Olympic Air-Inflight services

• Thread starter Thread starter manos_p
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Πότε θα ενεργοποιήσουν το IFE τελικά;

Χτές έκανα το LHR-ATH και ATH-SKG με τις 270 και 918.
Registrations είδα, αλλά τα ξέχασα καθότι ταξίδευα σχεδόν άυπνος και πολύ κουρασμένος.

Στην πρώτη ήμουν σε emergency exit, οπότε δεν είχα ίδια εμπειρία της στενότητας, αλλά οι υπόλοιποι επιβάτες φαινόταν πραγματικά στριμωγμένοι.
Στα μείον, όπως ειπώθηκε, η έλλειψη οθονών IFE κυρίως για το airshow, γιατί τις επιλογές ταινιών, σειρών κλπ που πετυχαίνω με άλλες εταιρίες τις βαριέμαι απίστευτα.
Στα συν το αξιοπρεπές γεύμα, σε μια εποχή που θεωρείται πολυτέλεια. Είχα να φάω ζεστό φαγητό σε αεροπλάνο ενάμιση χρόνο (την προηγούμενη φορά ήταν σε long haul) και μετά από 10 πτήσεις short-medium haul.

Η 918 έγινε με all business 320 και πολύ με άρεσε.

Κανονικά για τον επιβάτη θα έπρεπε τα αεροπλάνα να μπουν ανάποδα, αλλά για το κέρδος της εταιρίας όπως μπήκαν τελικά. Η 270 100% πληρότητα, η 918 50%, και μάλιστα σε τέτοια διαμόρφωση.

Αυτά :)

edit: Α! Ήταν η πρώτες μου πτήσεις με τη νΟΑ, οπότε δεν έχω μέτρο σύγκρισης με άλλες πτήσεις τους.

Στις εφημερίδες αυτής της Κυριακής θα δούμε τη διαφημιστική καταχώρηση ενός νέου προϊόντος της OA, το οποίο θα περιλαμβάνει και κάτι ιδιαίτερα πρωτότυπο (i.e. δεν το έχει κάνει ακόμα η πολυβραβευμένη Αιγαίου, Εταιρεία της Χρονιάς 2008/9).

Ξέχασες το "an era award". :lol:

Aλλά εν πάση περιπτώσει, τι ζήλεια αυτή για την Aegean; Με άλλα λόγια η ΟΑ αναγνωρίζει ότι είναι η πρώτη φορά που βγάζει κάτι που δεν το έχει ήδη βγάλει η Aegean και φροντίζει να μας το τονίζει με περισσή υπερηφάνεια. :mrgreen:

Θα ήθελες να μου πεις, αν μπορείς, από πού συμπεραίνεις ότι ζηλεύω την Aegean και ότι μιλώ ως ΟΑ; Αυτό κατάλαβες από τα γραφόμενά μου; Επειδή γνωρίζω κάτι για κάποια εταιρεία σημαίνει ότι μιλώ εκ μέρους της; Try to get the point.

Φχαριστώ

Καμία σχέση και κακώς αρπάζεσαι.

Θεωρώ ότι δουλεύει για την ΟΑ (και ζηλεύει την ΑΕΕ) αυτός που σου μετέφερε την είδηση. Ή αν το πάμε ως αλυσίδα, αυτός που μετέφερε την είδηση σε αυτόν που σου μετέφερε την είδηση. Anyway, κάποιος έχει πρόβλημα κατωτερότητας με την ΑΕΕ, γιατί αλλιώς θα έγραφε απλά ότι αύριο θα βγάλει το τάδε πράγμα η ΟΑ, όχι ότι θα βγάλει το τάδε πράγμα που παρεμπιπτόντως δεν προσφέρει η ΑΕΕ, όλε και τρία ζήτω! :banana:

Τι είναι τελικά αυτό το πράγμα ξέρουμε?

Μιλάμε για αναβαθμισμένο προϊόν business προς συγκεκριμένο προορισμό (αρχικά) και για συγκεκριμένα αεροσκάφη, χωρίς επιπρόσθετη επιβάρυνση για τους επιβάτες των συγκεκριμένων πτήσεων. Υπάρχει και μία "έκπληξη" στα προσφερόμενα προς κατανάλωση προϊόντα, την οποία απ' όσο ξέρω, δεν προσφέρει -ακόμα- ο (συν;)ανταγωνισμός. Την προσφορά του συγκεκριμένου προϊόντος εγώ αντιμετώπισα με χιούμορ, ενώ κάποιος εδώ μέσα παρεξήγησε ως μεροληψία υπερ της μίας ή εις βάρος της άλλης. Λίγη υπομονή και θα λυθούν οι παρεξηγήσεις.

Μήπως εννοείς τη νέα διάταξη καθισμάτων business από 3-3 σε 2-2 πιο μεγάλα καθίσματα και πιο άνετα φαντάζομαι. :great:

Re:

aakunz":3itotklx said:
Μιλάμε για αναβαθμισμένο προϊόν business προς συγκεκριμένο προορισμό (αρχικά) και για συγκεκριμένα αεροσκάφη, χωρίς επιπρόσθετη επιβάρυνση για τους επιβάτες των συγκεκριμένων πτήσεων. Υπάρχει και μία "έκπληξη" στα προσφερόμενα προς κατανάλωση προϊόντα, την οποία απ' όσο ξέρω, δεν προσφέρει -ακόμα- ο (συν;)ανταγωνισμός. Την προσφορά του συγκεκριμένου προϊόντος εγώ αντιμετώπισα με χιούμορ, ενώ κάποιος εδώ μέσα παρεξήγησε ως μεροληψία υπερ της μίας ή εις βάρος της άλλης. Λίγη υπομονή και θα λυθούν οι παρεξηγήσεις.

Δεν το παρεξήγησα ως ημεροληψία αλλά ως υπερβάλλοντα ζήλο.
Άντε με το καλό να δούμε το αναβαθμισμένο προϊόν αύριο. :great: