Hunting a Shadow
Business-Class-Member
Το χω πει εγώ, παρεξηγημένη προσωπικότητα της ιστορίας ο Ηρώδης... :twisted:
gkatsou":2savuyut said:Εγώ έχω πετύχει την ομάδα μπάσκετ του Άρη και πολλοί καθ'όλη τη διάρκεια της πτήσης είχαν ανοιχτά τα κινητά τους και έπαιζαν! Και όταν πας να τους πεις κάτι, στην λένε και από πάνω...
bari":kyj5bwju said:gkatsou":kyj5bwju said:Εγώ έχω πετύχει την ομάδα μπάσκετ του Άρη και πολλοί καθ'όλη τη διάρκεια της πτήσης είχαν ανοιχτά τα κινητά τους και έπαιζαν! Και όταν πας να τους πεις κάτι, στην λένε και από πάνω...
τελικα ενα απο τα χειροτερα που μπορει να σου τυχουν ειναι να πετυχεις καμμια ομαδα (και μαλιστα αν δεν εισαι οπαδος της!). ταξιδεψα με την ομαδα πολο του Πανιωνιου απο Ρωμη πριν καιρο και κατα τη διαρκεια της πτησης εμαθα τα παντα για τον Πανιωνιο, το Μπεο, τους πανθηρες, τα τζαγκουαρ. φωνες παντου, μαγκια, κινητα να χτυπανε κτλ..
al.porto":wec8hfp9 said:Μπαίνει λοιπόν η γιαγιούλα στο αεροσκάφος και εκεί πληροφορείται ότι πάει Ηράκλειο και όχι στο Αρκαλοχώρι (προφανώς κανά χωριό - προάστιο του Ηρακλείου). Τότε ξεκινάει ένας καυγάς (θέατρο του παραλόγου καλύτερα) με την γιαγιά να φωνάζει ότι την εξαπάτησαν γιατί ζήτησε και πλήρωσε εισητήριο να πάει στο Αρκαλοχώρι και όχι Ηράκλειο!
d|m|tr|s":2fvtyke3 said:Κρίμα που δεν έχουν αλεξίπτωτα τα αεροσκάφη της Ολυμπιακής! :shock: :shock:![]()
![]()