Olympic Air-Inflight services

• Thread starter Thread starter manos_p
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Τελικά μέσα έπεσα. Νέα Gold Business Class για πτήσης προς και από Λονδίνο μόνο, για τώρα. Υπάρχει και η σχετική διαφήμιση στο site της Ολυμπιακής. http://www.olympicair.com/Default.aspx?a_id=1545 :great:

Πολύ άνετα τα νέα καθίσματα της διακεκριμένης στη γραμμή του Λονδίνου. Δωρεάν αναβαθμίσεις στην πτήση απο Γκατγουικ για Αθήνα. Διάταξη 2-2, αλλα απο άποψη λειτουργικότας οχι οτι και καλύτερο. Άπλετος χώρος για να διαλέξεις όποια θέση θέλεις και φαγητό αρκετό και καλό. Το κύριο αρνητικό της, η παντελής έλειψη IFE. Οι ταξιδεύοντες από/προς Λονδίνο, πάντα την κάρτα Travelair στο χέρι! :wink:

Θα επανέλθω και με μερικές φωτογραφίες σύντομα.

και εμένα μου έκαναν δωρεάν αναβάθμιση με την gold στην επιστροφή από heathrow. Με φώναξαν και στα μεγάφωνα να πάω να πάρω την καινούρια κάρτα επιβίβασης. Α. και επειδή στο τσεκ το έκανα μαζί με άλλο ένα άτομο χωρίς καν να είναι μέλος, και αυτο αναβάθμιση!!!. Βέβαια το τραπεζάκι μου έσπασε τα νεύρα μέχρι να καταλάβω πως ανοίγει. ήθελα να το βρώ μόνος μου, μη νομίζουν πως δε ξέρουμε κιόλας :lol: :lol: :lol: .Ακόμα αφού τις οθόνες τις έχουνε που τις έχουνε. ας δείχνανε τουλάχιστον την πορεία του αεροπλάνου γιατι ο πιλότοι και τις δύο φορές δεν ήταν καθόλου ομιλητικοί. Στην παλιά ολυμπιακή σε μια πτήση για λονδίνο κάθε 10 λεπτά μιλούσε...

Προνομιούχοι της Gold Class, σας παρακαλώ λύστε μου μια απορία, γιατί έχω βάλει στοίχημα με κάτι άλλους φίλους, αλλά δε μου περισσεύουν τα φράγκα για να πάω Λονδίνο σε Gold Class και να το εξακριβώσω: Το φραπέ, τα "κορίτσια" τον χτυπάνε σε ηλεκτρική φραπεδιέρα ή σε σέηκερ;

Ο! το είχα ξεχάσει αυτό με τους καφέδες. ΔΕΝ είχε σε μας. Μαλλον επειδή ήταν η 266 η βραδυνή.

Τελικά η έκπληξη ήταν ο φραπέ? Από όσο ξέρω η "άλλη" προσφέρει στην business espresso και καπουτσίνο τα τελευταία χρόνια σε όλες τις πτήσεις της και όχι μόνο στο Λονδίνο. Και φυσικά και IFE.

Ωραία τα Gold για Λονδίνο κτλ κτλ, αλλά εγώ δεν μπορώ να συνηθίσω σε single-aisle αεροσκάφος. Ολυμπιακή, μας κακομαθαίνετε, για να παραφράσω μια διαφήμιση. Το Α340 δεν παιζόταν/

[album]19273[/album]
Σταφιδόψωμο (αγνώστου προελεύσεως και σκληρότητας ενός βαθμού μικρότερου από τα ψωμάκια των πρωινών), αντί των Deli biscuits με την φουντουκιού προσφέρει η ΟΑ τις άγιες τούτες μέρες.

Με δύο μόνο πτήσεις εμπειρία με τη νέα ΟΑ, (ΑΤΗ-LCA & ret), με τα Α319, στα θετικά κατατάσσω τόσο τη συμπεριφορά του πληρώματος (υποδοχή, ευγένεια, service), όσο και τη γενικότερη 'εμφάνιση' των ΑΦ (καθίσματα, pitch, καθαριότητα...), ενώ στα αρνητικά την πλήρη απουσία εικόνας. Δεν ξέρω αν είναι στα δύο συγκεκριμένα ΑΦ (-J & -N) μόνο ή είναι γενικό, δεν δούλεψαν ούτε οι οθονίτσες της οροφής, ούτε 'μουσική' υποδοχής κλπ.

http://troktiko.blogspot.com/2010/05/265-21.html
Αυτό πως σας φαίνεται?
εγώ δεν το πολυπιστευω!
ετυχε να υπάρχει και γιατρός και νοσηλέυτρια?
και το αεροπλάνο εφτασε πιο γρήγορα?
(στο μισό του υπολειπόμενου χρόνου) :?: