Re: Νέα Δρομολόγια
Akis":23da12i3 said:
Δεν νομίζω η διαδρομή από STN προς το κέντρο του Λονδίνου να διαρκεί 5 ώρες
Γιατί το λές αυτό Άκη? Το έχεις κάνει ποτέ με τα πόδια και ξέρεις ? Τουλάχιστον 5 ώρες είναι.
Σε γενικές γραμμές και τα 4 αεροδρόμια, τον ίδιο χρόνο είναι από το Λονδίνο. 30-45 λεπτά.
LHR : το τραίνο το κάνει λίγα λεπτά πιό γρήγορα αλλά χάνεις χρόνο λόγω του χαοτικού μεγέθους του αεροδρομίου.
LGW: To ίδιο με το LHR αλλά με μικρότερα τέρμιναλ.
LTN : 5-10 λεπτά πιό μακρυά από το LHR αλλά παρόλο που το τέρμιναλ είναι μικρότερο, χρειάζεται λεωφορείο για τον σταθμό του τραίνου που είναι 5 λεπτά από το αεροδρόμιο.
STN: 5-10 λεπτά πιό μακρυά από τα υπόλοιπα, ΑΛΛΑ με τον σταθμό του τραίνου ακριβώς κάτω από το τέρμιναλ.
Όσο αφορά την ελληνικότητα της Α3 και την πίστη των Ελλήνων στα "ελληνικά προιόντα", που ανέφερε ο φίλος πιό πάνω, εγώ έκλεισα 10 αλέ ρετούρ εισητήρια LON-ATH-LON σε διάφορες ημερομηνίες όλο το καλοκαίρι και της Α3 δεν της έδωσα ούτε ένα ευρώ. Παρόλο που περίμενα ότι θα την τιμούσα με την παρουσία μου φέτος, τσαντίστηκα φοβερά από το θράσος του τιμολογίου της το οποίο ήταν κάθε άλλο παρά ανταγωνιστικό για πρωτοεμφανιζόμενο παίχτη. Στην καλύτερη περίπτωση ήταν ίδιο με τον ανταγωνισμό αν όχι πιό ακριβό. Ακόμα και στις μέρες που ήταν το ίδιο, δεν τον προτίμησα λόγο ακριβότερου κόστους πάρκινγκ στο STN αλλά και για το γαμώτο. Πρέπει σαν καταναλωτές να τιμωρούμε την θρασύτητα των εμπόρων.
Αυτοί που μπαίνουν σε μιά καινούρια αγορά με πολιτική αρπαχτής, τιμωρούνται δεόντως αργά ή γρήγορα. Αντί να χαλάνε λεφτά σε λονδρέζικα τηλεοπτικά ταξί, θα ήταν προτιμότερο να μπάινανε λίγο "μέσα" για κανά-δυό μήνες για να προμοτάρουν το προιόν τους βάζοντας καλές και ελκυστικές τιμές. Είναι η καλύτερη διαφήμιση. (και για τους εγγλέζους που δεν βλέπουν τις διαφημίσεις της Α3 από την νόβα ! ).
Αυτές οι τιμολογιακές πολιτικές, θυμίζουν τις αντίστοιχες των κρεοπωλών στην βαρβάκειο και οι εγγλέζοι δεν μασάνε από τέτοια. Εκτός και αν η Α3 πιστεύει ότι δεν θα έχει ανάγκη τους Άγγλους για να γεμίσει δύο πτήσεις την ημέρα. Κούνια που τους κούναγε.
Υπάρχει βέβαια και το άλλο ενδεχόμενο. Να μήν χτυπάει την ΕΖ αλλά την ΟΑ. Γιατί ? Μόνο αυτοί ξέρουν. (Άσχετα ότι και αυτό να κάνουν, οι διαφορά στίς τιμές ΟΑ-Α3 ελάχιστα διαφέρουν).