Με τα Airbus A340 και τον τομέα ασφάλεια τι μελλει γενέσθαι?
Γεια σας!
Διευκρινίζω εξ αρχης το εξής:ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ.Ξέρω και δέχομαι όλα τα επιχειρήματα, οπότε δεν χρειάζεται να τα ξαναακούσω απλά δεν μπορώ να το ελέγξω(ειδικά τώρα που έχουν γίνει μαζεμένα σε 2 μήνες 4-5 συμβάντα) ,οπότε ελέγχω όσο γίνεται καλύτερα το θέμα αξιοπιστίας εταιρίας και αεροσκάφους.Θα ήθελα όσο γίνεται αντικειμενικότερα τη γνώμη σας
Εκλεισα με ΟΑ για ATH-JFK στις 10/4 και επιστροφή 26/4, με κύριους λόγους 1.απευθείας πτήση άρα 1 προσγείωση και 1απογείωση λιγότερη και λιγότερη ώρα στον αέρα 2.το καλύτερο αεροσκάφος 3.αξιόπιστη εως τώρα εταιρία.Παραθέτω ότι αδιαφορώ για σέρβις,ευγένεια,φαγητό, με νοιάζει μόνο η ασφάλεια(τις περισσότερες φορές από αγχος ούτε τρώω,ούτε κάνω τίποτα)
Τώρα θα ήθελα όσο πιο έγκυρα και αντικειμενικά γίνεται(εδώ δεν κάνουμε πολιτική) να μου πείτε με το νέο ιδιωτικό καθεστώς αν πιστεύετε θα συνεχιστει η αξιοπιστία της ΟΑ, αν οι έλεγχοι θα συνεχίσουν να είναι ενδελεχείς και η συντήρηση άριστη ή αν θα αρχίσουν περικοπές συντμήσεις και προχειρότητες.Για να πω την αλήθεια το Βγενόπουλο τον ψιλοφοβάμαι, σε κάποια άλλη επιχείρηση που πήρε και ξέρω λόγω δουλειάς άρχισε άμεσα περικοπές.Αν έχει και κάποιος πληροφορίες εκ των έσω θα εκτιμούσα να μου πει πως θα λειτουργούν πλέον τα πράγματα στο θέμα συντήρηση.Τέλος ύπάρχει πιθανότητα εως τότε να μην πετάξω με το Α340 αλλά με άλλο τύπο αεροσκάφους λόγω του ότι ανήκουν τα Α340 στο υπουργείο ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο?
Υ.Γ έχω πετάξει ξανά με αεροπλάνο για να σας προλάβω, όχι τόσο μακρυά όμως.Μη με κράξετε...