Hellenic Imperial Airways

• Thread starter Thread starter KOSTAS AGQ
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
akis_pap":2k0urkzn said:
Για να τσεκαρουμε ΟΛΟΙ μαζι το site της hellenic imperial airways.......
http://www.hellenicairways.com
ετσι για να κλεισουνε καποια στοματακια απο δω μεσα........με την καλη παντα ενοια!!!!!!!!!!!!! :lol: :wink: :D

Φίλε αυτό το site είναι ίδιο και απαράλαχτο εδώ και μέρες. Και πέραν της τρανταχτής προχειρότητας-βλέπε links στη wikipedia-δεν παρέχει καμία απολύτως πληροφορία-με τα τελευταία νέα να είναι από το Δεκέμβρη του 2006. Κρίμα πάντως, γιατί βλέποντας το θριαμβευτικό σου ποστ περίμενα τρομερές εξελίξεις-ετοιμαζόμουν να κλείσω το εισιτήριο μου για την Κούβα!

υπομονη φιλε μου υπομονη..........για αεροπορικη εταιρια μιλαμε κ οχι για φαστφουνταδικο η καντινα που ανοιγουν κ κλεινουν μεσα σε λιγες ωρες...... :lol: :lol: :lol: :wink: :!:

akis_pap":2kpqdt62 said:
για αεροπορικη εταιρια μιλαμε
Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ! Για αεροπορική εταιρεία μιλάμε, αλλά εδώ και μήνες η αεροπορική εταιρεία δεν έχει προχωρήσει ιδιαίτερα. Άντε κι ας υποθέσουμε ότι θα ανοίξει σε 2 μήνες, με την high season. Πότε περιμένει να κάνει διαφήμιση για να τη μάθει το επιβατικό κοινό? Εξ' άλλου, όταν ανοίγει κανείς μια εταιρεία δεν περιμένει να πάρει πρώτα τα αεροπλάνα και μετά να κανει τον προγραμματισμό και το σχεδιασμό. Αυτά υποτίθεται ότι έχουν γίνει πολύ καιρό πριν την επίσημη ίδρυσή της.

Πάντως akis_pap φαίνεσαι να είσαι πολύ σιγουρος για τα σχέδια της εταιρείας, άρα να υποθέσω ότι ξέρεις κάτι παραπάνω? Αν κρίνω βέβαια από την προτροπή σου να δούμε όλοι μαζί το site, ίσως και να μη γνωρίζεις τίποτα νεότερο... :roll:

Ρε σεις ,τι κακεντρεχείς άνθρωποι είσαστε!! Εδώ μιλάμε για αεροπορική εταιρία υπερπαραγωγή που θα μας ταξιδέψει στην Βραζιλία , την Ιαπωνία, το Μπουτάν , την Μαγαδασκάρη ,την Γροιλανδία!! (ακούς aakunz??)
Όλα τα ταξιδιωτικά μας όνειρα θα γίνουν πραγματικότητα κι εσεις την λοιδορείτε, σα δεν ντρέπεστε!!

Φίλε akis_pap μην τους δίνεις σημασία, ζηλεύουν. Εγώ θα κάνω υπομονή και πιστεύω ότι σύντομα θα έρθει εκείνη η ευλογημένη μέρα, που θα πετάξω με ένα από τα υπερσύγχρονα Tristar ,που διαφημίζει το κατατοπιστικότατο site της, στη χώρα των ονείρων μου την μακρινή Ν.Ζηλανδία.

Αλήθεια ρε παιδία μια που μιλάμε για μεγαλεπίβολα σχέδια εκείνο το αντίπαλο δέος η Air Τόλης τι γίνετε?? Υποθέτω ότι θα εργάζετε πυρετωδώς στην Αλβανία ,για την πραγμάτωση των ρεαλιστικών σχεδίων της εταιρίας η οποία θα ανοίξει τα φτερά της αρχές Ιουνίου όπως μας υποσχέθηκε.

Ευτυχως που σε ενα internet forum χρειαζεται να γραφεις κ οχι να μιλας, γιατι το στομα μου εχει κλεισει. Ερμητικα κιολας, α-λα Κιουμπρικ.
Αποριες:
- Στη wikipedia ξερω να μπω και μονος μου για να αναζητησω κατι. Προς τι τα links?
-"Εξι" 747 και "2" L1011? Και εμεις γιατι δεν τα βλεπουμε? Μονο το DIE και το AUD ειναι αποδεικτικα στοιχεια, τα οποια,μαλιστα,κοντευουν να πιασουν μυκητες... Ακομα δεν τα αποδεσμευσαν απο τη Μοχαβε?
- "Fly to Saudi" > Ποια χωρα ειναι αυτη η Saudi? Η Σαουδια μηπως? (Δεν την εχει και η wikipedia....)

Kαλη προσπαθεια, αλλα δεν μας πειθεις. Εχεις ακομα δυο. Με την καλη εννοια παντα :D

ΥΓ: Στα νεα της εταιρειας, βαλτε τουλαχιστον το επομενο run-up στο DIE, να το δουμε απο κοντα κ να γουσταρουμε!

seven4seven δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ''πειστεις''? επισις δεν καταλαβαινω την συμπεριφορα ορισμενων με ειρωνια για αυτο το θεμα... Εδω το θεμα φανταζομαι ειναι για να γραφονται τα νεα τις εταιριας και οχι για σχολια ειρωνειας. Οτι γινει θα γινει και να σας υπενθυμησω τι εγινε με την Ryanair που για πολλα χρονια η εταιρια ''φτιαχνοταν''. Δεν σημαινει οτι το ιδιο θα συμβει και με την HIA ομως ειναι πολυ σπαστικο και αδικαιολογητο το υφος πολλων για αυτο το θεμα.

γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος!!!!!!!!!!!!!!!!!
οποτε γελαστε τωρα που μπορειτε!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

akis_pap
κατ' αρχήν, δε γελάμε :? .
Και αλοίμονο κάθε φορά που άνοιγε μια νέα εταιρεία, να γελάγαμε κοροιδευτικά. Όμως υπάρχουν από όλους μας εύλογα ερωτηματικά για την εταιρεία, για την έναρξη πτήσεων, για το υπάρχον 747, για το μελλοντικό στόλο που δεν εμπνέει σιγουριά όσο αναφορά τους τύπους αεροσκαφών, για την επιλογή των (ομολογουμένως πρωτοτυπων) δρομολογίων, το site κλπ.
Και δεν έχει βγει κανεις, οχι μόνο στο φορουμ, αλλά γενικά σε μια επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, να μας δώσει μια λογική απάντηση. Άτομα με τη νοοτροπία που γραφεις ("γελάει καλύτερα οποιος γελάει τελευταίος", "υπομονή", "να κλεισουν τα στοματα" κλπ) υπήρξαν πολλά σε ανάλογες περιπτώσεις σε αυτό το φορουμ και όχι μονο στο topic της ΗΙΑ, αλλά δεν επαληθεφθηκαν.
Υπομονη για το μέλλον της εταιρείας κανουμε όλοι, αλλά αν έχεις λίγο σχέση με το χώρο, θα καταλάβεις και μόνος σου ότι τα μέχρι τώρα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας (κυρίως οσο αναφορά την επιλογή δρομολογίων και την επιλογή του στόλου) δεν φαίνονται ευοίωνα.
Αν έχεις κάτι να απαντήσεις σε κάποιο απο τα ερωτήματα αυτά, με χαρά θα το δεχθούμε. Αλλά παροιμίες, υπονοούμενα και υποσχέσεις δεν δίνουν απαντήσεις ούτε στο φόρουμ, ούτε στον αεροπορικό χώρο αλλά ούτε και παραέξω απο αυτόν.

Εγω στο ποστ μου εκανα τρεις (3) πολυ συγκεκριμενες ερωτησεις. Απαντηση δεν πηρα, ως τωρα, μονο "απειλες". Οταν,λοιπον,εχετε κατι συγκεκριμενο να απαντησετε σ αυτα, θα αποσυρω και τις ειρωνιες (αν υπαρχουν) και ολα τα σχολια μου. Ως τοτε, δικαιουμαι να εκφραζομαι οπως νομιζω εγω (και παντα εντος λογικων πλαισιων). Και τοτε, θα "πειστω" αγαπητε σκαϊχωκ.
Οπως προειπε και ο GP707, ουσιαστικη απαντηση δεν λαβαμε καμια στις αποριες μας. Μονο "θα δειτε", "θα γελασετε", "θα σας αρεσουν οταν βγαζετε φωτο απ τις μαντρες" και αλλα τετοια κατατοπιστικα. Αν λοιπον εχετε την παραμικρη σχεση με την ΗΙΑ (οσοι το ισχυριζεστε) και εχετε επισης την διαθεση να διαφωτισετε τον λαο του forum αυτου, απαντηστε ΣΑΦΩΣ, και ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ, με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. Τοτε, ισως, να γελασετε τελευταιοι. Θενξ.

Οι σοβαρές αεροπορικές εταιρίες, όταν αποφασίσουν ότι θα ενεργοποιθούν σε πτητικό και όχι μόνο έργο, είθισται να δείχνουν προς τα έξω το καλύτερο δυνατό τους πρόσωπο και να προσπαθήσουν να κερδίσουν την καλή μαρτυρία των συμμετεχόντων (επαγγελματικά και ερασιτεχνικά) στον αεροπορικό χώρο. Εάν αυτό που έχει κερδίσει μέχρι τώρα η ΗΙΑ δεν είναι για γέλια ή ειρωνία, ε τότε απλά είναι για... κλάματα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι οι σοβαρές προσπάθειες έχουν τύχει σε αυτό το φόρουμ λαμπρής υποδοχής και υποστήριξης. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Και αυτός ο φορουμίστικος μικρόκοσμος είναι ενδεικτικός της κάθε πορείας. Πληρωμένη έρευνα να είχαν οι εταιρίες, τέτοια αποτελέσματα δεν θα είχαν. Να μη πιάσουμε φυσικά το κοινό στόχος των εταιριών. Άλλωστε αυτοί είναι που θα γελάσουν τελευταίοι. Θέτε δεν θέτε. :wink: