Ολυμπιακή και MIG

• Thread starter Thread starter docORL
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
καλησπέρα σε όλους,

Ηθελα να ρωτήσω το εξής,
τώρα που πουλήθηκε η ΟΑ τα Part 145 και Part 147 τα χάνει ή μεταφέρονται στην νέα εταιρεία?

Re: Η Aegean θέτει υποψηφιότητα για την απόκτηση των OA

Η Ιberia σε ποια συμμαχία ανήκει?
Ρωτώ γιατί παρουσιάστηκε ως ένα μελλοντικό σενάριο συνεργασίας με την νέα Ο.Α...

Re: Η Aegean θέτει υποψηφιότητα για την απόκτηση των OA

Oneword με ΒΑ

Απορία!

Στο site του αεροδρομίου του Στρασβούργου, δείχνει στα flight schedules πτήση της Ολυμπιακής από Αθήνα με B737 με πειγραφή "SPECIAL FLIGHT EUROPEAN PARLIAMENT"

Αυτού του είδους οι πτήσεις θα εκτελούνται από τη Νέα Ολυμπιακή από Οκτώβριο; Αν ναι, θα πληρώνει το κράτος; :D

Απο Οκτωβρη με τσαρτερ και αμα τους αρεσει!!!Αυτη η ιστορια με το στρανσβουργο εγινε το πιο χαζο αστειο πλεον.Καθε φορα γυρνανε τη πτηση απο Βρυξελες σε Στρανσβουργο και καθε φορα γινεται το ιδιο πραγμα!!Επιβατες απορημενοι παιρνουν και φωναζουν γιατι μου αλλαξατε τη πτηση και μου τη κανατε για αλλη πολη!Για τωρα δε ξερω αν εγινε και φετος,αλλα και περσυ και προπερσυ μου ειχε τυχει η ιδια ιστορια!Και αντε μετα να τους πεις τι που φωναζουν??Οτι εχουν δικιο αλλα ο κ. Κωστακης θελει να γινει ετσι η πτηση??Αλλα δε τα ακουει αυτος,παρα μονο εμεις!

Jumboελεος πια!!! :thx:

Για να βάλουμε τα πράγματα στην σωστή τους διάσταση, παραθέτω αυτό το οποίο άκουσα από φίλο εχθές και το βρήκα σε πολλά sites. Από το http://www.cyprus-mail.com/news :

"Marfin-Laiki will be investing €100 million in the refurbishment and upgrade of the Nicosia Hilton, which apart from creating jobs would attract tourist from the high quality end of the market, said Vgenopoulos who always sounds more like politician than a banker. Nobody said when the project would start but the media were rejoicing".

177 εκατ. για όλη την ΟΑ και 100 εκ. για αναβάθμιση και ανακαίνιση ξενοδοχείου. Δεν υποννοώ ότι τα 100 είναι πολλά, απλά δείχνουν πόσο λίγα είναι τα 177 για την Μαρφίν. Όχι τίποτε άλλο, απλά για να μήν νομίζουν μερικοί ότι χρωστάμε πανελλήνια χάρη στον Βγενόπουλο, την οποία (ίσως) κάποια στιγμή θα κληθούμε με το χέρι στην καρδιά να μεταφράσουμε σε ψηφαλάκια. 8)

Τα 177 τα έδωσε στο κράτος για να αγοράσει κυρίως το όνομα, τους κύκλους και τα slots δηλαδή για άυλα περιουσιακά στοιχεία. Για την περαιτέρω επένδυση σε γραφεία, στόλο κτλ έχει πει ότι θα βάλει άμεσα (στην νέα εταιρεία όταν θα του ανήκει κατά 100%) ακόμα 100.

Μπορεί να ακούγονται λίγα τα εκατομμυριάκια αλλά αυτό που θα δει η MIG και η κάθε επενδυτική εταιρεά είναι η απόδοση που θα του δώσουν. Γνωρίζει ότι ίσως χρειαστεί να βάλει πολύ περισσότερα αλλά θα το κάνει όταν θα είναι σίγουρος ότι θα του αποδόσουν.

Χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω τα λεγόμενα της εφημερίδας , μήπως έχουμε μπλέξει λίγο τα ποσά???
100 Εκ € για ανακαίνιση?????

Μπορεί να σκεφτεί κανείς εδώ μέσα ένα ξενοδοχείο στην Ελλάδα που να έχει έστω και την ΜΙΣΗ αξία???
(Συμπεριλαμβανομένου του οικοπέδου...............)

Στην Κρήτη αυτή την στιγμή πουλιέται ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων σε ιδιωτικό κόλπο (μαζί με το βουνό) και 2000 κλινών στην τιμή ΔΩΡΕΑΝ 5 εκ €.....
(Και δεν θέλει και ....ανακαίνιση............)

gonso":3o9wdidy said:
Όχι τίποτε άλλο, απλά για να μήν νομίζουν μερικοί ότι χρωστάμε πανελλήνια χάρη στον Βγενόπουλο, την οποία (ίσως) κάποια στιγμή θα κληθούμε με το χέρι στην καρδιά να μεταφράσουμε σε ψηφαλάκια

Φίλτατε Gonso ,
αν η ΟΑ έπιασε τα 177 εκ € είναι (κατά την ταπεινή μου άποψη) θρίαμβος του Χατζηδάκη (άντε να ανοίξουμε και πόρτα για ...αντιρρήσεις :wink: :wink: :wink: ).
Θυμηθείτε πόσο πήρε η Ιταλία για την ΑΖ (και την διαφορά μεγέθους ΑΖ-ΟΑ) και μάλιστα πρίν ενταθεί η κρίση.