Olympic Air Marketing

• Thread starter Thread starter mxnk
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
@mrk
Τι Γιάννης τι Γιαννάκης για τον πρόεδρο της ΕΟΕ… Κομματομάγαζο ήταν, είναι και θα είναι και με αναγνώριση απο την ΔΟΕ...

Το ότι γεννήθηκαν εδώ οι Ολυμπιακοί αγώνες δεν σημαίνει κάτι πλέον, αφού οι σύγχρονοι ολυμπιακοί δεν έχουν μα καμμία σχέση με τους αρχαίους…

Η ΕΟΕ είναι ΝΠΔΔ και αντλεί έσοδα από τον κρατικό προϋπολογισμό (δλδ εμάς) και με τη σειρά της διαχειρίζεται τα χρήματα αυτά για να εκπληρώσει τους σκοπούς της… Αν διάβασες τους σκοπούς, πές μου τώρα σε τι έχει πετύχει…

Καταλαβαίνω την MIG, η οποία και λόγω ονόματος θέλει να αναμιχθεί σε ένα παγκόσμιο event προσφέροντας δωρεάν μετακινήσεις αφού συνιστά διαφήμιση αλλά τι δουλειά έχει να προβάλλει ενημερωτικά της ΕΟΕ μέσα στα αεροσκάφη της? Για να μας δείχνουν πόσο σκληρά δουλεύουν για την προαγωγή του ολυμπιακού ιδεώδους αβαντάροντας παραβατικές συμπεριφορές (βλέπε ντόπα) στον βωμό των μεταλλίων και των ψήφων? Και ανταμείβοντας επιπλέον τους βιονικούς αθλητές μας με θέσεις στο δημόσιο?
Τέλος πάντων, ιδιωτική εταιρεία είναι ότι θέλει κάνει… Σίγουρα θα έχουν σκεφτεί και τις επιπτώσεις…

@Kiwi
Ξέχασες την Μεγάλη Ελλάδα, τον χρυσό αιώνα του Περικλή και να φέρουμε στον τόπο καταγωγής τους, τους Ελ...
Σε δικαιολογώ εν μέρει λόγω ηλικίας αλλά και σπουδών στο εξωτερικό... Περάσαμε και εμείς απο εκεί και ξέρουμε τι σημαίνει να σε έχουν γραμμένο...
Όμως, όταν μιλάμε και κριτικάρουμε τους "άλλους" δίχως πρώτα να κάνουμε την αυτοκριτική μας τοτέ απλά συμβάλλουμε στην διεθνή ανυποληψία και κακή φήμη μας ενώ θα συνεχίσουμε να χάνουμε και όχι να μας κλέβουνε κεκτημένα, ιδέες, την ίδια την ιστορία μας...

Σταματώ εδώ γιατί καραδοκεί ο Σωκράτης :mrgreen: :4: … Ότι θέλετε, ευχαρίστως με πμ...

Τελικά εσένα το πρόβλημα σου είναι ότι στις οθόνες θα προβάλετε πώς η MIG ‘’συνεισφέρει’’ στη ΕΟΕ? Είναι πολύ απλό το αγνοείς βάζεις τα ωραιότατα ακούστηκα στα αφτιά σου και ξεκινάς να βλέπεις την Μιλάγκρος την ατίθαση ή 2 ξένους κτλ δεν σε υποχρέωσε κάνεις να δόσεις βάση σε βίντεο που προωθεί ή όχι την MIG. Σε ένα πράγμα θα συμφωνήσω, που πας ρε καραμίτρο να δήξεις το οτιδήποτε σε κεντρικές οθόνες :wall: ταινίες και τα λοιπά, υπάρχουν και άτομα που είτε δεν θέλουν να δουν την ταινία που προβάλεις εσύ ως εταιρία είτε θέλει να βλέπει στο χάρτη που βρίσκετε γιατί πιάστηκε μέσα στο αεροπλάνο το συγκεκριμένο ισχύει για όλες τις εταιρίες που το κάνουν αυτό και απλά είναι μια άποψη και το τονίζω αυτό προς αποφυγή παρεξηγήσεων…… :deadthread:

Σε ένα Α/Φ που μεταφέρει 100 με 200 επιβάτες και δεν διαθέτει personal ife τότε αυτονόητα θα παίξει η εταιρεία ότι γουστάρει και χωρίς να σε ρωτήσει κιόλας...

Αν με "διάβασες" σωστά, το πρόβλημα μου ΔΕΝ είναι ότι θα προβάλλεται η συνεισφορά της MIG στην ΕΟΕ... Άλλο πράγμα θα προβάλλεται...
...από τα μέσα του 2010 και έπειτα σε όλες τις πτήσεις εξωτερικού της Olympic Air, θα προβάλλεται φιλμ πεντάλεπτης διάρκειας με ενημερωτικό υλικό για τη δράση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής...

Και αυτό το άλλο, μαζί με άλλα 1000 άλλα μικρά και μεγάλα διαμορφώνουν το corporate culture... Με αυτό δεν συμφωνώ...

Σκοτίστηκα αν θα μου δείχνει μιλάγκρος και Μπομπ σφουγγάρι ή χάρτες με την πορεία του Α/Φ... Το να "προμοτάρεις" όμως δημόσιο μαγαζί με αμαρτωλό παρελθόν δεν μου αρέσει... Γούστα ρε παιδί μου και διακαίωμα του καθενός να μην συμφωνεί μαζί μου...

Βέβαια, όπως προείπα, ιδιωτική είναι πλέον η ΟΑ ότι θέλει κάνει... Κάποιοι θα συμφωνούν, κάποιοι θα διαφωνούν και η ζωή συνεχίζεται ...

Νομίζω οτι η ΟΑ βάδιζει σταθερά στα όρια του κιτς κ του λαικισμού κ η ώρα που θα τα ξεπεράσει ίσως να μην αργίσει. Δεν θέλω να κρίνω το βίντεο πριν το δω αλλά δεν μπορώ να καταλάβω το περιεχόμενο ή ίσως το "υπονοουμενο". Η ΕΟΕ αντιπροσωπεύει τον ολυμπισμό όσο κ η fifa την μπάλα. Για να μην πω αν οι ΟΑ έχουν οποιαδήποτε σχέση με το θέμα (θα θελαν). Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει σώνει κ καλά να δούμε ιέρειες του Δια κτλ χορτάσαμε από τα ούζα στα πρωμό: ποιά δλδ είναι ακριβώς η δράση της ΕΟΕ; η φάση θυμίζει Μαριάννα Βαρδινογιάννη κ Mega, κράτα με να σε κρατώ..

Ας κοιτάξουν να βρουν καινοτόμες ιδεές στο Μαρκετινγκ, η swiss δείχνει δικιά της ταινία 10λ ευθεία προπαγανδα κ αποτελεσματική, για πόσο κουτόχορτο μάς έχουν;

Επίσης δεν βλέπω να καίγεται καρφάκι σε κανένα ξένο..

Μη βαράτε! Προφανώς επειδή η Aegean θα δείχνει στις πτήσεις της video με το μουσείο της Ακρόπολης έπρεπε να βρει και η MIG κάτι να δείχνει.

Κι εγώ αυτό σκέφτηκα αρχικά αφού στην Ελλάδα το Marketing είναι απλά Imitation. Ας είναι όμως, είναι μια πρσπάθεια που σε κάποιους θα αρέσει

Από σήμερα θα προβάλλεται στη tv το νέο Xmas mini διαφημιστικό της Olympic Air το οποίο υπάρχει και στην ιστοσελίδα της ***

Δείχνει τον Άγιο Βασίλη στο αεροπλάνο, δένει τη ζώνη του και το μήνυμα: "Φέτος ο Άγιος Βασίλης έρχεται στην ώρα του... Χρόνια Πολλά"

Έξυπνο σποτάκι αλλά ... No comments

*** Αν στη σελίδα δείχνει τη διαφήμιση του mobile check in με 2-3 refresh εμφανίζεται το spot

Πέτυχα το σποτάκι στην τηλεόραση πριν από λίγα λεπτά. Γουστόζικο, δε λέω. Αλλά απορώ γιατί μια εταιρία να προσπαθεί να διαφημιστεί, κάνοντας αναφορά στο ευαίσθητο σημείο της (βλ. λύμα συνέπεια). Δε μπορούσαν να βρουν κάποιο καλύτερο; Τόσα θετικά έχουν, ποιος ο λόγος να δίνουν έμφαση στο σημείο που πονάνε;

To σποτάκι υπάρχει πλέον και στο site της OA.