διαβάζοντας αυτα που έγραψε ο captain chris δεν έχω παρα να συμφωνήσω .
Η MIG το μονο΄σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσει αρχηκά να κοψεί καποιες σπατάλες και αυτεσ δεν είναι κάτι δρομολόγια υπερβολικά που έχει η οα .
όπως δυο φορές την ημέρα για τιρανα,Βουκουρεστι , Σοφια , κοινωσ βαλκάνια και δε συμαζευεται .
Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα δρομολόγια θα είναι περιορισμένα τον χειμώνα . Αν θέλετε μπορείτε να δείτε και το μοντελο που έκανε η CAI στην Αλιταλια.
περικοπη πολλών δρομολογίων , μια βάση στη ρωμη δλδ μια βάση στην Αθηνα και κατι λιγεσ πτησεισ απο Θεσσαλονικη ( κατι αγονες αντε και καμια Γερμανια 3- φορες την βδοαμαδα για να μην χασει και το επιβατικο κοινο ) .
Μετα μόλισ μπει το θερινο του 2010, θα μπουν και τα νεα δρομολογια νεες συχνοτητες αναλογα με την ζητηση .
Ειμαι σιγουρος οτι οι ανθρωποι ξερουν πολλοι καλα τι κανουν στην νεα οα . Ειδικα που τώρα που εφυγε και ενα εμπειρο προσωπικό της Α3 .
μεταξυ μας αν και εμενα μου εδίναν απο μια εταιρεία καλυτερο μισθο θα έκανα την μεταγραφη ( βασικα αυτό έκανα και τωρα ...

)
Σιγουρα καποια δρομολογια οπως μιλανο-λινατε,Ρωμη,Φρανκφουρτη,Λονδινο θα τα κρατησει τον χειμωνα και ολοι ξερουμε τους λογους .
αν και αυτα τα δρομολογια δεν νομιζω να ανησυχουν και πολυ τους υπευθυνους γιατι απο πληρωτητες πηγαινουν σιγουρα καλα .
βλεπω κατί μοναχο να κόβεται ( που μεταξυ μας αν το δρομολογιο ηταν διερχομενο απο Θεσσαλονικη θα είχε πολυ καλυτερα αποτελεσματα ) για λιγο καιρο ,dus / str βλεπω μειωση δρομολογίων . γενικά πιστευω ότι ο χειμώνας θα είναι περιορισμένος ..και το καλο το μπαμ θα το κάνουν με την θερινή σεζον .