Στα πλαίσια συνεκπαίδευσης, η Ισραηλινή Αεροπορία, η Πολεμική Αεροπορία και η Αεροπορία Στρατού, πετάνε για ακόμη μια χρονιά σε κοινούς σχηματισμούς αεροσκαφών και ελικοπτέρων. Τα ελικόπτερα μαζεμένα στην αεροπορική βάση της Λάρισας, είναι ένα αρκετό όμορφο και ενδιαφέρον θέαμα από πολλές πλευρές. Δυστυχώς, οι Ισραηλινοί δεν επιτρέπουν να πλησιάσουμε πολύ τα "εργαλεία" τους και να τα δούμε (και να τα φωτογραφίσουμε

) από κοντά. Ειδικά όσοι έχουν compact με ψευτοzoom, υποφέρουν :twisted: . Η κάμερά μου έχει τραβήξει κάποια αρκετά καλά πλάνα, αλλά δεν έχω πια χρόνο να ασχολούμαι με το youtube... οπότε, ανεβάζω εδώ μερικές ενδιαφέρουσες -υποκειμενικά πάντα- φωτογραφίες από την Λάρισα γενικά

.
-Το επετειακό Phantom της 337ΜΠΚ, πακτωμένο κοντά στην είσοδο της Αεροπορικής Βάσης.
-"Ζωτικές" διαδικασίες, από 2 Phantom και (2) F-16, που δεν είναι πακτωμένα 
H επόμενη είναι διπλό ποστ, παρακαλώ διαγράψτε την:
--->αυτή
Από τα ελληνικά apache έβγαλα αρκετές φωτό, επέλεξα όμως να ανεβάσω την επόμενη, λόγω του ότι στο βάθος, πίσω από το ελληνικό ελικόπτερο, κυμματίζει το "Αστέρι του Δαυίδ"
Apache
Δύο από τα ελικόπτερα της Ισραηλινής αποστολής, αν και δεν ξέρω πώς ονομάζουν οι Ισραηλινοί τους αντίστοιχους τύπους των ελικοπτέρων τους. Θα χρησιμοποιήσω τις αμερικάνικες ονομασίες:
-IAF Apache & Blackhawk
Φυσικά, αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει -φτου φτου...:
-HAF Puma & Apache
Δυστυχώς δεν είχα ευρυγώνιο φακό να χωρέσουν κι άλλα ελικόπτερα, σε αυτό το
appron overview.
Η Ισραηλινή ηγεσία, αφίχθη στο Beech 200CT Super King Air
711.
Και για το τέλος, κάτι άσχετο: Το cessna της αερολέσχης:
SX-APR