Flightsim

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Σωστός, αυτό είναι, πάντως δεν συμβαίνει σε όλα τα PC. Στο δικό μου με NERO το έκανε Installed κανονικά.

Chris

Εγώ μάγκες το δοκίμασα σε Pentium 4 με Raddeon Saphire 256MB κάρτα γραφικών, και δεν έτρεχε καθόλου καλά το ρημάδι το FSX!
Ούτε κάν όταν χαμήλωσα τις ρυθμίσεις.. :oops:
Η εγκατάσταση πήγε μια χαρά εδω.. Ποιό FSX έχεις? το standard η το deluxe?

johnyk":1e8t4oxi said:
γιατί έτσι στηρίζεις κάτι που σου αρέσει....
Κοίτα και εγώ μαζί σου σε αυτό το θέμα αλλά ας σκεφτούμε λίγο:

Το fs είναι στην ίδια φιλοσοφία των windows: Βγάζουμε ένα προϊόν το οποίο "από την μάνα του" είναι ΣΚ***, και επειδή έχουμε την υποστήριξη των προγραμματιστών και των εταιριών που βγάζουν add-ons θα πουλήσει.
Έτσι είναι και τα windows. Τι έχουν από μόνα τους? ένα κομπιουτεράκι, μια άθλια ζωγραφική και ένα τρύπιο browser. Έτσι και το msfs. Εγώ τουλάχιστο νεχω δώσει 10 φορές τα λεφτά του fs σε διάφορα add-ons.Αν αρχίζαμε ΌΛΟΙ να παίρναμε (θεωρητικά πάντα) πειρατικά της microsoft, θα χρεοκοπούσε η εταιρία, με αποτέλεσμα θα είχαμε linux ή macintosh, δύο λειτουργικά 10000 φορες πιο σταθερά απο τα windows, με 1000 πιό πολλα προγράμματα απο την μάνα τους, 1000 φορές πιο γρήγορα κλπ κλπ. Στο θέμα μας δλδ αν η microsoft δεν έβγαζε fs, την θέση του θα έπαιρνε το x-plane ή το fly 4 ή το flight unlimited 3, τα οποία θα είχαν την υποστήριξη των προγραμματιστών, και το flight simulation θα ήταν ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

Συμπερασματικά, ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ. ΣΤΗΝ MICROSOFT ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΣ!!![/list]

Εξαρτάται... Συμφωνώ εν μέρει στην πειρατεία..
Όταν ο άλλος στα πουλάει τόσο ακριβά (π.χ CD) δέν σε κλέβει? :)

OAL260":v49yg02e said:
Σε μερικά PC έχει αναφερθεί πρόβλημα σαν και αυτό που αναφέρεις με το 2ο DVD. Κάνε ένα search στα Forum. (avsim,simflight,microsoft) γιατί υπήρχε λύση την οποία δεν θυμάμαι

Chris

Ειχες απολυτα δικιο , με το που εβγαλα το NERO και WIN DVD το ετρεξε...Το αποτελεσμα αισχος με καρτα 256 και σερνεται.
Τζαμπα τα €74....παω παλι στο fs2004..
Tελικα ο παλιος ειναι αλλιως για αλλη μια φορα :x

Και καλά έκανες φίλε Τάκη...
Κι εγώ τα ίδια...
Μήπως η Microsoft έχει ξεφύγει λίγο?

Εγώ με athlon 3000+ και X700 128Mb και 1024 RAM με όλα medium low εκτός απο ότι κάνει πάνω απο 5 λεπτά να φορτώσει την κάθε πτήση τρέχει σε ικανοποιητικά επίπεδα. 16-20 FPS τα βγάζει...

flying_sotoman":33fquzcw said:
Εγώ με athlon 3000+ και X700 128Mb και 1024 RAM με όλα medium low εκτός απο ότι κάνει πάνω απο 5 λεπτά να φορτώσει την κάθε πτήση τρέχει σε ικανοποιητικά επίπεδα. 16-20 FPS τα βγάζει...

Eγω με Χ700 256ΜΒ και 1024ram ειναι σχεδον καρε--καρε....αισχος

τα βήματα για να τρέχει καλά οποιοδήποτε παιχνίδι:
-Κατεβάζουμε τους τελευταίους drivers της κάρτας γραφικών
-Κάνουμε defragment
-Κλείνουμε antivirus και ο,τι άλλο τρέχει στο παρασκήνιο
-παίζουμε με τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού

Gia na kano register stin VATSIM prepei na mhn exo freemail .

1)Mipos xerete kapoia diefthinsi pou na min einai freemail;

2) Ti einai freemail; To yahoo den einai freemail;