Miles & Bonus

• Thread starter Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Βάζεις στον τύπο επικοινωνίας: Αίτημα και στην κατηγορία: Miles & Bonus - Συγκέντρωση μιλίων. Γράψε στο μύνημα τον κωδικό κράτησης της booking, όνομα καταλύματος και ημερομηνίες check in και check out

Εγώ το έκανα στον λογαριασμό τους στον τουιτερ κ μου τα πέρασαν κατευθείαν.
Στην μια κράτηση μάλιστα είχα βάλει τον αριθμό της πιστωτικής οπότε δεν θα περνιούνταν ποτέ
Η άλλη ήταν λιγότερη από μήνα.

Είσαι σίγουρος ότι τα πέρασαν κατευθείαν που το έκανες στο τουίτερ; Μήπως έτυχε και μπήκαν εκείνες τις μέρες. Πολύ χλωμό το βλέπω να παίρνουν τέτοια αιτήματα στο τουίτερ και να τα προωθούν στο αντίστοιχο τμήμα

Μέσα στην μέρα έγινε. Το ένα δεν θα περνιούνταν καθόλου έχει λάθος αριθμό miles and bonus στην κράτηση.
Γενικά το twitter τους το βρίσκω πολύ πιο εξυπηρετικό από όλες τις μεθόδους επικοινωνίας.
Κάποια στιγμή μου έκαναν και δώρο 10.000 μίλια επειδή γκρινιαξα όταν δεν είχαμε το lounge στην Θεσσαλονίκη.

Ωραία θα το κάνω τώρα. Συμπέρασμα πάντως ότι με τα ξενοδοχεία και τις κρατήσεις έχουν θέμα...

Τι γίνεται επίσης αν συμπληρώσεις τα 12.000 μίλια πριν την τελική ημερομηνία; Η ανανέωση γίνεται με την τελευταία πτήση που συμπληρώνεις τα 12.000 και πας από τότε +1 έτος ή όταν λήγει η ημερομηνία και ξανά από την αρχή;

Για να φέρω πίσω και το ερώτημα με τις πτήσεις που δεν έχεις περάσει στον λογαριασμό σου, αν περνιούνται στο σύστημα με την ημερομηνία πτήσης ή καταχώρησης;

Παρακολουθώ την ATH-LHR-ATH που θα κάνω σε λίγες μέρες και έχω παρατηρήσει πως ανοίγουν I θέσεις για κάθε ημέρα (2 μέρες πριν) και βλέπω πάρα πολλές θέσεις τύπου 8 ή 5 ή 3 σε κάθε δρομολογιο.
Όταν ανοίγουν την επόμενης, της προηγούμενης εξαφανιζονται

Μήπως οι θέσεις που ανοίγουν είναι για να γίνουν process upgrades από κουπόνια, και μετά εξαφανίζονται όταν γίνουν τα upgrades?

• Like
Reactions: SGM
Είναι σίγουρα αυτό αλλά μαζί με τα award tickets. Οπότε εμφανίζονται θέσεις στο flyer expert εμφανίζονται και τα award tickets στο site της aegean.
Δεν περιλαμβάνονται οι θέσεις για upgrade challenge. Αποδέχτηκαν το πρωί αιτημα μου για τη μέρα που θέλω ενώ έχει 0 θέσεις εκείνη η μέρα.

Αυτό που δεν ξέρω είναι αν εξαφανίζονται οντως επειδή έγιναν upgrades. Ίσως γιατί μετά συνήθως είναι γεμάτα τα business.

Όμως μπορεί να εξαφανιστούν και ακόμα να υπάρχουν κενές θέσεις.

Σήμερα άνοιξαν πάρα πολλές για τις 6/6
Post automatically merged:

Screenshot_20230604_121720_Chrome.jpg
Screenshot_20230604_121857_Aegean Airlines.jpg

Last edited:
Οι θέσεις για το upgrade challenge γίνονται processed πιο νωρίς από τις 2 μέρες. Συνήθως στις 3 - 4 πριν την ημερομηνία αναχώρησης.

Οι αναβαθμίσεις γίνονται αυτόματα 2 μέρες πριν και το πρωί αυτό που βλέπεις στο ExpertFlyer (π.χ. I4) είναι οι θέσεις που έχουν περισσέψει μετά τα upgrades και οι οποίες δίνονται για award tickets και για upgrades τα οποία αποφασίζουν κάποιοι εκείνη την στιγμή.

Όπως είπες μια μέρα μετά (και μια μέρα πριν την αναχώρηση) η διαθεσιμότητα σε "Ι" εξαφανίζεται.

Αυτά