Flight into History

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Η Ολυμπιακή ήταν η κορυφή τού παγόβουνου,όταν κανείς ακόμα δεν είχε καταλάβει τί υπήρχε από κάτω.Το παγόβουνο είναι ολόκληρη η Ελλάδα.Δηλαδή τί πρέπει να γίνει αν κάποιοι δεν τή διαχειρίστηκαν σωστά και έκαναν τα πάντα εναντίον της,προδίδοντάς την;Να τήν κλείσουμε; :thx: Γιατί αυτό ακριβώς λέτε.Καλά,είμαστε φοβεροί.Ένας Άγγλος δε θα μιλούσε ποτέ έτσι για τη British.Στεκόσαστε σε μικροπρέπειες,το έχω ξαναγράψει και χάνετε τήν μεγάλη εικόνα.Τι με νοιάζει εμένα αν η αεροσυνοδός έβαλε τήν κόρη της στην εταιρεία. Επόμενο δεν είναι;εκτός κι αν φοβάται το αεροπλάνο.Ή αν ο πιλότος έκανε τον γυιό του πιλότο.Ορισμένα επαγγέλματα είναι τόσο κλειστά,πού απλά δεν υπάρχει ελπίδα για άλλους.Το πρόβλημα τής Αυστραλίας ήταν άλλο,μιά και μιλάμε για σωστή διαχείριση και ορθές επιχειρηματικές κινήσεις.Το κράτος είχε κάνει τήν Ολυμπιακή υποχείριό του και τήν υπονόμευε για τα συμφέροντα και τις μαγκιές άλλων.Σάς θυμίζει τίποτα;μην πάμε μακρυά.Είναι θέμα νοοτροπίας.Και τώρα πρέπει να μάς σώσουν.Ας ελπίσουμε ότι δεν θα μάς βάλουν και μάς κάτω από καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης.Όσο για κάποια συμπαθητικά σχόλιά σας,δεν ιδρώνει το αυτί μας,το ξέρουμε πώς δεν εκτιμούσατε τίποτα!

Γιώργος Μάναρης":fuvai022 said:
...Στεκόσαστε σε μικροπρέπειες,το έχω ξαναγράψει και χάνετε τήν μεγάλη εικόνα.Τι με νοιάζει εμένα αν η αεροσυνοδός έβαλε τήν κόρη της στην εταιρεία. Επόμενο δεν είναι;εκτός κι αν φοβάται το αεροπλάνο.Ή αν ο πιλότος έκανε τον γυιό του πιλότο.Ορισμένα επαγγέλματα είναι τόσο κλειστά,πού απλά δεν υπάρχει ελπίδα για άλλους...
Όχι αγαπητέ. ΔΕΝ είναι ούτε επόμενο, ούτε λογικό, ούτε αυτονόητο!
Μπορεί εσένα να μη σε νοιάζει αλλά νοιάζει τους άνεργους αεροσυνοδούς και πιλότους που δεν είχαν τη τύχη να δουλεύει κάποιος από τους γονείς τους στην ΟΑ.
Δε νομίζω να σου άρεσε αν αντιστρέφαμε το "επιχείρημα" για το αν υπάρχει ελπίδα για άλλους και το θέταμε ως εξής:
"τι με νοιάζει εμένα αν έκλεισε/ιδιωτικοποιήθηκε η εταιρεία; Επόμενο δεν είναι; Ορισμένες εταιρείες δέχονται τέτοιο πόλεμο από το Κράτος που απλά δεν υπάρχει ελπίδα γι' αυτές"

Και by the way, δε νομίζω να σε πειράζει που ο Βύρων Πολύδωρας (όπως πολλοί ακόμα βουλευτές) διόρισε την κόρη του στη Βουλή των Ελλήνων. Επόμενο δεν είναι; Εκτός κι αν φοβάται τα νομοσχέδια.

Ο συνειρμός σου είναι σωστός,ιδίως το τελευταίο επιχείρημα.Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να κλείσουμε τή Βουλή τήν ίδια.Αυτό το είχε κάνει μόνο η Χούντα....

Γιώργος Μάναρης":2f4br1vq said:
Στεκόσαστε σε μικροπρέπειες,το έχω ξαναγράψει και χάνετε τήν μεγάλη εικόνα.Τι με νοιάζει εμένα αν η αεροσυνοδός έβαλε τήν κόρη της στην εταιρεία. Επόμενο δεν είναι;εκτός κι αν φοβάται το αεροπλάνο.Ή αν ο πιλότος έκανε τον γυιό του πιλότο.Ορισμένα επαγγέλματα είναι τόσο κλειστά,πού απλά δεν υπάρχει ελπίδα για άλλους.

Καλά, πιο 'γνήσια' παραδοχή για το ότι η ΟΑ ήταν, σε υπερθετικό βαθμό, το άντρο της κομματοκρατίας, οικογενειοκρατίας, συντεχνιοκρατίας και ό,τι αρνητικό σε ...-κρατίας λήγοντα, και ότι αυτό τόσο πολύ μας είχε διαβρώσει ώστε να το θεωρούμε και ...φυσιολογικό, δεν περίμενα από τον φίλο μου το κ. Μάναρη. Γιώργο, συνέχισε, είσαι τρομερός, μοναδικός στο είδος σου. Κάθε μέρα και ένα μαργαριτάρι. Να'σαι καλά, φίλε μου.

Και εσύ το ίδιο θα έκανες στη θέση τους φίλε George_a, ή μήπως όχι;Να είσαι ειλικρινής.Τι...θέλεις να μάς πείς δηλαδή; Ότι άν ήσουν πιλότος δεν θα έκανες το γυιό σου πιλότο,όπως έκαναν τόσοι άλλοι;Αυτό κι αν ήταν κλειστό επάγγελμα. Ή μήπως κάποιοι δεν ήθελαν να είχαν γίνει πιλότοι; Έλα τώρα! Θυμάμαι,ένα βράδυ,μία συνάδελφος ζήτησε να πάει γιά λίγο σε μία φυσούνα σε αναχώρηση δρομολογίου για να δεί το πλήρωμα cockpit.Ο κυβερνήτης ήταν ο πατέρας της,ο συγκυβερνήτης ήταν ο αδελφός της.Εμένα μού άρεσε αυτό. Τώρα,αν δεν συμφωνείτε,δεν θα ζητήσω και τη γνώμη σας.Ας είμαστε ρεαλιστές....άκου πιλότοι!

Πατέρας με γιο Κ1 και Κ2? Από πού να ξεκινήσω? Από τον νεποτισμό; Από το τραγικό CRM? Από το ότι η ΟΑ κατήντησε να προσλαμβάνει οικογένειες ολόκληρες; Μπορεί σε κάποιους υπαλλήλους να άρεσε αυτό, όπως μας γράφει ο φίλος εδώ, αλλά δεν μας είπε αν ήταν την εποχή που η ΟΑ μας έβαζε μέσα 1 εκατ. ευρώ την ημέρα. Τόσα λεφτά για να πετάει η σημαία και να βγάζουν επικολυρικά λογύδρια οι υπάλληλοί της.

ΟveLix,λύσε μου μία απορία πού έχω: Αυτή η...Elbonia που γράφεις κάτω από το ψευδώνυμό σου,πού βρίσκεται; Σε ένα κόσμο ονειρικό,πάνω στα σύννεφα;

Γιώργο, συγκρατήσου. Είπαμε. Συμφωνήσαμε. Ένα (1) μαργαριτάρι την ημέρα. Ουάν. Ούνο. Όχι πολλά.

Και όχι επαναλήψεις. Το καταλάβαμε με την πρώτη. Γούσταρες να διορίζονται όόοοολοι από το σόι στην ΟΑ. Στην ίδια θέση. Και το θεωρείς φυσιολογικό. Και πρέπον, πάνω απ' όλα (αλοίμονο, έ!). Έχεις τα βίτσια σου, ρε αδερφέ.

Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τήν πίκρα πού έχετε ορισμένοι με τήν Ολυμπιακή.Αρχίζω να έχω τήν εντύπωση ότι μάλλον τήν αγαπούσατε πιό πολύ απ' ό,τι εγώ,αλλά κάπου σα να σάς απογοήτευσε,αλλιώς γιατί επιμένετε; Η αγάπη έγινε μίσος. Σα να είσαι ερωτευμένος και σε εξαπάτησε...Τι πικρή ανταμοιβή!
Δηλαδή είναι κακό πού ρώτησα πού είναι η Elbonia; Εσύ δηλαδή ξέρεις; Για πές μας και μάς...

Τεράστιο πρόβλημα αντίληψης...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.