Olympic A340

• Thread starter Thread starter sggr
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Πράγματι, τα Α340 αποτελούν περιουσία του υπουργείου Οικονομίας μια και αγοράστηκαν το 1998 (αν δεν κάνω λάθος) με εγγύηση του Δημοσίου. Για αυτό και πέρασαν (δεν γνωρίζω με ποια ακριβώς διαδικασία) στην ιδιοκτησία του Δημοσίου όταν η Αεροπορία έγινε Αερογραμμές.

Το ερώτημα είναι η τιμή με την οποία «νοικιάζει» τα αεροσκάφη αυτά το υπουργείο στην/στις ΟΑ. Ή να μην το σκαλίζουμε κι αυτό? :D

OveLix":qbyn959b said:
Το ερώτημα είναι η τιμή με την οποία «νοικιάζει» τα αεροσκάφη αυτά το υπουργείο στην/στις ΟΑ. Ή να μην το σκαλίζουμε κι αυτό?
Καλύτερα όχι, ο κ. Μπαρό ο κ. Βασιλάκης, ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. O'Leary διαβάζουν το forum.

Σωστά. Οι οποίοι είναι και οι τέσσερις βασικοί υπεύθυνοι για την κατάσταση στην Ολυμπιακή Σκορποχωρία :roll:

OveLix":hecuzh2i said:
Σωστά. Οι οποίοι είναι και οι τέσσερις βασικοί υπεύθυνοι για την κατάσταση στην Ολυμπιακή Σκορποχωρία :roll:

Γιατι ο κ. Βασιλακης εκανε κουμαντο και ελεγχο στην ΟΑ? Ας μη λεμε και ο,τι θελουμε.. Επιχηρηματιας ειναι ο ανθρωπος και θελει να βγαλει λεφτα! Αυτο ειναι το "εγκλημα" του...

Όλα τα post που είχαν σχέση με αυτό του μέλους SarkasP διαγράφηκαν!

@SarkasP
Κανε μια ανάγνωση του κειμένου πριν το βάλεις στο forum! Κι εγώ (ώρες - ώρες) δεν τα πάω καλά με την ορθογραφία αλλα ... όλα έχουν και τα όρια τους!!!

Για να μήν ανοίγω άλλο topic....

Μήπως έχει κάποιος το seating plan των Α340 γιατί το site της ΟΑ δεν το έχει??
Ευχαριστώ.

Φώτη ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
Για Α340 Ξένων εταιρειών έχω βρεί και εγώ. Δεν ξέρω όμως αν είναι το ίδιο με της ΟΑ.
Συνήθως κάθε εταιρεία έχει το δικό της plan.

Το seating plan των αεροσκαφών της ΟΑ τα έχουνε στα βιβλιριάκια με τα δρομολόγια..

Το seating plan των Α340 της Ολυμπιακής σου το παραθέτω στο παρακάτω λινκ

Attachments

• OA340_seat.jpg
    OA340_seat.jpg
    124,4 KB · Προβολές: 1.353