνακας δε θα είχε πληρότητα ούτε 40%!
Οι περισσότεροι επιβάτες ειδικά στα δρομολόγια του Σαββατοκυρίακου ειναι Κύπριοι.
Ο πελάτης θέλει χαμηλές τιμές- Τέλος!
Εχω όμως μία ερώτηση,όταν η Α3 λέει Λονδίνο ποιο αεροδρόμιο εννοεί?

Stansted πεταει...

Για μένα Λονδίνο είναι το LHR άντε να δεκτώ και το LGW!

το LCY ας πούμε που είναι μέσα στην πόλη δεν είναι..?

Πας συχνά εκει και το θυμάσαι εε! Εγω το ξέχασα! :roll:
Απλα παραθέτω για το LCY,
Μόνο με AVRO και Α318! High Glide Path Angle!
A318 η Α3 δεν εχει, αρα μονο με τα AVRO και με Tech Stop due to fuel.
Thanks but NO!
Thanks!
Το STN ως επιλόγη ίσως να μην βοηθά για πτήσεις με ανταπόκριση προς ΗΠΑ σε σχέση φυσικά με τα αλλα!

Καλέ μου levantes, σε παρακαλώ, να διπλοσκέφτεσαι αυτά που γράφεις και να μη βάζεις την προσωπική σου σκέψη πάνω απ όλα. Μην κάνεις το λάθος ενός 16χρονου που επιχειρεί να κρίνει τα αεροπορικά δεδομένα και τις αεροπορικές αποφάσεις. Επειδή εσένα σου φαίνεται πως το STN είναι μακρυά από το LON (είναι παραπάνω από LHR αλλά όχι τραγικά) και επειδή εσύ δε θα κάνεις connection με την ΝΖ για LAX, δε σημαίνει πως το δρομολόγιο δε θα πάει καλά ή πως δε θα την προτιμήσει κόσμος..

[offtopic]
LHR... Ξεπερασμένο.. Μία ώρα taxi... Στο city χτυπά η καρδιά της πόλης. Πάω μία φορά το μήνα για δουλειά..
Επίσης για να ξέρεις πάνε και dash και F50 κτλ. Επίσης το range του AR1 επιτρέπει το ATH-LCY χωρίς tech-stop(ε και αν ζοριστεί λίγο θα έχουμε payload restrictions).. Θα το έβρισκα πολύ ενδιαφέρον.
[/offtopic]