E-Ticket OA

• Thread starter Thread starter boost00
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
manos_p":1c94mtj8 said:
Γνωρίζω ότι η ΟΑ σε άτομε 12-24 ετών αν δεν κάνω λάθος κάνει μια έκπτωση 20 με 30 % αν θυμάμαι καλά... αυτό γίνεται μέσω του site της ?
Νομίζω ότι έχουν καταργηθεί κάποιες προσφορές που ίσχυαν παλαιότερα πχ. νεανικοί και φοιτητικοί ναύλοι. Πάντως σίγουρα απ΄το σάιτ δεν υπάρχει τέτοια επιλογή (και αυτό μου επιβεβαιώνει τη μνήμη μου). Υπάρχουν αυτά που βλέπεις για μωρά και παιδιά (2-11).
Στο παλαιό σάιτ κάτι υπήρχε...

Ο νεανικός ναύλος (έως 24) ισχύει ακόμα (booking class X). Δε νομίζω ότι είναι 20% κάτω αλλά είναι ένας φθηνός ναύλος (40 ευρώ + φόροι). Αλλά δεν είναι απαραίτητο πως θα υπάρχει σε κάθε πτήση. Όπως και κάθε άλλη προνομιακή booking class έτσι και αυτή η κατηγορία ναύλων, δύναται να εξαντληθεί, ειδικά σε πτήσεις τις ώρες αιχμής ή πτήσεις σε περιόδους μεγάλης κίνησης

ΟΑ και Service Fee

Από 01/01/2008, service fee και στις πωλήσεις εισιτηρίων ΟΑ!

Εσωτερικό: €10
Ευρώπη: €25
Διηπειρωτικό: €40

Φίλε aakunz,

έχεις μήπως κάποιο σχετικό link; Το service fee θα χρεώνεται και στο internet;

Όχι, έχω μόνο φωτοτυπία της επιστολής που έστειλαν στα γραφεία, για το ίντερνετ δεν λένε λέξη.

Αγόρασα ένα εισιτήριο για Γενεύη με την Ο.Α,μέσω ιστοσελίδας γραφείου ταξιδίων.Το check in και το κλείσιμο θέσης μπορώ να το κάνω και λίγες ημέρες πριν την αναχώρηση ή μόνο τη μέρα της αναχώρησης;Επίσης,μπορώ να κλείσω και τη θέση της επιστροφής;

imaginas":31cfxqzn said:
Αγόρασα ένα εισιτήριο για Γενεύη με την Ο.Α,μέσω ιστοσελίδας γραφείου ταξιδίων.Το check in και το κλείσιμο θέσης μπορώ να το κάνω και λίγες ημέρες πριν την αναχώρηση ή μόνο τη μέρα της αναχώρησης;Επίσης,μπορώ να κλείσω και τη θέση της επιστροφής;

Welcome to Olympic Airlines Internet Check-In service.
This service is available:

* for the major domestic :!: flights departing in the next 4 to 24 hours from now
* for passengers traveling without baggage.

Αυτό το είδα.Και στα Ελληνικά :D
Απλώς έλεγα αν γίνεται να πάω νωρίτερα 1-2 μέρες,για να μην τρέχω πρωί πρωί στο αεροδρόμιο!

Δε γίνεται να πας μέρες πριν για check in. Μπορείς μόνο ηλεκτρονικά, αν δεν έχεις αποσκευές και αν η πτήση είναι εσωτερική (και μάλιστα νομίζω όχι όλοι οι εσωτερικοί προορισμοί)

Νέοι "ηλεκτρονικοί" προορισμοί για τις ΟΑ:

KIT, PAS, AOK, KLX, LCA (και για τις πτήσεις κοινού κωδικού με CY)!