Δρομολόγια Aegean

  • Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Αυτά γενικά είναι κάποιες αυτόματες αλλαγές. Και φυσικά μπορείς να ζητάς και refund. Συχνά σου δίνουν και τη δυνατότητα αλλαγής σε άλλη μέρα ή / και πτήση. Είχα αρκετές περιμπτώσεις που μου ακύρωσαν το BRU-SKG ή SKG-BRU, έγινε αυτόματη αλλαγή σε BRU-ATH-SKG την ίδια μέρα, αλλά μπορούσα να το αλλάξω και μία μέρα πριν / μετά ή από πρωινή σε βραδυνή ή αντίστροφα (όταν δεν με βόλευε η αρχική αλλαγή). Γενικά αρκεί να είναι όλες πτήσεις της Α3. Αν και σε κάποιες περιπτώσεις δίνουν και Codeshares (νομίζω ότι εξαρτάται και από το αρχικό fare).

Εάν θέλεις να πετάς, αλλά δεν σε βολεύει η αλλαγή της Α3, ψάξε εάν υπάρχουν άλλες πτήσεις και παρ΄τους τηλέφωνο.
 
Codeshare σου δίνουν συνήθως, αν η αλλαγή γίνει εντός των 14 ημερών πριν από την αναχώρηση, διότι εκεί δεσμεύονται από την οδηγία της ΕΕ.
 
Last edited by a moderator:
Εξαρτάται και απο το farebasis . Αν ο ναυλος είναι Light δε δίνουν σε LH.
 
Ισχύει ότι η Α3 διέκοψε πρόσφατα τις πτήσεις για Τυνησία; Εάν ναι αναρωτιέμαι τον λόγο.
 
Δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο απλά ακυρώθηκαν πολλές πτήσεις, κάποιες έχουν ακυρωθεί και τον Δεκέμβρη αλλά έως τον Ιανουάριο θα συνεχίσουν κανονικά μετά θα σταματήσουν και θα ξαναρχίσουν τον Μάρτιο με έναν μήνα παύση όπως και τα περισσότερα ''δύσκολα'' δρομολόγια για τον χειμώνα.
 
Η χειμερινή εξωστρέφεια δεν πρέπει να βγήκε ιδιαίτερα. Μετά το LXR και το GYD σταμάτησε από τις 20NOV και θα επανέλθει για λίγο μόνο τα Χριστούγεννα (22DEC-03JAN). Προς το παρόν δείχνει να επανέρχεται κανονικά με την έναρξη του θερινού προγράμματος αλλά μην το δέσετε και κόμπο.

Το ίδιο και το SSH. Επανέρχεται και αυτό ένα δεκαήμερο τις γιορτές και ξαναξεκινά Απρίλιο, σταματάει από τον Ιούνιο έως και τα μέσα Σεπτεμβρίου οπότε και ξαναξεκινάει.

Ειδικά τα SSH & LXR δεν τα βλέπω να επανέρχονται την άνοιξη αν και πλέον θα είναι προγραμματισμένα σε καλύτερες ώρες για μεταβιβάσεις προς εξωτερικό.

Αλώβητο μένει το KIV και το DXB.

Επίσης είναι η πρώτη φορά που έχουμε φτάσει σχεδόν Δεκέμβριο και δεν έχει ανέβει κανένας νέος προορισμός από Αθήνα για την επόμενη θερινή περίοδο.
 
Δλδ περιμενε κανείς τρελή επιτυχία για LXR,SSH,GYD?
 
  • Like
Reactions: SGM
Με το πόλεμο Χαμάς Ισραήλ εγώ απορώ ποιος ταξιδεύει για διακοπές στη περιοχή.
Πάλι καλά να λέμε που δεν ακυρώθηκαν εντελώς αυτές οι πτήσεις με το που ξεκίνησε ο χαμός.
 
  • Like
Reactions: SGM
Κοιτάζοντας το S24 και βλέπω πως στο ATH-DXB έφεραν την αναχώρηση μια ώρα πιο νωρίς, από 08:50 σε 07:45 και αντίστοιχα στο DXB-ATH από τις 15:20 στις 14:15.
 
Επίσης είναι η πρώτη φορά που έχουμε φτάσει σχεδόν Δεκέμβριο και δεν έχει ανέβει κανένας νέος προορισμός από Αθήνα για την επόμενη θερινή περίοδο.
Καλά δεν νομίζω να δούμε και πολλούς νέους προορισμούς του χρόνου ειδικά μετά τα προβλήματα με τους P&W και μετά το μεγάλο άνοιγμα του φετινού καλοκαιριού αλλά και του χειμώνα όπου για πρώτη φορά παρουσίασαν χειμερινό πρόγραμμα με πολλούς νέους προορισμούς.
 
Top