vakiklos
Low-Cost-Class-Member
- Εγγραφή
- 27/12/2007
- Μηνύματα
- 85
- Likes
- 0
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- OAL
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGTT
makedonas":3hsfrfui said:Τελικα δεν κερδισες το λουκουμι.. Δεν λεμε για μεταβαση απο Α320 σε Α340! Μιλαμε για 2 εντελως διαφορετικους τυπους αεροσκαφους = εξοδα εκπαιδευσης + αναπτυξης τεχνικης βασης + ανταλλακτικα + λογιστικα εξοδα + + + ... Νομιζεις οτι η ΟΑ μπορει να κανει κατι τετοιο?
Να το θεσω διαφορετικα: Αξιζει (με δεδομενα και τα εξοδα καυσιμων) να μπουνε τοσο μικρα αεροσκαφη σε λειτουργια σε μια εταιρεια κιολας που δεν ειναι και υποδειγμα κερδους?
:Κατ αρχήν έχεις δίκιο.
Αλλά να σημειώσω τα εξής. Η ΟΑ έχει δρομολογήσει ATR σε μία σειρά προορισμούς για τους οποίους είναι ακατάλληλα. BEG, SOF, IST, TIA, OTP
Αλλά και RHO, HER, CFU.
Τα ATR σε αυτές της αποστάσεις αφενός δεν μεταφέρουν το φορτίο αφετέρου δεν είναι ελκυστικά από εμπορικής σκοπιάς μιας και ο ανταγωνισμός πετάει με Jet.
737 και Α320 φαίνεται πώς δεν βρίσκονται εύκολα και δεν υπάρχουν και χειριστές ειδικά συγκυβερνήτες για πολλά παραπάνω.
Οι δουλευταράδες των 717 κάθονται, ίσως να είναι μία λύση ένα αεροπλάνο αυτής της κατηγορίας CRJ ή και Embraer με προοπτική και αύξησης του αριθμού τους στο μέλλον αν τα πράγματα πάνε καλύτερα.
Σε αναμονή λουκουμίου
mrgreen: