Olympic Air Marketing

  • Thread starter mxnk
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Κάπου πήρε το μάτι μου μια χορηγία της Olympic Air, αν θυμάμαι καλά, στην εκπομπή ψηφίζουμε Ελλάδα, I Love GR, κάπως έτσι, του Σκαι.
Αφού δεν έχουμε δει ακόμα διαφημιση (αναμένουμε την εφάνιση του Βγενόπουλου άυριο ίσως να ξεκινήσει πιο θερμά το όλο θέμα), θεωρώ οτι είναι μια πρώτη επαφή με διαφίμιση :)
 
Εδω και η ιστοσελιδα που ανεφερε ο φιλος, η χορηγια αναφερεται κατω κατω και αν κλικαρετε το μπαννερακι σας βγαζει στην ιστοσελιδα της πΟΑ ...
 
Μου Αρέσει που έψαξα και για το σαιτ γιατί δεν έβρισκα την εφημερίδα που το είχα δει! Τέλως πάντων :wall:
Ωραία λοιπόν, αλλα και μια ερώτηση, ρητορική,,, που είναι το 3d λογότυπο του διαγωνισμού? άντε, στα αεροπλάνα είπαμε πολύ δύσκολα θα το βλέπαμε, και δεν υα πήγαινε κιολας, Στις χορηγίες όχι, και φαντάζομαι ούτε στις διαφημίσεις :) Δεν πειράζει, έτσι κ αλλιώς νομίζω οτι κανείς δεν ήταν πραγματικός Fan του λογότυπου
Θενξ για τη συμπλήρωση με το σαιτ λοιπόν
 
Στο φάκελο των προσκλήσων για την επίσημη τελετή έναρξης, το λογότυπο είναι ανάγλυφο, άρα 3D!
Παρεπιπτόντως η τελετή εγκαινίων θα αργήσει, θα γίνει 15 Οκτωβρίου στην τεχνική βάση.
 
Σαν πρώτη εντύπωση. βέβαια γούστα είναι αυτά, δεν μου αρέσουν καθόλου...

Αργό εώς μακρόσυρτο, κακή επιλογή μουσικής και τίποτα που να θυμίζει την ΟΑ...

Άσε που δείχνει και κάτι γλάρους...
 
Θέλει να παίξει στο συναίσθημα με τα καινούρια διαφημιστικά, κάτι που έκανε η Aegean νωρίτερα με τις διαφορετικές ιστορίες ταξιδιωτών στην ίδια διαφήμιση. Όμως μέχρι καί η Aegean πλέον έχει προχωρήσει καί ρίχνει βάρος πλέον στο business ταξιδιώτη με την συνέπεια των πτήσεων, στην ώρα αναχώρησης καί άφιξης καί στα voucher που δίνουν στην περίπτωση καθυστέρησης.

Όμως η νέα Olympic Air πρέπει να δείξει καί κάτι πιο καινούριο που να παίζει στο τι διαφορετικό έχει να δείξει πλέον σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
 
Σαν αρχική διαφημιση δεν είναι κακή. Σιγά σιγά όταν βρει ποιο είναι το πλεονέκτημα της έναντι του ανταγωνισμού θα επικεντρωθεί εκεί. Τώρα τι να πει; Για τους μειωμένους προορισμούς και δρομολόγια ή για την εξυπηρέτηση;
 
Εμένα μου φαίνονται αισχρές και οι δυό... Άθλια μουσική κι αυτές οι βλακείες με τα χαρτάκια... Όντως μακρόσυρτη χωρίς ιδιαίτερο νόημα. Καντάρια μπροστά οι διαφημίσεις της Aegean.
 
Aγαπητά μέλη, επιμένετε κάπως να βλέπετε το προωθητικό πρόγραμμα της ΟΑεαρ από θέση γνώστη. Δεν είστε το κοινό (αεροπορόπληκτοι) στόχος της 9για την ώρα τουλάχιστον...). Απ' ότι είδα, στόχος της ήταν να ξαναφέρει στους έλληνες την νοσταλγιά που πάντα η ΟΑ (πολύ πριν την Α3) πρέσβευε στα όνειρα και τις προθέσεις του κάθε ταξιδιώτη. Το σύμβολο αξίας και καλά που ξαναγυρνάει σε μιά άλλη εποχή (αυτά τα νεοεποχίτικα μου τη βιδώνουν ολίγο). Λίγο υπερβολικά ίσως δωσμένο αλλά θα πιάσει γυναίκες, ρομαντικές ψυχές και οικογένειες με παιδιά στα ξένα στα σίγουρα. Έρχεται και μία άγαρμπη φωνή στο τέλος να σε ξυπνήσει βέβαια από το.. όνειρο. Θέλησαν να δώσουν την εικόνα της νοσταλγίας και χτίζουν σιγά σιγά φαντάζομαι το σκνηνικό. Εάν μείνουν σε αυτά μόνο..ε..είναι λίγο αδύναμα γιατί δεν παίζουν καθόλου σχεδόν με την νέα ΟΑ (έστω και σαν σύμβολο). Εύχομαι σε συνέχεια. Καλή τους αρχή.

δικά σας
 
Top