LGTS/SKG Thessaloniki "Makedonia"

Μήπως όμως στα νούμερα σημαντικό ρόλο παίζουν οι αγορές της Ρωσίας κυρίως και μετέπειτα και της Ουκρανίας;
 
Το νέο terminal του Μακεδονία ( θυμομαστε τη φιέστα των εγκαινίων) μπαζει νερά... όπως εμπαζε και αυτο της Ρόδου τον περασμένο χειμώνα, οταν το επισκέφτηκα.και εκεί εβαζαν τις λεκάνες, με τον ιδιο τρόπο.. τελικά οι λεκάνες ειναι πολύ χρήσιμες...
.ποσα εκατομύρια είπαν οτι κοστισε ??
 
Σε ένα πρώτο επίπεδο, φαίνεται πως στάζει η οροφή. Σε ένα δεύτερο όμως, πρόκειται για art installation, εφάμιλλο του Jewel στο Changi.
 
Εντάξει, τουλάχιστον δεν κοστίζουν πολύ οι κουβάδες, σκεφτείτε να χρειαζόταν τίποτα ακριβά υλικά για να μαζέψουν το νερό :mrgreen:
 
Μάλλον στη Fraport νόμιζαν ότι στην Ελλάδα ούτως ή αλλιώς έχει ήλιο όλο το χρόνο, δηλ. δεν χρειάζεται μια καλή και ακριβή στέγη. Και για τις λίγες μέρες με βροχή υπάρχει και η λύση με τις κουβάδες......
 
Εβγαλε ανακοίνωση η Fraport παραδεχόμενη "αστοχίες στην κατασκευή"
Έχουν κάνει σοβαρές εκπτώσεις στην κατασκευή και φάνηκαν από την πρώτη μέρα
 
Την Τρίτη 23 Αυγούστου το αεροσκάφος G-GDFW της Jet2 που πετούσε από το Μπέρμιγχαμ προς την Αττάλεια πραγματοποιήσε εκτροπή προς το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, ενώ πετούσε πάνω από τη Βουλγαρία, μιας και ένας από τους δύο κυβερνήτες λιποθύμησε. Οι επιβάτες, σύμφωνα με το AVHerald, αναφέρουν πως περίμεναν το ασθενοφόρο για 1 ώρα... Ας ελπίσουμε πως είναι υπερβολή των επιβατών και όχι έλλειψη οργάνωσης...:rolleyes:
1661674611398.png
 
Ειναι καλύτερα τώρα που η Fraport και οι υπόλοιπες εταιρείες λειτουργούν ανεξέλεγκτα στο αεροδρόμιο - αλλα και στα υπόλοιπα ιδιωτικοποιημένα -, αφού η κυβέρνηση φρόντισε να καταργήσει την κρατική αρχή απο τα περιφερειακά α/δ ??
Μόνο αν έρθει κάποιος στη θέση αυτών των επιβατών, θα το καταλάβει !! Βεβαίως αυτο δεν ειναι αποατέλεσμα κάποιας αστοχίας ή παράβλεψης, αφού υπήρξε έντονη αντίδραση όλων των υπολοιπων κομμάτων στη Βουλή για το συγκεκριμένο θέμα !! Αλλά ο υπουργάρας τότε είχε πεί το αμίμητο : "θα εξακολουθήσει να υπάρχει έλεγχος απο την Αθήνα, μέσω των radar που εχουν τα μεγάλα αεροδρόμια "
 
Θα μας τρελάνουν? Τι δουλειά έχει το αεροδρόμιο να ενημερώσει γιατί υπάρχει καθυστέρηση? Οι υπεύθυνοι της αεροπορικής που ήταν? Δεν διάβασα ούτε μια γραμμή να κατηγορεί την ryanair. Το άρθρο έχει υπερβολές και φαίνεται από μίλια μακριά ότι είναι γραμμένο για να κατηγορήσει την φραπορτ για πράγματα που δεν είναι αποκλειστικά δική της αρμοδιότητα. Απο πότε ένα 738 χωράει 300 επιβάτες?

Έχει ξεφύγει εντελώς η κατάσταση με μερικούς ακόμη να αναπολούν δημόσια αεροδρόμια και αεροπορικές...
 
Το άρθρο έχει υπερβολές και φαίνεται από μίλια μακριά ότι είναι γραμμένο για να κατηγορήσει την φραπορτ για πράγματα που δεν είναι αποκλειστικά δική της αρμοδιότητα.
Σαφώς. Ο τοπικός κυρίως τύπος καθώς και τα δελτία τύπου ορισμένων σωματείων ΥΠΑ, βρίθουν από τέτοια άρθρα, τα οποία εντάσσονται στο πρόγραμμα προβολής συγκεκριμένου πολιτικού χώρου.
 
Top