Re: Pantheon Airways
Λαθος. Δεν ενδιαφερεται η QATAR AIRWAYS.
Ενδιαφερεται ενα fund "Καταριανο", στο οποιο αν δεν κανω λαθος, ηγειται ο προθυπουργος του Εμιρατου.
Στην περιτωση που τελικα η ΟΑ "αγοραστει" απο το fund αυτο, τοτε η QATAR AIRWAYS θα κανει το management της ΟΑ.
Οι δημοσιογραφει δεν ειναι και τοσο ενημεροι....
ΑΟΑ
Απ'οτι καταλαβα το αοα ΕΙΝΑΙ ANGLE OF ATTACK....
Λυπαμαι, αλλα μαλλον υπερεβης τα δεοντα και...στολαρισες!
ΠΟΤΕ δεν σχολιασα τους συναδελφους μου στον ανταγωνισμο.
Σχολιασα, και θα σχολιαζω παντα, το παρασκηνιο που εγινε και γινεται, ξερεις με τα κοττερα των ιδιοκτητων του ανταγωνισμου και τον αληστου μνημης Μπαρω, το κλεισιμο κατοπιν εντολων προορισμων της ΟΑ, για να παει την αλλη μερα ο ανταγωνιστης....κλπ.
Αυτα σχολιαζω, και αυτα κατακρινω.
Και αυτα ειναι που πληρωνεις και θα συνεχισεις να πληρωνεις εσυ σαν φορολογουμενος, και εγω σαν φορολογουμενος (ειμαι και εγω ενας απο αυτους που φορολογουνται)
Μην μπερδευεις, και μην βαζεις στο κειμενο σου, πραγματα που ΠΟΤΕ δεν ειπα, και ποτε δεν εννοησα!
Η εργασια ειναι ιερο πραγμα, και καλα κανουν και εργαζονται εκει συναδελφοι, οι οποιοι ειναι και φιλοι. Προσωπικα εχω φιλους εκει περισσοτερους απο οτι "εδω".
Τελος ειναι γεγονος οτι υπαρχει αυτη η "εχθρα" εκ μερους μικρης μεριδας συναδελφων, και απο "εδω" και απο "εκει". Ανθρωπινα ειναι αυτα, και γινονται παντου. Εδω πλακωνονται οι γαυροι με τους βαζελους.....για μια μπαλλα!
Ξεχασα να σε ενημερωσω, οτι "ΤΖΑΜΠΕ" ΔΕΝ ΣΠΟΥΔΑΣΑ στην ΟΞΦΟΡΔΗ....
Πληρωσαν οι γονεις μου, και μαλιστα οσο εκανε ενα διαμερισμα το 1979, ενδεχομενως πριν γεννηθεις.
Λιγος σεβασμος δεν βλαπτει.
Τελος, αν εχεις αντιπαραθεσεις, δεν εχεις παρα να μου στειλλεις πμ και θα σου απαντησω.