Ε μη φαντάζεσαι και καμιά μεγάλη διαφορά. Εγώ απλώς προτιμώ στο τέλος γιατί αποκλείεται να πετύχεις κανένα πιτσιρίκι από πίσω να σου κοπανάει την καρέκλα, είναι πιο πιθανό να έχεις άδεια θέση δίπλα σου (αφού οι περισσότεροι δε θέλουν να κάτσουν εκεί
) το οποίο πραγματικά είναι ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ για πτήσεις πάνω από μισή ώρα, μπορείς να μπεις και να βγεις πολύ εύκολα αν ανοίξουν την πίσω πόρτα (συνήθως πάω ATH-STR και στον ελ βεν είμαστε πάντα με σκάλες και όχι σε φυσούνα), μπορείς να πας στην τουαλέτα χωρίς να μπουν μπροστά σου άλλοι 20 από την ώρα που θα σηκωθείς μέχρι να φτάσεις κλπ.
Στα αρνητικά είναι ότι θα πρέπει να φροντίσεις να μπεις από τους πρώτους αν έχετε φυσούνα γιατί αλλιώς θα πρέπει να περάσεις ανάμεσα από όρθιους και να περιμένεις να ανεβάσουν βαλίτσες στα ντουλάπια, ότι αν βγείτε μόνο από μπροστά θα περιμένεις λίγο παραπάνω και ότι το φαγητό ή ο καφές σου θα έρθουν αργούτσικα.
Εγώ πάντως την 29Α δεν την αλλάζω πλέον με τίποτα

Στα αρνητικά είναι ότι θα πρέπει να φροντίσεις να μπεις από τους πρώτους αν έχετε φυσούνα γιατί αλλιώς θα πρέπει να περάσεις ανάμεσα από όρθιους και να περιμένεις να ανεβάσουν βαλίτσες στα ντουλάπια, ότι αν βγείτε μόνο από μπροστά θα περιμένεις λίγο παραπάνω και ότι το φαγητό ή ο καφές σου θα έρθουν αργούτσικα.
Εγώ πάντως την 29Α δεν την αλλάζω πλέον με τίποτα