Mηχανικός αεροσκαφών

• Thread starter Thread starter z_pilot
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
z_pilot":1nfnnxw0 said:
Δηλαδή το συμπέρασμα είναι μακριά από επαγγέλματα αερποπορίας αν σκέφτεσαι για ελλάδα?
Δεν είμαι τόσο απόλυτος, αλλά οι πιθανότητες είναι εναντίον σου, εκτός αν... Αλλά τότε δεν θα ρωτούσες στο forum!

sv1xv":1jnhe4id said:
z_pilot":1jnhe4id said:
Δηλαδή το συμπέρασμα είναι μακριά από επαγγέλματα αερποπορίας αν σκέφτεσαι για ελλάδα?
Δεν είμαι τόσο απόλυτος, αλλά οι πιθανότητες είναι εναντίον σου, εκτός αν μπορείς να τις εξισορροπήσεις διαφορετικά (π.χ. λόγω οικογενειακών καταβολών).
Το νόημα αυτό είναι όσο και αν λέμε ότι δεν θέλουμε να ήμαστε απόλυτοι.Όμως εμένα αυτό δεν με κάμπτει.Θα γίνω μηχανικός.Τώρα από την άλλη η οικογένεια δεν μπορεί να σε στηρίζει για πάντα..

z_pilot":eyc3ygcy said:
Όμως εμένα αυτό δεν με κάμπτει. Θα γίνω μηχανικός.
Εμείς δεν έχουμε παρά να σου ευχηθούμε "Καλή επιτυχία και καλή τύχη". Που ξέρεις, μπορεί σιγά - σιγά τα πράγματα να αλλάξουν προς το καλύτερο.

sv1xv":3lkofwx7 said:
z_pilot":3lkofwx7 said:
Όμως εμένα αυτό δεν με κάμπτει. Θα γίνω μηχανικός.
Εμείς δεν έχουμε παρά να σου ευχηθούμε "Καλή επιτυχία και καλή τύχη". Που ξέρεις, μπορεί σιγά - σιγά τα πράγματα να αλλάξουν προς το καλύτερο.
Να΄σαι καλά σε ευχαριστώ :)

Τι νεα παιδια? z_pilot τελικα τι σκέφτεσαι να σπουδασεις? Εγω τωρα που ξεμπέρδεψα με τις πανελληνιες και τα πηγα αρκετα καλα εχω αποφασίσει οριστικά για την σχολη που θελω - Μηχανολόγων Αεροναυπηγών Πατρας!

Ελπιζω να περάσεις κι εσυ του χρονου και να τα πούμε απο κοντα :wink:

Korolev":20btusix said:
Τι νεα παιδια? z_pilot τελικα τι σκέφτεσαι να σπουδασεις? Εγω τωρα που ξεμπέρδεψα με τις πανελληνιες και τα πηγα αρκετα καλα εχω αποφασίσει οριστικά για την σχολη που θελω - Μηχανολόγων Αεροναυπηγών Πατρας!

Ελπιζω να περάσεις κι εσυ του χρονου και να τα πούμε απο κοντα :wink:
Μμμ λοιπόν ναι το αποφάσισα.Και εγώ εκεί θα πάω.Είναι η καλύτερη λύση για να ασχοληθεί κανείς με τα αεροπλάνα σε υψηλό επίπεδο.Βέβαια η βάση αρχίζει να ανεβαίνει και ανησυχώ λίγο.Από 17200 έγινε 17400.Ελπίζω να μην ανέβει κι άλλο και μετά ψαχνόμαστε :wink:

Ελπίζω σε ένα χρόνο να μη με έχεις ήδη ξεχάσει :cry:

Φιλε ελπιζω να περασουμε και οι δυο μας(εγω φέτος) και θα τα πουμε εκει σιγουρα εκτος αν αλλάξεις γνώμη και θα θες να σπουδαζεις κατι άλλο...

Όσο για αυτο που σου ειπα στο e-haf μην φοβάσαι, δεν πρόκειται να ανεβουν οι βασεις τοσο πολυ σε ενα χρονο. Απλώς βαλε τα δυνατα σου γιατι δεν ειναι και οτι πιο ευκολο να βγαλεις 18.000 μορια(τοσα πρεπει να βγαλεις για να εισαι σιγουρος οτι περνας) και θα τα καταφέρεις σιγουρα :wink:

ΥΓ. τι κατευθυνση εισαι?

Ρε συ εσύ από την e-haf είσαι?Δε το είχα καταλάβει.Καλό αυτό,τα λέμε σε διπλό φόρουμ.ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να αλλάξω.Εκεί θα πάω.
Εννοείται ότι δε βγαίνουν εύκολα 18000 μόρια.Αλλά είμαι αποφασισμένος να ξεσκιστώ του χρόνου.Γι αυτό άλλωστε διαβάζω λίγο φέτος.Κυρίως μαθηματικά και φυσική διαβάζω.Τα άλλα λίγο αλλά ένα 18 το βγάζω.Τεχνολογική είμαι :wink:

Τελος, πηρα τους βαθμους... μεγαλη απογοητευση, δεν περναω με τιποτα Αεροναυπηγος :( :(

Θα ξαναδωσω του χρονου...

Μην το βάζεις κάτω ρε φίλε. Αν δεν τα κατάφερες με την πρώτη θα τα καταφέρεις με τη δεύτερη. Αν θες πραγματικά να εκπληρώσεις το όνειρό σου θα τα καταφέρεις. Καλή τύχη :wink: :wink: :wink: :wink: