Olympic A340

• Thread starter Thread starter sggr
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
OAL260":2lul75hh said:
Απο περιέργεια, το "πρόβλημα" που είχαν τα 340 παλαιότερα και είχε ζητηθεί απο την Airbus να γίνει deactivated to RMI ισχύει ακομα?

Δεν μιλάω για τα 340 τις ΟΑ αλλά για worldwide

"πρόβλημα"???????

Είχε ζητηθεί απο την Airbus λόγω ηλεκτρικού προβλήματος αν θυμάμαι καλά να απενεργοποιηθεί τελείως το αναλογικό RMI που είχαν τα 340 μέχρι να λυθεί το πρόβλημα. Και τα 4 Α340 τις ΟΑ το είχαν απενεργοποιημένο, το ίδιο και κάποιες άλλες εταιρίες που ξέρω

Το μέλλον των Α-340

Αλήθεια, τώρα που η ΟΑ οδεύει προς εκκαθάριση, τα A-340 τι θα γίνουν? Η νέα εταιρεία δεν θα έχει πτήσεις για Νέα Υόρκη, Μόντρεαλ και Σίδνευ, οπότε τα αεροπλάνα αυτά αποτελούν περιττή πολυτέλεια.

Φαντάζομαι ότι εδώ το κρίσιμο ερώτημα είναι: Πόσους κύκλους έχουν αυτά τα αεροσκάφη πάνω τους;

pingu":c0wut2gv said:
Φαντάζομαι ότι εδώ το κρίσιμο ερώτημα είναι: Πόσους κύκλους έχουν αυτά τα αεροσκάφη πάνω τους;

Το έμβλημα της εταιρείας είναι trademark οπότε ακόμα και ένα δρομολόγιο να κάνει (ακόμα και μόνο εσωτερικού ) αλλαγή δεν πρόκειται να γίνει.

Επι της ουσίας , ελπίζουμε όλοι που μεγαλώσαμε με την ΟΑ κάποια στιγμή να μεγαλουργήσει ξανά και να είναι μία υπολογίσιμη εταιρεία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Re: Το μέλλον των Α-340

sv1xv":3ukg4c29 said:
Αλήθεια, τώρα που η ΟΑ οδεύει προς εκκαθάριση, τα A-340 τι θα γίνουν? Η νέα εταιρεία δεν θα έχει πτήσεις για Νέα Υόρκη, Μόντρεαλ και Σίδνευ, οπότε τα αεροπλάνα αυτά αποτελούν περιττή πολυτέλεια.

ειχα διαβασει οτι αποτελουν περιουσιακο στοιχειο του υπουργειου οικονομιας τα συγκεκριμενα αεροσκαφη...(φανταζομαι θα εξυπηρετουν την κυβερνηση???)

ααα!η εκκαθαριση ρε παιδια ποτε θα γινει?γιατι δεν εχω καταλαβει ετσι οπως τα λενε στις ειδησεις....

aas59":220mbjhd said:
pingu":220mbjhd said:
...Πόσους κύκλους έχουν αυτά τα αεροσκάφη πάνω τους;

Το έμβλημα της εταιρείας ...

Αν κατάλαβα καλά ο φίλος pingu μιλάει για τους κύκλους πτήσεων (δηλαδή απογείωση – πτήση – προσγείωση) των 340 και όχι τον αριθμό των κύκλων που έχει το λογότυπο της ΟΑ. :D

Re: Το μέλλον των Α-340

ειχα διαβασει οτι αποτελουν περιουσιακο στοιχειο του υπουργειου οικονομιας τα συγκεκριμενα αεροσκαφη...
Ναι, αυτό γνωρίζω και εγώ.

Αυτό όμως δέν αναιρεί το γεγονός οτι μέ την δημιουργία τής νέας εταιρείας τα αεροπλάνα αυτά θά είναι περιττά.

Αρα το υπουργείο θά πρέπη να τα πουλήση.

Εκτός άν σκοπεύει να συστήση έναν Οργανισμό Εκμίσθωσης Αεροσκαφών για να τά νοικιάζη σέ διάφορες εταιρείες τού εξωτερικού (οπότε θά δημιουργηθούν και ανάγκες σέ προσωπικό γιά την στελέχωση τού εν λόγω οργανισμού,οι οποίες ανάγκες θά καλυφθούν ενδεχομένως από διάφορους κατόχους ακροδεκτών πάσης φύσεως :D )

plekkas":2efzgp7a said:
Αν κατάλαβα καλά ο φίλος pingu μιλάει για τους κύκλους πτήσεων (δηλαδή απογείωση – πτήση – προσγείωση) των 340 και όχι τον αριθμό των κύκλων που έχει το λογότυπο της ΟΑ. :D

Ουπσσσσσσσσσσ ..... Αλλού το πήγα εγώ..... :oops: