Ellinair - Προβλήματα

Έχουν πτητικό έργο αυτή τη στιγμή; Η ιστοσελίδα δίνει την εντύπωση ότι προετοιμάζει κάτι για το μέλλον. Ενδεχομένως κάποιος καινούριος επενδυτής; Γνωρίζει κάποιος;
 
Η ιστοσελίδα έχει κεντρικό banner "Καλοκαιρι 2021- κλείστε εισητήριο για το ταξίδι σας" και πραγματικά σου έδωσε την εντύπωση πως κάτι ετοιμάζει;
 
Ποτέ δεν ξέρεις. Έχει copyright 2022 και ακόμα δεν έχει κατεβεί. Εδώ που μένω υπάρχει μια παροιμία: αυτοί που νομίζουμε για πεθαμένους ζουν περισσότερο. Αλλά απλή ερώτηση έκανα, γιατί τόση ειρωνία;
 
Όποια εταιρεία τηρούσε τις προϋποθέσεις είχε δικαίωμα να ζητήσει βοήθεια.
Γιατί δεν το έκαναν άλλες εταιρείες είναι απορίας άξιον.
Μάλλον δεν είχαν τις προϋποθέσεις.
Εξ άλλου τα πακέτα εγκρίνονται από την ΕΕ
 
Ή είχε γίνει η μοιρασιά εκ των προτέρων και αποκλείστηκαν από την πληροφόρηση. Μιλάω εκ πείρας
 
Θα αρχίσω από την αναφορά του φίλου mspm για το όνομα του Κωνσταντίνου Βαρδάκη στο ΔΣ της Εταιρείας. Υπάρχει και άλλος με το ίδιο όνομα που υπήρξε Κυβερνήτης στην ΟΑ και Διευθυντής που τα έκανε θάλασσα. Δεν ξέρω αν είναι ο ίδιος αλλά εθεάθει να στριφογυρίζει στην θεσ/νίκη. Αλίμονο !!!
Φίλε jj-lgkr στο σχετικό δημοσίευμα Η ΕΕ ενέκρινε κρατική βοήθεια 6,8 εκατ. ευρώ στην «ανενεργή» Ellinair 3 Μαΐου, 2022 στο ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ Η ΕΕ ενέκρινε κρατική βοήθεια 6,8 εκατ. ευρώ στην «ανενεργή» Ellinair - Metaforespress αναφερόταν επιχορήγηση ύψους 6,8 εκατ.
Όμως σε πρόσφατη τροπολογία
Τροπολογία Προσθήκη εξαίρεσης ως προς το ανώτατο όριο αναπροσαρμογής μισθώματος για το έτος 2022
Άρθρο 2. Χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης στην εταιρεία "Ellinair Α.Ε."

Τροπολογία: Προσθήκη εξαίρεσης ως προς το ανώτατο όριο αναπροσαρμογής μισθώματος για το έτος 2022 | Forin.gr
αναφέρεται ποσό ύψους έως 9,224 εκατ. αφορολόγητα, ανεκχώρητα και ακατάσχετα στα χέρια του Δημοσίου ή τρίτων και δεν υπόκεινται σε οποιαδήποτε κράτηση, τέλος ή εισφορά. Προφανώς θα καταβληθούν και με τόκο.
Φίλε sv1xv δυστυχώς η οικονομική ενίσχυση δεν δίνεται για να καλυφθούν οι υποχρεώσεις της Εταιρείας προς τα Ασφαλιστικά Ταμεία και η Εφορία. Όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν και όσοι δεν πήραν ας τρέξουν αν προλαβαίνουν ή ας πρόσεχαν.
Φίλε aerolithas όπως βλέπεις άλλο πακέτο εγκρίθηκε από την ΕΕ και άλλο από το Υ.Ο. μας
 
Μετά τον θάνατο του ιδρυτή το κατάστημα βάρεσε διάλυση. Ακόμα κι αν είχε συνεχίσει, η διακοπή των δρομολογίων από Ρωσία θα την είχε γονατίσει anyway.

Από όσα έχω παρακολουθήσει, δεν φαίνεται η παραμικρή προοπτική για λειτουργία (εκτός αν αλλάξει εντελώς στόχευση)
 
Last edited:
Καλημέρα.
Ερώτηση: Είχαν δικά τους α/φη; Να φανταστω θα καταντήσουν σαν αυτά της Astra στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης;
Για προοπτική και εγώ δεν γνωρίζω. Ήδη από έτος 2020 περίπου, συμφοιτητής έψαχνε να κάνει πρακτική Θεσσαλονίκη, αλλά δεν έπαιζε στην συγκεκριμένη εταιρεία από τότε.
 
Καλησπέρα στην ομάδα! έχουμε κανένα νέο από Θεσσαλονίκη μεριά και Ellinair?
 
Μήπως, να ζήσουμε να τη θυμόμαστε;
 
Top