Re: Pantheon Airways
nikosK
Στην κριση σας.
Ολοι στο ιδιο τσουβαλι....
Δουλεια εξω? Γιατι οχι? Δεν θα μας παρουν? Μπορει απο τους 200 οι 50 να μην αντεξουν, οχι λογω νοοτροπιας η επαγγελματικης υποστασης, αλλα για καθαρα προσωπικους λογους.
Δεχεσαι στοιχημα δημοσιως? Οτι ΑΝ τελικα πωληθει η ΟΑ, οσοι θελουν θα εργαζονται?
Τελος απο το υφος σου, διακρινεται μια αντιπαθεια προς την ΟΑ 9δικαιωμα σου αλλοστε), αλλα και προς τους εργαζομενους εκει οικογενειαρχες (κακιστα). Και ολα αυτα γιατι τα εχεις με καποιους "συνδικαλιστες" (που τα εχω και εγω,και καλα κανεις}.
Δεν ξερω το ειδος της εργασιας σου, αλλα συνηθως οσοι δεν μπηκαν στην ΟΑ, την μισησαν, οι περισσοτεροι. Μπορει και εγω το ιδιο να εκανα.
Τελειωνοντας, δεν συμφωνω με το "σλογκαν" πωλειται η Ελλας. Ειδαμε τον καπιταλισμο, που μας εφερε, και τι θα γινει σε λιγακι....!
Γιατι, δικα τους ειναι? Του πατερα τους? Θα επρεπε να διαχειριστουν προς οφελος του Ελληνικου Λαου, και οχι να τα πουλανε σε εξευτελιστικη τιμη, (και τα χρηματα που πανε αραγε?).....Τοσο αχρησστοι ειναι, η τοσο "γατες" που τα "κονομανε" με μιζες, "πουλωντας" την περιουσια ΜΑΣ?
Βασιλοφρων δεξιος οτι θες πες με, ημουν. Τωρα στα "γεραματα" θα ψηφισω Παπαρηγα! Ετσι για να βρουνε κατι τα παιδια μου. Ετσι για να προλαβω να μην πουλησουν τα λαμογια, τα νοσοκομεια, τις συγκοινωνιες, τα σχολεια, την ενεργεια....!
Εγψ προσωπικα, απο οικονομικης αποψεως, ειμαι "βολεμενος" αν θες.Και δεν εχω να περιμενω τιποτα απο αυτο το κρατος. Τα παιδια μου σπουδαζουν στο εξωτερικο, και θα μεινουν εκει.

Καλως η κακως εκανα αυτην την δουλεια τοσα χρονια και δικαιουμαι να ξεκουραστω, και να πεταω οποτε εχω ορεξη, η να κανω 6μηνα συμβολαια σαν TRI και TRE που ειμαι. Και δεν θα επιτρεψω σε κανεναν να με διασυρει.
Εχω βοηθησει πολλους "νεους" και θα εξακολουθω να το κανω, γιατι ολοι μας ζουμε για την υστεροφημια μας.
Θελω οταν γερασω, να με χαιρετανε, και οχι να αλλαζουν πεζοδρομιο.