z_pilot
First-Class-Member
- Περιοχή
- Θεσσαλονίκη
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGTS
Αρχίζω να δουλεύω μέσα στο μυαλό μου την ιδέα για σπουδές aerospace engineering στο εξωτερικό.Σίγουρα θα ήταν ότι καλύτερο για μένα αν και λίγο αργά το διαπίστωσα.Αν δεν είναι κόπος ας μου δώσει πληροφορίες κάποιος που σπουδάζει ή σπούδασε αυτό το αντικείμενο στο εξωτερικό περί του πανεπιστημίου στο οποίο βρίσκεται ή βρισκόταν,πόσο χρήματα απαιτούνται για το πανεπιστήμιο και για τη διαβίωση(στη συγκεκριμένη πόλη που είναι ή ήταν),οι απαιτήσεις εκ μέρους του πανεπιστημίου πχ πτυχία γλωσσών κλπ.
Στο παρόν thread δεν έχει συζητηθεί σε μεγάλο βαθμό το θέμα όσον αφορά σπουδές στο εξωτερικό.Θα ήταν καλό λοιπόν να γίνει,θα βοηθήσει και τους επόμενους.Αν δε το προσέξατε αυτό ρώτησα στο αρχικό μου πόστ όταν έφτιαξα αυτό το thread.Άμα γίνει και επισημασμένο ακόμα καλύτερα

Στο παρόν thread δεν έχει συζητηθεί σε μεγάλο βαθμό το θέμα όσον αφορά σπουδές στο εξωτερικό.Θα ήταν καλό λοιπόν να γίνει,θα βοηθήσει και τους επόμενους.Αν δε το προσέξατε αυτό ρώτησα στο αρχικό μου πόστ όταν έφτιαξα αυτό το thread.Άμα γίνει και επισημασμένο ακόμα καλύτερα