E-Check από Aegean

• Thread starter Thread starter anno1978
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλησπερα ειμαι νεο μελος απο Θεσσαλονικη.Πιστευω οτι οι καλυτερες θεσεις που μπορεις να κλεισεις εκτος απο τις δυο πρωτες σειρες , ειναι οι θεσεις που βρισκοντε στα παραθυρα διαφυγης δηλαδη στην μεση.Ειναι οι μονες ευρυχωρες απο τις οικονομικες.

menelaos":ywuw0k0a said:
Εγώ πάντως κάνω πλέον πάντα την (περίεργη κατά πολλούς) επιλογή της τελευταίας σειράς (29)! Έχει και παράθυρο στη σωστή θέση, δηλαδή βλέπεις εύκολα, ενώ στην 28 είναι λίγο πιο πίσω απ'όσο θα βόλευε. Βολεύει και η θέση των overhead screens. Πας και εύκολα τουαλέτα χαχαχαχα :mrgreen: Πάντως σοβαρά με βολεύει πολύ, γιατί συχνά δεν βάζουν άλλους εκτός αν το αεροπλάνο είναι ΠΟΛΥ γεμάτο, επίσης μπαίνεις και βγαίνεις πολύ εύκολα αν χρησιμοποιηθούν σκάλες και όχι φυσούνα.

Βγάζεις καλές φωτογραφίες αλλά κουνάει περισσότερο στις τελευταίες θέσεις.

Απορίες σχετίκα με web check in και θέσεις...

Θα πετάξω πιθανότατα με ένα avro της Α3 απο αθήνα για καβάλα και έχω δυο αποριούλες..
Πρώτον ποια/ποίες θέσεις μου συμβουλεύτε να κλείσω μέσω του web check in έτσι ώστε να έχω τη καλύτερη δυνατή θέα απο το window?
Και κατα δεύτερον επειδή θα κάνω web check in απορώ που θα αφήσω τις αποσκευές μου... Ρωτώντας στο τηλέφωνο μια υπεύθυνη της Α3 μού είπε απλά να πάω να τις αφήσω στο check in counter. Δηλαδή, θα προσπεράσω όσους θα περιμένουν στην ουρά και θα πάω να τις αφήσω εκεί που αφήνουν τις αποσκευές ? (μου ακούγετε κάπως)....

Υ.Σ sorry αν ακούγομε άσχετος αλλά είμαι :D
Sorry επίσης αν έγραψα σε λάθος area.

φιλε mclovin εφ΄'οσον κάνεις web check in μπορείς πηγαίνοντας στο αεροδρόμιο Αθηνών ή Θεσσαλονίκης να παραδώσεις τις αποσκευές σου στα counters baggage drop off point ,
εννοείται ότι αν υπάρχει "ουρα" θα περιμένεις την σειρά σου .. :)

Στο Βενιζελο το counter για παραδοση αποσκευων, (απο Web η E-Check in) βρισκεται χωριστα στα δεξια των αλλων counters της Α3.
Η οθονη απο πανω γραφει: ( baggage drop-off point ) Δεν πας δηλαδη στην ουρα που περιμενουν ολοι οι αλλοι για να τσεκαρουν, αλλα σ'αυτο κατευθειαν! Συνηθως δεν εχει καθολου καθολου κοσμο, αντε να πετυχεις 1-2 ατομα το πολυ!
Εγω οοες φορες εχω παραδοσει αποσκευες ηταν αδειο!

Φιλε mclovin,

Οι καλυτερες θεσεις σε AVRO RJ ειναι στο παραθυρο στις 2 τελευταιες σειρες...νομιζω μιλαμε για 21/22...
Ο λογος ειναι οτι στα AVRO οι σειρες αυτες , εχουν μονο 2 καθισματα, σε αντιθεση με τις αλλες σειρες που εχουν 3 καθισματα.

Καλη πτηση
:)

Παίδες, να κάνω μια ερωτησούλα μήπως γνωρίζει κανείς: είπαμε ότι η πτήση ATH-STR via SKG γίνεται με 320 στο σκέλος ATH-STR και 321 στο ATH-SKG. Γνωρίζει κανείς πώς γίνεται το e-check-in μου σε αυτή την περίπτωση; Δηλαδή επιλέγω εντελώς ξεχωριστά (όπως είναι το λογικό) τη θέση μου στο αεροπλάνο για κάθε σκέλος και μετά με το τελικό ok με κάνει check-in through? Έχει κανείς ιδέα πώς γίνεται και (κυρίως) εάν γίνεται σωστά και χωρίς προβλήματα;

Τον τελευταίο καιρό το σκέλος ΑΤΗ-SKG γίνεται με Α320 και το επόμενο σκέλος SKG-STR γίνεται με Α321. Αν και το σύνηθες ειναι να έχεις μία κάρτα επιβίβασης που να αναγράφει απλά ATH-STR υπάρχει η πιθανότητα να σου εκτυπωθούν 2 κάρτες επιβίβασης για τα δύο σκέλη ξεχωριστά. Στην περίπτωση της 1 κάρτας επιβίβασης, στην SKG είσαι επιβάτης transit που απλά αλλάζεις αεροσκάφος ενώ αν έχεις 2 κάρτες θα πρέπει να αποβιβαστείς μαζί με τους επιβάτες που έχουν τελικό προορισμό την SKG και να κάνεις για 2η φορά την διαδικασία της επιβίβασης ως επιβάτης transfer αυτή την φορά. Το τί θα ισχύει θα το ξέρεις οταν θα κάνεις το κανονικό ή web-check-in. Στην πράξη δεν αλλάζει τίποτα πάντως.

Το mobile check-in της η OA το ανακοίνωσε προχθες. Δεν νομίζω πως μια εταιρεία είναι σε θέση να κάνει μια τέτοια υλοποίηση (όσο απλή και αν είναι) εντός μιας μέρας. Προφανώς και η Α3 ετοίμαζε την υπηρεσία αυτή (η οποία είναι λίγο διαφορετική από της OA, λειτουργεί σε περισσότερα αεροδρόμια αλλά προυποθέτει χρήση υπολογιστή και λήψη του barcode στο κινητό με MMS, στην OA λειτουργεί μόνο στην Αθήνα αλλά γίνεται απευθείας από το κινητό) και την πρόλαβε η ΟΑ για 2 μέρες.