Lufthansa

• Thread starter Thread starter dtrach
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Δεν είμαι μέλος της Ναυτεμπορικής και δεν μπορώ να δω το εξής: Η Λουφτχάνσα Cityline, τι θεωρείται? Θυγατρική της Λουφτχάνσα η κομμάτι της?

Η παντοδύναμη γερμανίδα πάντως από το καλοκαίρι 2011 αρχίζει δυο εβδομαδιαίες απευθείας πτήσεις από Φρανκφούρτη για Τρόντχαϊμ Νορβηγίας και αυξάνει κάτα 6 εβδομαδιαίες (από 14 σε 20) τις πτήσεις προς Μπέργκεν!

LH880 FRA0640 – 0905TRD 735 7
LH880 FRA1500 – 1725TRD 735 6

LH881 TRD0940 – 1205FRA 735 7
LH881 TRD1800 – 2025FRA 735 6

Είτε με την SAS είτε χωρίς, φαίνεται ότι την θέλει την αγορά... μαζί με 1 καθημερινή έξτρα προς Γκέτεμποργκ και 1 έξτρα προς Ελσίνκι. :thx:

Αγαπητά μέλη, δεν θα σας κρύψω ότι τελικά μόνο η σοκολάτα έλειπε από τις πρακτικές της μεγάλης αδελφής Λούφτι. Ζήλεψε τα κρασιά και τα λάδια της μικρής αδερφής του αιγειακού πολιτισμού της αστροσυμμαχίας.

http://a380.lufthansa.com/FASCINATION/# ... rprise_egg

δικός σας

lewton":26xfiftn said:
Για πτήση Aegean που πραγματοποίησα στις 18 Σεπτέμβρη μέχρι πότε να περιμένω για να μπουν τα μίλια στο Miles and More πριν τους καλέσω να δω τι έγινε;
Τελικά το είχα εγκαταλείψει γιατί δεν έβρισκα την κάρτα επιβίβασης, και σήμερα πρόσεξα ότι τα μίλια μπήκαν! Τους πήρε τουλάχιστον 1,5 μήνα γιατί είχα κοιτάξει γύρω στις αρχές Νοέμβρη.

Νέα Υόρκη ο επόμενος προορισμός για τα Α380 της LH, από 15/2/11 και αρχικά χ2/week(Δε,Πα). Επίσημες ανακοινώσεις σύντομα...
:arrow: Business Traveller

Επίσης, παρήγγειλε ακόμη 8 E-195 για την LH regional.
:arrow: ΑΤW

Ερώτηση.. πετάω για Μόναχο τον Φλεβάρη, και εκτός των αποσκευών, θα έχω και χιονοδρομικό εξοπλισμό μαζί μου.
Γνωρίζει κανείς ποια είναι η χρέωση?

4000 νέες θέσεις εργασίας στην Lufthansa. 2200 ιπτάμενοι/ες συνοδοί, 900 προσωπικό εδάφους, 270 υποψήφιοι πιλότοι (το άρθρο αναφέρει student pilots, να υποθέσω εννοεί με sponsorship :?: ) και 300 μαθητευόμενοι για το τεχνικό τμήμα.

http://atwonline.com/airline-finance-da ... -2011-0104