Mηχανικός αεροσκαφών

• Thread starter Thread starter z_pilot
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
ναι φιλε ευχαριστω...
Η μεγαλη μλκια ειναι οτι ειμαι μολις 400 μορια πιο κατω (17.023) και παρολο που εγραψα τελεια μαθηματικα και φυσικη κοπηκα στο ΑΟΔΕ... :cry: δεν ξερω ειμαι πολυ χαλια αυτη την στιγμη, ας ελπισω οτι θα μου περασει...

z_pilot τελικα μαλλον θα ειμαστε συμφοιτητες(το ευχομαι ολοψυχα) :roll:

Απλά μην καταρεύσεις και φταίνε αυτές οι μαλακίες. Έτσι και ένα φιλαράκι μου δεν τα κατάφερε και ήτανε με τα ηρεμιστικά. Δεν υπερβάλω, σοβαρολογώ.

Korolev":2f3bhytz said:
ναι φιλε ευχαριστω...
Η μεγαλη μλκια ειναι οτι ειμαι μολις 400 μορια πιο κατω (17.023) και παρολο που εγραψα τελεια μαθηματικα και φυσικη κοπηκα στο ΑΟΔΕ... :cry: δεν ξερω ειμαι πολυ χαλια αυτη την στιγμη, ας ελπισω οτι θα μου περασει...

z_pilot τελικα μαλλον θα ειμαστε συμφοιτητες(το ευχομαι ολοψυχα) :roll:
Δεν πειράζει ρε συ.Μη σε πάρει από κάτω.Και μην είσαι σίγουρος ότι δεν πέρασες.Όπως δεν έγραψες καλά εσύ σε αυτό το μάθημα έτσι δε θα έγραψαν
καλά και κάποιοι άλλοι σε κάποιο άλλο μάθημα.Κάποτε είχα δει η βάση είχε πέσει κάτω από 17.Και αν δε περάσεις δεν πειράζει.Και εγώ το εύχομαι ολόψυχα να είμαστε συμφοιτητές αν δε περάσεις φέτος.Πάντως από πολλούς άκουσα φέτος ότι δεν έγραψαν καλά σε ΑΟΔΕ και προγραμματισμό.Κυρίως μου είπαν ότι το λάθος τους ήταν ότι υποτίμησαν το μάθημα.Τέτοιες μ@#$%*ες είναι μέσα στη ζωή.Ξέχνα τα όλα για τώρα και ξεκουράσου :wink:

Οτι εγινε, εγινε... :roll: :wink:

Τωρα το ερωτημα ειναι Μηχανολογων Μηχανικων ΕΜΠ(σε περιπτωση που θα βγαλω τοσα μορια) ή Μηχανολογων Αεροναυπηγων Πατρας :?:

Korolev":38ud1rrk said:
Οτι εγινε, εγινε... :roll: :wink:

Τωρα το ερωτημα ειναι Μηχανολογων Μηχανικων ΕΜΠ(σε περιπτωση που θα βγαλω τοσα μορια) ή Μηχανολογων Αεροναυπηγων Πατρας :?:
Έχω διαβάσει τους οδηγούς σπουδών και των δύο τμημάτων.Θεωρώ ότι το τμήμα στην Πάτρα έχει περισσότερη σχέση με τα αεροπλάνα.Τα μαθήματα ειδικότητας είναι περισσότερα και αν τα συγκρίνεις με τα αντίστοιχα του μηχανικού αεροσκαφών της ικάρων τα περισσότερα είναι ίδια.Του ΕΜΠ, η ειδικότητα που προσφέρει σχετική με τα αεροπλάνα (μηχανολόγου μηχανικού εναέριων και επίγειων μεταφορικών μέσων) περιλαμβάνει λιγότερα μαθήματα σχετικά με τα αεροπλάνα.Αν πας μόνο για να ασχοληθείς με αεροπλάνα τότε μη πας ΕΜΠ γιατί θα κουραστείς να διαβάζεις και μάλιστα πράγματα που δε θα σε ενδιαφέρουν σχετικά με άλλους τομείς της μηχανολογίας.Γι'αυτό ψηφίζω Πάτρα,έχει και χαμηλότερη βάση :wink:

Παιδιά μερικές σελίδες πιο πίσω σε αυτό το topic κάνατε εκτενή αναφορά στις διαφορές/ομοιότητες των 2 αυτών τμημάτων.

xristos":17vea5jc said:
Παιδιά μερικές σελίδες πιο πίσω σε αυτό το topic κάνατε εκτενή αναφορά στις διαφορές/ομοιότητες των 2 αυτών τμημάτων.
Ναι το ξέρω.Απλά λέω τη γνώμη μου.Δε θα ξαναρχίσουμε από την αρχή το τόπικ.

d

Πιο πανω διαβαζα οτι μαθαινεις πραγματα που δεν θα χρειαστουν

Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ειναι οτι,οτι μαθαινεις ειναι καλο ασχετα απο το επαγγελμα που θα επιλεξεις

Re: d

pilot767":r34906i7 said:

Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ειναι οτι,οτι μαθαινεις ειναι καλο ασχετα απο το επαγγελμα που θα επιλεξεις
Δεν αντιλέγω αλλά αν κάποιος ενδιαφέρεται αποκλειστικά και μόνο για μηχανολογία αεροσκαφών γιατί να μάθει και μηχανολογία που δεν έχει καμία σχέση με τα αεροπλάνα?Άλλο να μάθεις και για κάτι παραπλήσιο όπως πχ το αυτοκίνητο που θα σε βοηθήσει και στο αντικείμενό σου και άλλο να ψοφήσεις στο διάβασμα για να μάθεις για κάτι τελείως άσχετο.

Re: d

z_pilot":s4fw3zer said:
pilot767":s4fw3zer said:

Δεν αντιλέγω αλλά αν κάποιος ενδιαφέρεται αποκλειστικά και μόνο για μηχανολογία αεροσκαφών γιατί να μάθει και μηχανολογία που δεν έχει καμία σχέση με τα αεροπλάνα?Άλλο να μάθεις και για κάτι παραπλήσιο όπως πχ το αυτοκίνητο που θα σε βοηθήσει και στο αντικείμενό σου και άλλο να ψοφήσεις στο διάβασμα για να μάθεις για κάτι τελείως άσχετο.

Επειδή (από ό,τι έχω καταλάβει) είσαι ακόμη ανάμεσα στη Β και στη Γ λυκείου (ζητώ συγνώμη αν κάνω λάθος) και επίσης από τα λεγόμενά σου φαίνεται πως δεν γνωρίζεις ούτε τι είναι η μηχανολογία, ούτε τι ακριβώς είναι όλα αυτά τα μαθήματα που διδάσκονται στις δυο σχολές, συγχωρείσαι για αυτά που γράφεις σχετικά με τη μηχανολογία και την αεροναυπηγική. Αν θέλεις, βέβαια, πες μας και εμάς τι είναι το τελείως άσχετο με την αεροναυπηγική και την επιστήμη του μηχανικού.

Υπάρχει και η λαϊκή ρύση, εξάλλου, όσα δεν φθάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια...

Για μια ακόμη φορά: οι δυο σχολές είναι το ίδιο γενικά ως προς τα μαθήματα. Το ΕΜΠ ωστόσο είναι το κορυφαίο ΑΕΙ της χώρας σε έρευνα, προγράμματα και καθηγητές, με τη σχολή ΜΜ να έχει το βαρύτερο και πληρέστερο πρόγραμμα, καθώς και τα περισσότερα θεσμοθετημένα εργαστήρια. Οι σπουδές, παρά τα προβλήματα του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος και της νοοτροπίας της πλειοψηφίας των φοιτητών, κυμαίνονται σε καλά επίπεδα.

Τώρα, αν κάποιος νομίζει πως κάποιο πχ οικονομικό μάθημα ή οι μεταλλικές κατεργασίες, ή ο αυτόματος έλεγχος δεν έχουν σχέση με την αεροναυπηγική, είναι κατά τη γνώμη μου τελείως εκτός τόπου και χρόνου

(και η Wikipedia μπορεί να φανεί χρήσιμη - ένα γρήγορο ψάξιμο στα αεροπορικά ατυχήματα βοηθάει πολύ στην αντίληψη του εύρους της επιστήμης του αεροναυπηγού μηχανικού)

Μπορεί να ακούγονται λίγο σκληρά όλα αυτά, αλλά πραγματικά στα λέω φιλικά - πρέπει να ανοίξεις λίγο τους ορίζοντές σου. Σύγκρινε αν θέλεις και τα προγράμματα ξένων πολυτεχνείων.