Global Aviation Academy

hello every1,
παρα πολλά παιδιά μου έστειλαν pm και επειδή βλέπω ότι υπάρχει πόλους κόσμος με παραπληροφόρηση στην ελλάδα πάνω στο επάγγελμα του πιλότου έχω να κάνω σε όλους μια πρόταση. θα είμαι στην ελλάδα αρχές του sept και μπορώ να κάνουμε μια συνάντηση με όλους που ενδιαφέρονται και να εξηγήσω για ποιον λόγο then θα πρέπει να ασχολείται κανεις με την εκπαίδευση στην ελλάδα.είναι πολύ χαμηλό το επίπεδο από όλες τις απόψεις. επίσης είναι παρα πολλά αυτό που θα έπρεπε να γράψω εδώ και ίσως είναι και κουραστικό για εσάς να μπω σε όλες αυτές τις λεπτομέρειες.
εάν λοιπόν σας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο (να κανονίσουμε μια συνάντηση) θα είμαι αθηνα για το πρώτο δεκαήμερο του σεπτέμβρη.
πιστεύω κάτι τέτοιο θα ήταν καλύτερο για εσάς γιατί και να γράψω εδώ τα πάντα πάλι θα έχετε αρκετές ερωτήσεις.
στην συνάντηση μας θα προσπαθήσω να έχω πιλότους από την αιγαίου και ολυμπιακή οι οποιοι εκπαιδεύτηκαν στην αμερική και πέρασαν και από global και sexoa και άλλες σχολες στην ελλάδα.καλο είναι να σας πούνε αυτοί τις απόψεις τους για την global και γενικότερα για την ekpeudeush στην αμερική.
τα θέματα που θα αναπτύξω θα είναι τα εξής:
σχολες της αρεσκείας σας-faa σε jaa-κόστος σχολών συγκριτικά-life style-επαγγελματική αποκατάσταση σε ευ ελλάδα και usa-τεχνικά θέματα περί εκπαίδευσης- και παρα πολλά αλλα που σας ενδιαφέρουν.
δεν έχω κανένα προσωπικό όφελος αλλα το κάνω γιατί velpw πολλά παιδιά που έρχονται usa με ποσα προβλήματα και τεραστια κενά άφησαν την ελλάδα.είναι κρίμα να σπαταλάτε τα χρήματα σας και το πιο σημαντικό να μην "εκπεδευετειτε" σωστά για την ασφάλεια σας και την ασφάλεια των επιβατών σας.
sorry που σας κουράζω με όλα αυτά αλλα είναι πολλά που κάποιος πρέπει να ξέρει προτού ασχοληθεί με το αεροπλάνο και ειδικά στην ελλάδα.
να είστε όλοι καλά και να πετάτε με ασφάλεια.

flight_instructor

p.s ελπίζω να γίνει μια καλή αρχή για εσάς
 
για τις κοπέλες που ενδιαφέρονται για την εκπαίδευση πιλότου,μπορώ να σας φέρω σε επαφή με μια κοπέλα που βρίσκεται στην usa αυτήν τη στιγμή και εκπαιδεύεται σαν πιλότος.συγκεκριμένα είναι και από κύπρο.

flight_instructor
 
Αμερικη σε αυτη τη σχολη που λεμε πιο πανω?
 
Συγγνώμη αλλά το topic εδώ αφορά την Global Aviation Academy! :rolleyes:
 
Από μια μικρή ερευνα αγοράς που έκανα η Global Aviation Academy κοστολογεί το integrated πακέτο 0-ATPL frozen με MCC και όλα μέσα 52.000-53.000 ευρώ.Tελειώνοντας έχεις βάλει το ελάχιστο 203 ώρες μαζί με το MCC.

Κώστας
 
Για την ακριβεια 49,600 Κωστα και ολα αυτα που ειπες μεσα. :p
 
w

Η γνωμη μου ειναι οτι τα λεφτα ειναι παρα πολλα για το προιον που προσφερει(στολος αεροσκαφων,εγκαταστασεις κτλ).Μετα ιδια λεφτα πηγαινεις στην αμερικη στην καλυτερη σχολη και με σχεδον τα μισα παιρνεις cpl,η με 43.000 δολλαρια εχεις τα ολατα πτυχια και του εκπαιδευτη.Με περιπου +10.000(με τα εξοδα σου) ευρω εχεις κανει το convartion στα jaa εκει παλι σε πολυ καλη σχολη,και ερχεσαι με το μονο ανχος να βαλεις 15 πτητικες ωρες για το IR.Τωρα αν εχεις υποχρεωσεις κτλ......αλλο καπελο
 
Δυστυχως pilot767 οι υποχρεωσεις ειναι που με κρατανε στην Ελλαδα διαφορετικα θα ειχα φυγει .
Επειδη ομως το αγαπαω αυτο το επαγγελμα συμβιβαζομαι με αυτα, αφου δεν γινεται διαφορετικα.
Φανταζομαι ομως οτι απο αυτα που αναφερεις εσυ και αλλοι φιλοι απο το forum οτι πρεπει να ειναι αλλο επιπεδο στην Αμερικη.
 
flight_instructor":3rdbo6js said:
για τις κοπέλες που ενδιαφέρονται για την εκπαίδευση πιλότου,μπορώ να σας φέρω σε επαφή με μια κοπέλα που βρίσκεται στην usa αυτήν τη στιγμή και εκπαιδεύεται σαν πιλότος.συγκεκριμένα είναι και από κύπρο.

flight_instructor



Γειά σας παιδιά, μου έχει πεί ο flight_instructor περί θέματος και συζητήσεων που αναφέρονται σε εκπαίδευση στις Η.Π.Α σε σχέση με Ελλάδα ή Κύπρο και γενικότερα Ευρώπη σε αυτή την ιστοσελίδα.
Είμαι η κοπέλα που αναφέρει πιο πάνω,είμαι από την Κύπρο και τώρα εβρίσκομαι στις Η.Π.Α και εκπαιδεύομαι για commercial pilot.

Λοιπόν, επειδή εγώ έχω εκπαιδευτεί στην Κύπρο και πείρα την PPL μου (Private Pilot License) εκεί έχω να σας πώ λίγα λόγια.
Εξαρχής ήθελα να΄ρθώ στην Αμερική αλλά λόγω του ότι οι γονιοί μου δεν δέχονταν να αρχίσω σε μία μεγάλη χώρα από το μηδέν επέλεξαν να τελειώσω το PPL εκεί. Για μένα ήταν ένα τεράστιο λάθος με την απόφαση τους αυτή δια τον λόγω ότι διάβαζα και ενημερωνόμουν περί εκπαιδεύσεως εδώ. Δεν πειράζει ο καίρος πέρασε,πέρασαν και οι τεράστιες αναποδιές που αντίκρισα εκεί. Δηλαδή, πολλά προβλήματα με Πολιτική Αεροπορία που γενικά σε πολλά και διάφορα θέματα βρίσκοντε "πίσω" και γενικά εκπαιδεύσεως εκεί.

Η τεράστια ψυχολογική πίεση που μου προκάλεσαν (εκπαιδευτές,συγγενείς κ.λ.π κ.λ.π) όταν τους ανακήνωσα πώς θα ερχόμουνα εδώ για να συνεχίσω δεν την φαντάζεστε! περί conversion των άδειων κ.λ.π), μια από τις απαντήσεις που τους έλεγα ήταν: θα πάω εκεί που πιστεύω πως θα γίνω η καλύτερη και όπου είναι το καλύτερο μέλλον για εμένα,για να κάνω αυτό που πραγματικά αγαπώ και να έχω ευκαιρείες που στην Ευρώπη (και ιδικά στην Κύπρο ) δεν θα τις έχω ποτέ.
(και άλλοι διάφοροι λόγοι στυριζόμενοι σε επειχηρήματα)

Να μην τα πολυλογώ και σας κουράσω, ήρθα εδώ στην Αμερική ξέροντας ότι θα έχω κάποια κενά σε σχέση με εδώ, τα πόσα πολλά κενά όμως δεν το φανταζόμουν ποτέ! Ήταν σαν να και άρχιζα από το μηδέν σε σχέση με θεωρία και γενικότερα,ένιωθα χαμένη μλεχρι τα πράγματα κατατακτούν σε μια σειρά. Όλα εδώ είναι professional εκπαιδεύσαι για να είσαι ο καλύτερος σε αυτό που κάνεις και τότε θυμόμουν στα λόγια του flight_instructor που μου είχε πεί πριν ακόμα τελειώσω το PPL στα οποία συμφωνούσα καθέτως ( περί της εκπαίδευσης κ.λ.π ).

Είναι πάρα πολλά αυτά που θέλω να σας πώ γι'αυτό καλύτερα όποιος έχει απορίες περί εκπαιδεύσεως,ζωή στην Αμερική και οι γυναίκες που θέλουνε να ασχοληθούν με την μεγάλη οικόγενεια του AVIATION ή και γενικότερα,ευχαρίστως να σας βοηθήσω κι εγώ και ο flight_instructor. (στήλτε μου pr.msg)
Δεν σας λέω για την σχολή εδώ στην USA αλλά όπουδήποτε στην Αμερική είναι ασφαλώς η καλύτερη εκπαίδευση ποθ μπορεί κάποιος να αποκτήσει.

Και μην ξεχνάτε πολλά παιδιά είναι παραπληροφοριμένα για την εκπαίδευση στην Ευρώπη. Εκεί δεν μαθαίνεις να πετάς πραγματικά,παρά μόνο να σας κλέβουνε οικονομικά.

Λοιπόν παιδιά επειδή εδώ είναι και θέμα για την Global,είπαμε αν θέλετε κάτι ξέρετε τι να κάνετε.


Good Luck with whatever you decide to do!
 
Captain_G κι εγω απο Κυπρο ειμαι και οφειλω να πω αυτο που πες πιο πανω '' ότι οι γονιοί μου δεν δέχονταν να αρχίσω σε μία μεγάλη χώρα από το μηδέν''και μενα αυτο μου κανουνε τωρα δεν δεχονται να ερ8ω εκει γιατι ειναι μεγαλη χωρα εχει εγκληματα κτλ κι εγω λεει 8α μαι μονη σε μια ξενη χωρα και πραγματικα δεν ξερω τι να κανω τελικα ισως να ναι νοοτροπια των κιπριων λεμε τωρα
 
Top