Η πώληση των ΟΑ και η Pantheon

• Thread starter Thread starter SARIDAKIS VASILIS
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
docORL":1pehd9hm said:
...Και αυτα ειναι που πληρωνεις και θα συνεχισεις να πληρωνεις εσυ σαν φορολογουμενος, και εγω σαν φορολογουμενος (ειμαι και εγω ενας απο αυτους που φορολογουνται)...
Να προσθέσω όμως ότι κάποιοι φορολογούνται (λίγο;) λιγότερο από τους άλλους, άρα (νομίζω πως) δε δικαιούνται να χρησιμοποιούν το παραπάνω επιχείρημα και τη φράση: "κι εγώ σαν φορολογούμενος".
Παράδειγμα:
docORL":1pehd9hm said:
...Προσωπικα, εγω θα φυγω και θα καααθομαι με το 75% να πληρωνομαι αφορολογητο (οπως ψηφισθηκε, και δημοσιευθηκε προχθες ο Νομος).
Δουλειες υπαρχουν, και μαλιστα με "μαυρα"...

Και μια απορία επί του θέματος:
Η όποια εταιρεία αναλάβει το (κουτσουρεμένο) πτητικό έργο της Pantheon, θα υποχρεούται να το διατηρήσει ως έχει;
Αν κρίνει ότι πρέπει να κόψει κάποιους προορισμούς και/ή να (επαν)ανοίξει κάποιους άλλους θα μπορεί να το κάνει;

Re: Pantheon Airways

Προσωπικα πιστευω οτι εχουμε φυγει εκτος θεματος. Το topic αναφερει την λεξη "ΠΑΝΘΕΟΝ".
Οποιος εχει "προβλημα", ας ανοιξει αλλο topic, η αν δεν θελει ας μου στειλλει προσωπικο μηνυμα.
Δεν ειναι ωρα να οξυνουμε τα πνευματα εδω μεσα....
Νομιζω οτι ο moderator πρεπει να λαβει θεση.

Φίλε Cpt,
Ζητώ συγνώμην που σε πήρε η μπάλλα για το " τζαμπέ" , αφού αποκεί περάσανε και κάποιοι άλλοι self sponsored , αλλά δεν μου απάντησες στα υπόλοιπα σχόλια τόσο τα δικά μου όσο και του nikos_k !
Και επειδή σίγουρα είμαι μεγαλύτερος εσού, με διάφορες διαχρονικά επαφές, εμπειρίες εκ των έσω / έξω ΟΑ καταστάσεων κι όχι μόνο, γνωρίζοντας αρκετά περί του θέματος ,αν θέλεις γράψε μου εσύ πμ να τα πούμε!
Ο τρόπος σκέψης σου και η νοοτροπία σου με "ενόχλησε " και βέβαια επικροτώ τις θέσεις σου άσχετα αν εισαι όπως δήλωσες ΝΔ, καυτηριάζοντας τις ιδιοτελείς πολιτικές αμφοτέρων των εκάστοτε κυβερνώντων παρατάξεων / δεν διαφέρουν άλλωστε πρακτικά, πουθενά, ιδιαίτερα μέσα στην ΕΕ, μόνο καπέλο αλλάζουν/ , χρησιμοποιώντας την ΟΑ ως κομματικό "εργαλείο" , όπως και πολλών άλλων ΔΕΚΟ!
Ίσως εσύ προσωπικά να είχες καλές απόψεις/θέσεις για τα όσα συνέβαιναν κατα καιρούς με την ΟΑ, αλλά η γενική κατάσταση δυστυχώς εξυπηρετούσε αμφίδρομα κυβερνώντες και συνδικαλιστές και στην ουσία η κατάσταση βαθμιάια χειροτέρευε, οπότε κατά κάποιον τρόπο δικαιολογούνται οι μεμονομένες συμπεριφορές συναδέλφων σου στη παρούσα κατάσταση, μεγιστοποιώντας τα οφέλη σας, αλλά δεν χρειάζεται κακοήθεια έναντι συναδέλφων σας της ΟΑ και άλλων που τώρα εργάζονται στον " Ανταγωνιστή ", που όντως δεν έχουν τα προνόμια του καλώς εννοουμένου Συνδικαλισμού, διότι δεν έχουν καν!!
Και κάτι ακόμα, ισως μιλάς και από περισσότερο προνομιούχα θέση / να ευγνωμονείς γι'αυτό και τους καλούς γονείς σου που σε έστειλαν στην Οξφόρδη, διότι γνωρίζω άμεσα τι σημαίνει επιλογή καλής Σχολής/Ακαδημίας + κόστος / οπότε με τα συνολικά σου προσόντα σήμερα , δεν θα μείνεις χωρίς εργασία, αλλά θα επιλέξεις κιόλας την καλύτερη!
Φιλικά υμέτερος

docORL":22n8b7ec said:
Νομιζω οτι ο moderator πρεπει να λαβει θεση.
H αλήθεια είναι ότι βλέπουμε (οι συντονιστές) εδώ και μέρες ότι το topic πάει κατά... διαόλου, αλλά επειδή ότι και να κάνεις σε αυτή την κατηγορία (Olympic) πάντα υπήρχε και θα υπάρχει ένα topic που μερικοί θα το γυρνάνε στου Κουτρούλη τον γάμο, αποφάσισα (τουλάχιστον εγώ) να μην επέμβω λόγω off topic, παρά μόνο αν υπάρξει πρόβλημα.
Βγάλτε το σώψυχά σας ελεύθερα! :roll:

Οι μηχανικοί της ΟΑ δίνουν απαντήσεις σε μύθους

Ενα ενδιαφερον αρθρο δημοσιευεται σημερα απο τους μηχανικους της ΟΑ για διαφορους μυθους που την δυσφημουν, μπορειτε να διαβασετε αν θελετε εχει ενδιαφερον.

http://www.eptaoa.gr/announcements/2008-02-11.htm

nikosK

Στην κριση σας.

Ολοι στο ιδιο τσουβαλι....
Δουλεια εξω? Γιατι οχι? Δεν θα μας παρουν? Μπορει απο τους 200 οι 50 να μην αντεξουν, οχι λογω νοοτροπιας η επαγγελματικης υποστασης, αλλα για καθαρα προσωπικους λογους.
Δεχεσαι στοιχημα δημοσιως? Οτι ΑΝ τελικα πωληθει η ΟΑ, οσοι θελουν θα εργαζονται?
Τελος απο το υφος σου, διακρινεται μια αντιπαθεια προς την ΟΑ 9δικαιωμα σου αλλοστε), αλλα και προς τους εργαζομενους εκει οικογενειαρχες (κακιστα). Και ολα αυτα γιατι τα εχεις με καποιους "συνδικαλιστες" (που τα εχω και εγω,και καλα κανεις}.
Δεν ξερω το ειδος της εργασιας σου, αλλα συνηθως οσοι δεν μπηκαν στην ΟΑ, την μισησαν, οι περισσοτεροι. Μπορει και εγω το ιδιο να εκανα.
Τελειωνοντας, δεν συμφωνω με το "σλογκαν" πωλειται η Ελλας. Ειδαμε τον καπιταλισμο, που μας εφερε, και τι θα γινει σε λιγακι....!
Γιατι, δικα τους ειναι? Του πατερα τους? Θα επρεπε να διαχειριστουν προς οφελος του Ελληνικου Λαου, και οχι να τα πουλανε σε εξευτελιστικη τιμη, (και τα χρηματα που πανε αραγε?).....Τοσο αχρησστοι ειναι, η τοσο "γατες" που τα "κονομανε" με μιζες, "πουλωντας" την περιουσια ΜΑΣ?
Βασιλοφρων δεξιος οτι θες πες με, ημουν. Τωρα στα "γεραματα" θα ψηφισω Παπαρηγα! Ετσι για να βρουνε κατι τα παιδια μου. Ετσι για να προλαβω να μην πουλησουν τα λαμογια, τα νοσοκομεια, τις συγκοινωνιες, τα σχολεια, την ενεργεια....!
Εγψ προσωπικα, απο οικονομικης αποψεως, ειμαι "βολεμενος" αν θες.Και δεν εχω να περιμενω τιποτα απο αυτο το κρατος. Τα παιδια μου σπουδαζουν στο εξωτερικο, και θα μεινουν εκει. :great: Καλως η κακως εκανα αυτην την δουλεια τοσα χρονια και δικαιουμαι να ξεκουραστω, και να πεταω οποτε εχω ορεξη, η να κανω 6μηνα συμβολαια σαν TRI και TRE που ειμαι. Και δεν θα επιτρεψω σε κανεναν να με διασυρει.
Εχω βοηθησει πολλους "νεους" και θα εξακολουθω να το κανω, γιατι ολοι μας ζουμε για την υστεροφημια μας.
Θελω οταν γερασω, να με χαιρετανε, και οχι να αλλαζουν πεζοδρομιο. :great:

docORL":24bsq5zv said:
Ολοι στο ιδιο τσουβαλι....
Φυσικά και όλοι στο ίδιο τσουβάλι. Φροντίσατε τόσα χρόνια να ξεχωρίσετε από τους υπόλοιπους των ΟΑ που δεν σας άρεσαν;
Όχι δύο μέτρα και δύο σταθμά. Όχι όταν κάποιοι "συνδικαλίζονται" και κερδίζουμε και εμείς να είμαστε μαζί τους ενώ όταν πχ βολεύουν τους δικούς τους, ή αναρριχώνται στην επετηρίδα να είναι μισητοί.

Δεχεσαι στοιχημα δημοσιως? Οτι ΑΝ τελικα πωληθει η ΟΑ, οσοι θελουν θα εργαζονται?
Το αμφισβήτησα; Για τις μεγαλες εταιρίες του εξωτερικού έχω ενδοιασμούς…

Τελος απο το υφος σου, διακρινεται μια αντιπαθεια προς την ΟΑ 9δικαιωμα σου αλλοστε), αλλα και προς τους εργαζομενους εκει οικογενειαρχες (κακιστα). Και ολα αυτα γιατι τα εχεις με καποιους "συνδικαλιστες" (που τα εχω και εγω,και καλα κανεις}.
Σωστά διέκρινες. Και για να γίνω σαφέστερος, τα έχω με όλους εσάς που ενώ λέτε πως σας ενοχλούσαν οι συνδικαλιστές (αλήθεια εσύ δεν είσαι συνδικαλιστής;) δεν κάνατε τίποτα για να αναστρέψετε την κατάσταση και φταίτε όσο και οι πολιτικοί για το χάλι της εταιρίας.

Δεν ξερω το ειδος της εργασιας σου, αλλα συνηθως οσοι δεν μπηκαν στην ΟΑ, την μισησαν, οι περισσοτεροι.
Το είδος της εργασίας μου δεν νομίζω να έχει σημασία. Αλλά αν είχε να κάνει με την αεροπορία, να ξέρεις πως στην ΟΑ δεν θα έστελνα ούτε βιογραφικό. Ούτε σαν χειριστής, ούτε σαν φροντιστής ούτε σαν τεχνικός αεροσκαφών και γενικά για καμία ειδικότητα.

Τελειωνοντας, δεν συμφωνω με το "σλογκαν" πωλειται η Ελλας. Ειδαμε τον καπιταλισμο, που μας εφερε, και τι θα γινει σε λιγακι....!
Μήπως ζηλεύεις τον κομμουνισμό; Μήπως θα ήθελες να δουλεύουν οι μανάδες μας και οι αδερφές μας στα πεζοδρόμια και τα κόκκινα φανάρια της Ευρώπης; Βάλτε λίγο το μυαλό σας να δουλέψει. Ο καπιταλισμός μας φταίει…

Βασιλοφρων δεξιος οτι θες πες με, ημουν. Τωρα στα "γεραματα" θα ψηφισω Παπαρηγα!
Δεν είναι και μεγάλη η αλλαγή. Ξέρεις τα άκρα συναντώνται… :wink:

Καλως η κακως εκανα αυτην την δουλεια τοσα χρονια και δικαιουμαι να ξεκουραστω, και να πεταω οποτε εχω ορεξη, η να κανω 6μηνα συμβολαια σαν TRI και TRE που ειμαι. Και δεν θα επιτρεψω σε κανεναν να με διασυρει.
Σε άλλο post έγραφες πως τον αεροπόρο δεν τον κρατάει κανείς στο έδαφος. Τι έγινε ξαφνικά; Μήπως τελικά όλοι εσείς προτιμήσετε για άλλη μια φορά το βόλεμα και γίνετε AOG (Aviator On Ground); :lol:

Re: Οι μηχανικοί της ΟΑ δίνουν απαντήσεις σε μύθους

Άλλαξε και ο τίτλος του topic για να είστε όλοι εντός θέματος! :?
Όταν ανοίξει η Pantheon και κάνει δρομολόγια με αεροσκάφη κλπ εδω θα είμαστε να ανοίξουμε ένα νέο topic μονο γι' αυτήν. :wink:

Re: Το κλείσιμο των ΟΑ και η Pantheon

NIKOS K
Η απαντηση μου.. http://www.youtube.com/watch?v=Kj-4AS4ZYvY
Εισαι τελειως ανημερωτος...
QATAR-ETIHAD-GULFAIR-JET AIRWAYS-DHL-THAI-ICELANDAIR-ειναι ΚΑΠΟΙΕΣ απο τις εταιριες που απασχολουν "δικουςμας" που εφυγαν (μαλλον τους εδιωξε αυτος ο "απιθανος" Βερελης) το 2003.
Θες κιαλους?
ΑΙΓΑΙΟΥ, εχει καποιους ακομα που εμειναν εκει, νομιζω 2-3. Οι υπολοιποι πηγαν στις προαναφερθεισες.
Θες και καποιες ακομα?
ONUR AIR, PEGASUS .
Σε αυτες δε ειναι, εκπαιδευτες, ελεγκτες, και καποιος ειναι ο προσωπικος πιλοτος Εμιρη.....!
Κατα τα αλλα, ειναι "αχρηστοι" για εσενα....!
Δυστυχως διακατεχεσαι απο "συνδρομο αντι-ολυμπιακο" και δεν θα ασχοληθω αλλο μαζι σου. Σου εστειλλα πμ, για να μην απασχολουμε τους υπολοιπους, αλλα προκλητικοτατα μου απαντησες, οτι δεν εχεις καμμια ορεξη να ασχοληθεις με αυτου του ειδους επικοινωνια. Συμπεραινω λοιπον, οτι ο αυτοσκοπος σου, δεν ειναι η ενημερωση, αλλα να δημιουργησεις "θεμα" εκ του μη εχοντος, πραγμα το οποιο εγω προσωπικα αρνουμαι να πραξω. :great: :deadthread:

Re: Το κλείσιμο των ΟΑ και η Pantheon

"Κλεισιμο" ΟΑερογραμμων και ΠΑΝΘΕΟΝ.
:with: οπως διεμηνυσε η κυβερνηση, επικειται η πωληση των ΟΑ και της ΟΑ, οποτε ο τιτλος ειναι μαλλον ακαιρος.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.