LGRP/RHO Rhodes "Diagoras"

  • Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Διαβάζω για στάσεις εργασίας από το προσωπικό Αεροναυτιλίας της Ρόδου, λόγω τριτοκοσμικών συνθηκών στο περιβάλλον εργασίας τους. Υπέροχα...Χειροκροτάμε για τις αυξήσεις στην κίνηση πάντως !
Σύμφωνα πάντα με την επίσημη ανακοίνωση, οι εργαζόμενοι στην Αεροναυτιλία (Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας, Ηλεκτρονικοί Μηχανικοί Ασφαλείας της Εναέριας Κυκλοφορίας και Τηλεπικοινωνιακοί υπάλληλοι) θα προβούν σε στάση εργασίας το Σάββατο 30.6.2018 (ώρα 01:00 – 05:00), την Πέμπτη 5.7.2018 (ώρα 09:00 – 13:00), την Τετάρτη 11.7.2018 (ώρα 12:00 – 16:00) και την Κυριακή 15.7.2018 (ώρα 12:00 – 16:00).
http://www.dimokratiki.gr/19-06-2018/st ... mio-rodoy/
 
H Thomas Cook θα στείλει (ή έστειλε ήδη) Α380 σήμερα στη Ρόδο, για να μαζέψει τους επιβάτες λόγω των προβλημάτων του αεροδρομίου

https://www.flightglobal.com/news/artic ... er-450833/
 
Να ρωτήσω λίγο, γιατί μου προκαλεί μεγάλη απορία:
1) Έχει η Thomas Cook A380?
2) Πήγε Α380 στο Διαγόρας χωρίς να αντιμετωπίσει πρόβλημα υποδομών;
 
Τώρα λειτούργησε ο σύνδεσμος που παρέθεσες (πριν δεν έβγαζε το άρθρο) και μου έλυσες την 1η απορία. Ωστόσο η 2η παραμένει. Αν γνωρίζει κάποιος να μας πει...
 
Στην Λαρνακα πηγε το A380 της Thomas Cook, όχι στην Ρόδο.

Ειναι νοικιασμενο απο την Hi-Fly.
 
Όταν εγώ διάβασα και παρέθεσα την είδηση, ανέφερε ότι θα πήγαινε και στη Ρόδο. Απ' ότι φαίνεται τα πλάνα της Thomas Cook άλλαξαν εν τω μεταξύ, εξ ού και ο σύνδεσμος τροποποιήθηκε και αναφέρει :

This story has been amended after Thomas Cook provided an update on its plans
 
Τι γίνεται στη Ρόδο ? τα ρεπορτάζ απο τα προβλήματα μέ τη διαχείριση της Fraport είναι σχεδόν καθημερινά, ενώ παρόμοια προβλήματα διαβάζω και για άλλα αεροδρόμια της διαχείρισής της...
https://www.dimokratiki.gr/01-06-2019/s ... i-fraport/
Η γερμανική οργάνωση μάλλον δεν λειτουργεί εδώ... μεσα στη σαιζόν με κίνηση που θέλουν να αυξηθεί και να έχουν περισσότερα κέρδη, να δείχνουν αυτή την εικόνα ?
και καλά, θα πουν μερικοί, καντε υπομονή γιατί θα φτιαχτούν ενω τόσα χρόνια δεν γινόταν τίποτα κλπ κλπ.... αυτά να τα πείτε στα εκατομμύρια των τουριστών της φετινής σαιζόν ήδη κάποιοι από αυτούς αφήνουν τα αρνητικά τους σχόλια !! Απο οσο ξέρω δεν υπάρχει κάποια έκπτωση στο φόρο αεροδρομίου λόγω έργων, ενω μόλις τελειώσουν, θα πάει στα 18,5 ευρώ !! Αυτά δεν τα γράφουν στα δελτία τύπου !!
 
Η Fraport είναι η εταιρεία που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης. Το πιο λειτουργικό κομμάτι του αεροδρομίου είναι ο σταθμός των υπεραστικών τρένων, τον οποίο διαχειρίζεται η Deutsche Bahn. :twisted:
 
Re: Coronavirus και αεροπορία - Εξελίξεις και επιπτώσεις

Στο LGRP λόγω COVID , ο ιδιώτης που διαχειριζόταν το πάρκινγκ το παράτησε . Αποτέλεσμα αυτού οι εικόνες απείρου κάλλους που υποθέτω πως μέρα με τη μέρα θα πληθύνουν ...
 
Εχτές το βραδυ περιμένοντας να δω την αναχώρηση της Israir για TLV σε ένα χαρακτηριστικό και δημοφιλές σημείο δίπλα στον 25, μου ζητήθηκε από την ασφάλεια του αεροδρομίου να φύγω. Αυτό μου έχει ξανασυμβεί αρκετά χρόνια πριν πάλι με πτήση για Ισραήλ. Γνωρίζει κάποιος γιατί γίνεται αυτό ; Να επισημάνω ότι πουθενα δεν υπάρχει απαγορευτική πινακίδα για το οτιδήποτε.
 
Top