Olympic Air-Inflight services

Ας μου λύσει κάποιος μια απορία έχει η ΟΑ On time performance?? Γιατί πιστέψω πως δεν έχει και άλλοι λένε πως κάνω λάθος και παραφουσκώνω τα πράγματα.

Εδώ μιλάει η στατιστική και οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. Νομίζω ότι η ΟΑ εμφανίζεται εξαιρετικά βελτιωμένη τον τελευταίο χρόνο λειτουργίας στον τομέα αυτό (ακόμα και αν συμπεριληφθούν και λόγοι καθυστέρησης για τους οποίους δεν έχει ευθύνη). Ωστόσο, νομίζω ότι το ερώτημα δεν έχει να κάνει με "Inflight services".

Τελικά θα βάλουν ΙFE;

Καλησπερα,

Σήμερα ταξίδευα με Olympic Air
OA 265 απο Αθήνα για Λονδίνο 19:15
και για πρωτη φορα λειτουργησαν οι οθονες του αεροσκαφους
που εδειχνε βεβαια την πορεια του μονο
registration SX-OAT

Γνωριζετε αν θα αρχισουν και τις ταινιες + μουσικη?

Επιβεβαιώνω τον φίλο παραπάνω.
Σε ταξίδι επιστροφής στις 31/10 με τη βραδινή από London και όχι με το ΟΑΤ νομίζω με το ΟΑU λειτούργησαν οι οθόνες δείχνοντας την πορεία μόνο του αεροσκάφους όπως ακριβώς στην Aegean air μετά το τέλος της ταινίας .

Με την πτήση ΟΑ270/259 πήγα και ήρθα απο την Αθήνα και απο το Λονδινο. Δεν ειχει Ούτε μουσική, Ούτε ταινία, Πρέπει αυτο να αλλάξει... Ευτυχώς που είχα το iPod μου.. Το φαγητό ήταν πολυ Καλό, διάφορα σνακ, και είναι πολυ Ωραίο να πίνεις Ελληνικό νερό μόλις Έχεις φύγει απο Λονδινο, Γιατί Μένω σο Λονδινο για σχεδων όλη μου την ζωή, και αγαπώ την ΟΑ και την Ελλάδα πολυ..

Η Olympic Air πρόκειται να λανσάρει σύντομα (18 Ιουλίου) υπηρεσίες "Premium Class" σε όλο τον Q400 στόλο της, από τις σειρές 1-4 (14 θέσεις ανά πτήση. Οι τιμές, εκ πρώτης όψεως, είναι εξωφρενικές: 14 θέσεις σε ακόμα υψηλότερο ναύλο (€5-23 περισσότερο από το full Y, ενώ θα υπάρχει και "προσφορά" €13 κάτω από το full Y).

...γιατί τα 30 λεπτά πτήσης από Μυτιλήνη προς Αθήνα με τα ευρύχωρα Dash Q400, το θέλουν το priority boarding, τη χλιδή και το privacy.

OLYMPIC AIR: Οι ναύλοι ψηλά!

Nαι αλλά τα Ν-τασάκια δεν τα χρησιμοποεί και στα Βαλκάνια? Αρα,πας Τίρανα χλιδάτα,ουχί ως πτωχός συγγενής..Θέλει να γίνει classy εταιρεία..Και οι LH/OS χρησιμοποιούν τα Dash (αυτό δεν είναι απορρυπαντικό;) με διαχωρισμό πλέμπας/upper east side Frankfurti αλλα δεν σε είδα να παραπονιέσαι.. :mrgreen:

Η Premium Class θα ισχύει για όλα τα δρομολόγια που γίνονται με τα Q400, πλην των "επιδοτούμενων". Αφ' ενός εκ παραδρομής ξέχασα να το διευκρινίσω, αφ' ετέρου, το μυαλό μου πήγε αμέσως στις πτήσεις εωτερικού. Τα νέα booking classes θα είναι τα P, A & R.

*) Η σκέψη και μόνο της σύγκρισης ΟΑ και LH είναι ιεροσυλία...

Αυτο νομιζω το κανει και η LX. Τωρα το αν στην Ελλαδα θα πετυχει δεν το ξερω. Αλλα πολλοι ειναι εκεινοι που ζητανε Business Class στα δρομολογια εσωτερικου που η ΟΑ εχει μονο DH4 (KVA-IOA-AXD-LXS μου ερχονται προχειρα). Ενδεχομενως να σκεφτονται να κερδισουν αυτο το κομματι του κοσμου, που ενω θα επαιρνε ενα απλο Υ θα παρει το premium Y..Γιατι να τον χασεις αυτον που θελει να τα δωσει στη τελικη τα χρηματα και να ταξιδεψει ετσι?