Olympic A340

• Thread starter Thread starter sggr
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
A, μπαρδόν, δεν το κατάλαβα.

Τότε πάρε 10Α και 10C. Είναι πολύ άνετες, με υποπόδιο και οθόνες που -την τελευταία φορά- λειτουργούσαν.

Πάντως έχουν πλάκα οι αντιδράσεις κάποιων συνεπιβατών μου, όσες φορές φτάνουμε στο LHR με οποιαδήποτε άλλη ευρωπαική εταιρεία, κ το ταπεινό μας 737 / 320 σταθμεύει δίπλα στο 'τέρας' των ΟΑ, κ κάποιοι σχολιάζουν το γεγονός οτι σχεδόν καμία/ελάχιστες ευρωπαικές εταιρείες στέλνουν κάτι τόσο μεγάλο εκεί... κ κάποια απο τα σχόλια / αιτιολογήσεις είναι αρκετά 'πολύχρωμα'. π.χ.

-...ή Αθήνα μάλλον είναι μακριά για να μπορέσει να έρθει μικρότερο αεροπλάνο...(!!)
-...αυτό είναι που κάνει στάση εδώ για ανεφοδιασμό, κ συνεχίζει για Νεα Υόρκη...(ήταν κ σίγουρος)
-...'είδες; Όσα έρχονται απο την Ασία το βράδυ εδώ είναι μεγάλα...(δεκτόν κατά το ήμισυ - αλλά γεωγραφικά άσχετος ο τύπος)
-...'κοίτα τι στέλνουν οι ΄Ελληνες κ εμείς είμαστε στριμωγμένοι εδώ' (χεχε)

κ μερικά ακόμα τα οποία δεν θυμάμαι, αλλά έχω ακούσει διάφορα....

σαν σήμερα το 99 παρελήφθησαν η Ολυμπία (SX-DFA) και οι Δελφοί (SX-DFB). Χρόνια Πολλά!!!!

Αγαπητό Β747-284Β, αν και διαφορετικής από σένα μαμάς εταιρείας, έδωσες κάτι που γενικά δεν συναντάται πια στις μέρες μας. Την μνήμη των μικρών εκείνων λεπτομερειών που δίνουν αξία στη στιγμή. Ακόμα και σαν ένα τίποτα μέσα στο όλο. Ευχόμαστε να αναβαθμιστείς και στην έκδοση -400ΕR. Αν δεν προτιμάς φυσικά την επιστροφή στην -SP εποχή ;-)Ευχαριστούμε.

δικός σου

O νεότερος τύπος του στόλου των ΟΑ, συμπλήρωσε και αυτός διψήφιο αριθμό ετών. Εμάς όμως, τα €100εκ μας φαίνονται λίγα...

B747-284B":1eg4908w said:
σαν σήμερα το 99 παρελήφθησαν η Ολυμπία (SX-DFA) και οι Δελφοί (SX-DFB). Χρόνια Πολλά!!!!

Που το θυμηθηκες???
Ουαου!Χρονια τους πολλα τοτε...!

Παντως πιστευω οτι τα Α340 ειναι αξιοι αντικαταστατες των 747!

εννοειται φιλε...ειναι υπεροχο αεροσκαφος...εχω κανει το δρομολογιο για Lgw απο Αθηνα...ειναι απλα συγκλονιστικο αεροσκαφος...κριμα που η εταιρια εγινε ρημαδιο και τα ταλαιπωρουνε αδικα τα αεροσκαφη για εντελως ακαταλληλα δρομολογια...

Ναι ρε γαμωτο...
Οταν τα βαζουν για LHR και CDG επομενο ειναι αυτο που συνεβη το καλοκαιρι,οταν η πτηση για JFK επι τρεις μερες ειχε 7ωρη περιπου καθυστερηση διοτι ενα απο αυτα επρεπε να συντηρηθει αφου πετουσε ακαταπαυστα για να βγει το προγραμμα...!
Μη ξεχναμε,τα αεροπλανα ειναι και αυτα μηχανες,και θελουν την αναλογη φροντιδα.

Εγω ειχα πεταξει για Αμερικη με αυτο το αεροπλανο.Πραγματικα ειναι τελειο μεσα!Ας ελπισουμε να μη μας φυγουν μετα τη πωληση.

Με τα Airbus A340 και τον τομέα ασφάλεια τι μελλει γενέσθαι?

Γεια σας!
Διευκρινίζω εξ αρχης το εξής:ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ.Ξέρω και δέχομαι όλα τα επιχειρήματα, οπότε δεν χρειάζεται να τα ξαναακούσω απλά δεν μπορώ να το ελέγξω(ειδικά τώρα που έχουν γίνει μαζεμένα σε 2 μήνες 4-5 συμβάντα) ,οπότε ελέγχω όσο γίνεται καλύτερα το θέμα αξιοπιστίας εταιρίας και αεροσκάφους.Θα ήθελα όσο γίνεται αντικειμενικότερα τη γνώμη σας
Εκλεισα με ΟΑ για ATH-JFK στις 10/4 και επιστροφή 26/4, με κύριους λόγους 1.απευθείας πτήση άρα 1 προσγείωση και 1απογείωση λιγότερη και λιγότερη ώρα στον αέρα 2.το καλύτερο αεροσκάφος 3.αξιόπιστη εως τώρα εταιρία.Παραθέτω ότι αδιαφορώ για σέρβις,ευγένεια,φαγητό, με νοιάζει μόνο η ασφάλεια(τις περισσότερες φορές από αγχος ούτε τρώω,ούτε κάνω τίποτα)
Τώρα θα ήθελα όσο πιο έγκυρα και αντικειμενικά γίνεται(εδώ δεν κάνουμε πολιτική) να μου πείτε με το νέο ιδιωτικό καθεστώς αν πιστεύετε θα συνεχιστει η αξιοπιστία της ΟΑ, αν οι έλεγχοι θα συνεχίσουν να είναι ενδελεχείς και η συντήρηση άριστη ή αν θα αρχίσουν περικοπές συντμήσεις και προχειρότητες.Για να πω την αλήθεια το Βγενόπουλο τον ψιλοφοβάμαι, σε κάποια άλλη επιχείρηση που πήρε και ξέρω λόγω δουλειάς άρχισε άμεσα περικοπές.Αν έχει και κάποιος πληροφορίες εκ των έσω θα εκτιμούσα να μου πει πως θα λειτουργούν πλέον τα πράγματα στο θέμα συντήρηση.Τέλος ύπάρχει πιθανότητα εως τότε να μην πετάξω με το Α340 αλλά με άλλο τύπο αεροσκάφους λόγω του ότι ανήκουν τα Α340 στο υπουργείο ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο?
Υ.Γ έχω πετάξει ξανά με αεροπλάνο για να σας προλάβω, όχι τόσο μακρυά όμως.Μη με κράξετε...

Re: Με τα Airbus A340 και τον τομέα ασφάλεια τι μελλει γενέσθαι?

πάρε καράβι. ή πιες valium.

για τον βγενο κανείς δεν ξέρει να σου πει για την ΟΑ. η ΟΑ του Βγένο θα είναι από ΟΚΤΩΒΡΗ οπότε δεν κινδυνεύεις πετάς με του τρελοαφεντικού μπούλη Χατζηδάκη..

Κατά τα λοιπά, τι ακριβώς περικοπές έχεις ακούσει ή έχουν ακούσει άλλοι και τι ισχύει σε επίπεδο νομοθεσίας και υπάρχοντων παραθυρακιών; μόνο αυτό έχει ενδιαφέρον. valium στα υπόλοιπα