Re: Συμπεριφορά υπαλλήλων (ιπταμένων & εδάφους)
Την Κυριακή που πέρασε (10 Ιαν), η Olympic Air και όλες οι εταιρίες ακύρωσαν τις πρωινές & μεσημεριανές πτήσεις για Ρόδο
λόγω ανέμου στο RHO. Η Olympic μετέφερε κάποιους επιβάτες σε επόμενες πτήσεις (με άγνωστο κριτήριο προτεραιότητας) αλλά
κάποια στιγμή οι πτήσεις απογεύματος και νύχτας γέμισαν. Δεν έκανε απολύτως τίποτα για όσους έμειναν απ' έξω. Η Athens είχε
θέσεις, το ίδιο και η Aegean - η οποία πρέπει να έβαλε έξτρα πτήση στις 2130 (το υποθέτω λόγω 4ψήφιου αριθμού πτήσης), έτσι
οι "παρατημένοι" της Olympic πλήρωσαν και πέταξαν με Aegean. Τα λεφτά τους (για την πτήση της Olympic) θα τα πάρουν πίσω.
Μπορεί η Olympic να μην είχε υποχρέωση να τους βοηθήσει, όμως οι επιβάτες το ερμήνευσαν ως αδιαφορία. Αντίθετα, η Aegean
κέρδισε τις εντυπώσεις. Μπορεί η Olympic να μου έδωσε Ασημένια Κάρτα με κλήρωση, μπορεί να κέρδισε την συμπάθειά μου
λόγω παρελθόντος και να την έβλεπα με λίγο μεγαλύτερη εκτίμηση, όμως με την απροθυμία να "σκιστεί", με τον εξαναγκασμό μου
να πάω 3 φορές στο αεροδρόμιο (για να πάρω, να παραλάβω και να ξαναπάω την κοπελιά να πάρει το αεροπλάνο) έχει ξεφτιλιστεί στα μάτια μου.
Θα μπορούσε να προωθήσει τους επιβάτες σε άλλες εταιρίες, να βάλει πρόσθετες πτήσεις (αποκλείεται να μην είχε αεροπλάνα διαθέσιμα)
αλλά προτίμησε να κάνει όσα ήταν υποχρεωμένη. Και μόνο τα απογοητευμένα μηνύματα αυτού του thread να δει κανείς, θα απορεί πώς
η απόλυτη καπιταλίστρια MIG επιτρέπει να δίνει αφορμή για τόσο αρνητική κριτική. Οι επιβάτες που ξέμειναν έσταζαν χολή, όχι για τις ματαιώσεις
(κατανοητές) αλλά για την αδιαφορία. Θα ξαναπετάξω με Olympic αλλά μόνο αν το οικονομικό κέρδος μου είναι τεράστιο. Αλλιώς, θα δώσω τα λεφτά
μου στην Aegean. Ο Στέλιος Χατζηιωάννου έχει πει ότι όταν τα αεροπλάνα του δεν πετάνε χάνει λεφτά, και το αεροδρόμιο είναι γεμάτο με
παρκαρισμένα της Olympic...