E-Check από Aegean

• Thread starter Thread starter anno1978
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ε μη φαντάζεσαι και καμιά μεγάλη διαφορά. Εγώ απλώς προτιμώ στο τέλος γιατί αποκλείεται να πετύχεις κανένα πιτσιρίκι από πίσω να σου κοπανάει την καρέκλα, είναι πιο πιθανό να έχεις άδεια θέση δίπλα σου (αφού οι περισσότεροι δε θέλουν να κάτσουν εκεί :D) το οποίο πραγματικά είναι ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ για πτήσεις πάνω από μισή ώρα, μπορείς να μπεις και να βγεις πολύ εύκολα αν ανοίξουν την πίσω πόρτα (συνήθως πάω ATH-STR και στον ελ βεν είμαστε πάντα με σκάλες και όχι σε φυσούνα), μπορείς να πας στην τουαλέτα χωρίς να μπουν μπροστά σου άλλοι 20 από την ώρα που θα σηκωθείς μέχρι να φτάσεις κλπ.

Στα αρνητικά είναι ότι θα πρέπει να φροντίσεις να μπεις από τους πρώτους αν έχετε φυσούνα γιατί αλλιώς θα πρέπει να περάσεις ανάμεσα από όρθιους και να περιμένεις να ανεβάσουν βαλίτσες στα ντουλάπια, ότι αν βγείτε μόνο από μπροστά θα περιμένεις λίγο παραπάνω και ότι το φαγητό ή ο καφές σου θα έρθουν αργούτσικα.

Εγώ πάντως την 29Α δεν την αλλάζω πλέον με τίποτα :mrgreen:

Το μονο κακο (κατα την προσωπικη μου αποψη παντα ειναι οτι στην τελευταια σειρα δεν μπορεις να πας λιγο πιο πισω την πλατη του καθισματος για να αραξεις.. Οποτε 28Α η 27Α ειναι οι πιο καλες για μενα αν και πολλες φορες πεταξα μεταξυ 22Α και 25Α... Τεσπα.. Γαλαρια να ειναι και οπως θελει ας ειναι.. λολ

Κακώς ρωτάς, διότι η επιλογή θέσης στο αεροπλάνο είναι κάτι καθαρά προσωπικό. Σ'άλλον αρέσει να ταξιδεύει στις πρώτες σειρές, σ'άλλον στις τελευταίες, σ'άλλον στις εξόδους κινδύνου, κλπ... Οπότε μην ακούς κανέναν και πειραματίσου!

makedonas":qajsxg8q said:
Το μονο κακο (κατα την προσωπικη μου αποψη παντα ειναι οτι στην τελευταια σειρα δεν μπορεις να πας λιγο πιο πισω την πλατη του καθισματος για να αραξεις.. Οποτε 28Α η 27Α ειναι οι πιο καλες για μενα αν και πολλες φορες πεταξα μεταξυ 22Α και 25Α... Τεσπα.. Γαλαρια να ειναι και οπως θελει ας ειναι.. λολ

Χμμμ... θυμάμαι λάθος ότι στο a320 η πλάτη ΠΑΕΙ πίσω και στην τελευταία σειρά (29);

Πάντως αν επιλέξεις ανάμεσα σε 28 και 27, έχε υπ'όψιν ότι στην 28 το παράθυρο δεν είναι στην πιο βολική θέση. Στην 27 το παράθυρο είναι στην πιο "σωστή" θέση αλλά αν θες να βλέπεις την οθόνη θα ψιλοστραβολαιμιάσεις :mrgreen:

niogr":1p7ztreo said:
Δηλαδή για την πρώτη σειρά της οικονομικής δε λέει, ε?

Τις πρώτες 5-6 σειρές δεν τις δίνει το σύστημα και εκτός αυτού για μένα είναι σπαστικό να έχω μπροστά μου μία κουρτίνα
Στην 29 στα Α320 πάει πίσω η πλάτη του καθίσματος

:arrow: menelaos συνήθως πετάω SKG_ATH_SKG και ΑΤΗ-ΗΕR-ATH οπότε δεν θα μαλώσουμε στο E-Check

Μπορει καποιος να μου πει γιατι αλλες αεροπορικες εταιρειες το check μεσω νετ γινεται μεχρι και 3 μηνες πριν ενω στην Αιγαιου πρεπει να περιμενεις μεχρι και μια μερα μολις πριν την πτηση σου. :roll:

Μπορεί να σου απαντήσει η ίδια η εταιρεία.
+302106261000 αν καλέσεις από Κύπρο (ή άλλη χώρα εκτός Ελλάδας),
8011120000 αν καλέσεις από Ελλάδα (αν βρεθείς εδώ για κάποιο live της Βίσση),
ή στο http://www.aegeanair.com/contact.aspx συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας.

valentinovissi":2c149bxg said:
Μπορει καποιος να μου πει γιατι αλλες αεροπορικες εταιρειες το check μεσω νετ γινεται μεχρι και 3 μηνες πριν ενω στην Αιγαιου πρεπει να περιμενεις μεχρι και μια μερα μολις πριν την πτηση σου. :roll:

Σε ποια εταιρεία έκανες check-in 3 μήνες πριν την πτήση;
Κάποιο λάθος κάνεις... Σε όποια εταιρεία και αν έχω ταξιδέψει είναι maximum ένα με δύο 24ωρα πιο πριν! Άλλωστε αυτό είναι και το νόημα του check-in, να επιβεβαιώσεις ότι θα πετάξεις!

Για 3 μήνες δεν γνωρίζω, αλλά π.χ. στην easyjet μπορείς να κάνει 60 μέρες πριν την πτήση check in.

Από όσον γνωρίζω το maximum το έχει η EasyJet και αυτό γιατί σαν low cost θέλει να εξυπηρετήσει τους "διακοπούντες" να κάνουν check in πριν την αρχή των διακοπών τους. Το 3 μήνες δεν το έχω ξανακούσει και μάλλον ο γράφων το συγκεκριμένο post υπερβάλλει. Στο 99% τω αεροπορικών εταιριών (ειδικά των μη low cost) το check in ανοίγει 1 ή 2 24ώρα πριν.