Olympic Air Marketing

  • Thread starter mxnk
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Έχει γίνει της μόδας οι εταιρείες να βάφουν α/φ με του παλαιούς χρωματισμούς τους, φαντάζομαι για σκοπούς marketing. Γνωρίζει κανείς εάν η Olympic Air έχει το δικαίωμα να βάψει α/φ με τους χρωματισμούς της ένδοξης ΟΑ επί εποχής Ωνάση; Ή μόνο έχει αγοράσει το δικαίωμα χρήσης του ονόματος;
Προσωπικά το μακρόστενο σήμα της ΟΑ το θεωρώ πολύ καλλιτεχνικό.
Εάν έβρισκαν χρήματα πολύ θα ήθελα να το ξαναέβλεπα επάνω σε α/φ τους.
 
Νέο Χριστουγεννιάτικο παιχνίδι από την Olympic Air στο Facebook! :great:
 
Δεν είναι κακό...
αλλά σαν την περσινή μιλιόπιτα δεν πρόκειται να ξαναβγεί τίποτα!!!
 
Η μιλιόπιτα ήταν σκανδαλώδης. Μπορούσες να βγάλεις free εισιτήριο μόνο με τη μιλιόπιτα.
 
Εσύ έβγαλες εισιτήριο? Πάντως στους όρους στο facebook υπάρχει όριο 20000 μιλίων. Απ' ότι φαίνεται οι "έξυπνοι" έχουν προυπολογιστεί.
 
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Καταρχάς 20.000 δεν είναι λίγα μίλια. Αν σκεφτείς πως ένα αλλέ-ρετούρ domestic κάνει 11.000 μίλια (ή αντίστοιχα ένα international 22.000), έχοντας και μία καβάτζα βγάζεις ό,τι θες.

Παρόλα αυτά, το ποστ μου (και του Φώτη) είχαν σκοπό να καταδείξουν πως με τη μιλιόπιτα (εφόσον έκοβες μερικές πίτες) άνετα έπαιρνες περί τα 10.000 μίλια. Αυτό φυσικά δε συμβαίνει με την τωρινή εφαρμογή (ούτε καν με την περσινή το light up your tree)
 
Αυτό ακριβώς εννοώ φίλε Jerry, ότι η μιλιόπιτα ήταν την πρώτη χρονιά και είτε γιατί ήθελαν να κάνουν φασαρία με τα μίλια, είτε γιατί δεν σκέφτηκαν να προστατευτούν, μοίραζαν απλόχερα. Φέτος τα μίλια είναι αρκετά, αλλά θεωρώ ότι δεν είναι και πολύ εύκολο να πάρεις εισιτήριο. Στο facebook υπάρχει και ανταγωνισμός. Τέλος πάντων, έχουν πλάκα αυτά τα παιχνίδια και μπορείς να κερδίσεις και κάτι, ειδικά αν σκεφτείς ότι με λίγα μίλια κάνεις αναβάθμιση, μπορεί να πιάσουν τόπο.
 
Χθές στην πτήση ΟΑ 911 μοίρασαν εφημερίδες στην οικονομική θέση. Αλλαγή πολιτικής ή απλά ήμουν τυχερός;
 
Όταν περισσέψουν εφημερίδες, μετά τη διανομή στους επιβάτες της business, συνήθως μοιράζουν τις υπόλοιπες σε όσους επιβάτες της οικονομικής θέλουν.
 
Top