Πρόγραμμα Icarus

Για δωρεάν εισητήρια e-mail στέλνουμε στο τμήμα κρατήσεων και όχι στο τμήμα ΙΚΑΡΟΣ. Εγω όσες φορές είχα στείλει μέιλ με είχαν εξυπηρετήσει και μάλιστα την ίδια μέρα!!! :great:
 
mitsubishi":2tt28xh1 said:
Dear NFEEFE, μια απορία και αν ξέρεις ας απαντήσεις (ή οποιοσδήποτε άλλος βέβαια):

Έχει απομείνει κανείς στο τμήμα του Icarus;

Είχα στείλει στις αρχές Ιουλίου ένα mail όπου ζητούσα τα μίλια δυο λογαριασμών συγγενών μου. Έλαβα σχεδόν άμεσα μία πλήρη και ευγενική απάντηση. Μετά από κάποιες ημέρες απέστειλα boarding pass πτήσεων που δεν εμφανίζονταν, ζητώντας να πιστωθούν και να μου σταλούν και πάλι οι (νέες) καταστάσεις με τα μίλια. Από τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Στα reminder mails δεν παίρνω καμία απάντηση. Τα τηλέφωνα του Icarus είτε δεν θα απαντάνε καθόλου (τις εργάσιμες ώρες) είτε θα είναι κατεβασμένα (τις μη εργάσιμες)! Τι συμβαίνει και με ποιόν τρόπο μπορώ να βγάλω άκρη σύντομα, μπας και καταφέρω να μη χαθούν τα μίλια;

Αν και δεν ειμαι σε θεση να γνωριζω πληρως το τι κανουν στο συγκεκριμενο τμημα, νομιζω οτι λειτουργουν αρκετα καλα(και τυχαια σημερα μου ειπε καποιος επιβατης οτι μιλησε ο ιδιος με τον ικαρο για ενα δικο του θεμα)!
Οσο για τη καρτα σου, ενδεχεται να εχουν περαστει τα μιλια.Αν θες να το τσεκαρεις, παρε τηλεφωνο το 210 9666666 ωστε πληροφορηθεις το συνολο που φαινεται..!Γενικα δε νομιζω, εκτος απροοπτου(δεν ελαβαν το e-mail)να μην εχουν περασει τα υπολοιπα μιλια.
 
Το συγκεκριμένο τμήμα ήταν πάντα πάρα πολύ εξυπηρετικό και οι κοπέλες πολύ ευγενικές και πρόθυμες. Και εγώ έστειλα e-mail για να κάνω εξαργύρωση μιλίων (όπως ορίζει η διαδικασία) αλλά καμία απάντηση. Μετά από ημέρες άρχισα να παίρνω τηλέφωνο, όπως φαντάζομαι τώρα θα γίνεται χαμός με όλους εμάς που προσπαθούν άρον-άρον να κάνουν εξαργυρώσεις ή να μάθουν τον αριθμό των μιλίων. Εμπάς εν περιπτώσει μετά από πολύ κόπο συνομίλησα μαζί τους και ο ποιος απλός τρόπος εξαργύρωσης μιλίων είναι να πας σε ένα εκδοτήριο εισιτηρίων όπου κάνεις και την κράτηση και πληρώνεις τους φόρους. Σε περίπτωση που δεν συμπληρώνεις τα μίλια για ένα εισιτήριο (round trip) και έχεις τους μισούς πόντους μπορείς να εξαργυρώσεις την μία μετάβαση (δεν νομίζω ότι συμφέρει οικονομικώς) Κρίμα που η νΟΑ για λόγους καλής θελήσεως προς τους παλαιούς πελάτες δεν κρατά το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του έτους. Αλλά και εμείς δεν έχουμε καταναλωτική συνείδηση.
 
Μπορω για παραδειγμα να παω στα γραφεια της ολυμπιακης στο αεροδρομιο των Χανιων και να κανω εξαργυρωση των μιλιων μου?
Δεν πρεπει να γινει πρωτα κρατηση απο το αρμοδιο τμημα Icarus? Μια φορα που ειχα κανει εξαργυρωση ειχα κανει την κρατηση τηλεφωνικος και μετα πηγα στο αεροδρομιο, στα γραφεια για να πληρωσω..
Μαλιστα επειδη δεν ξερανε αν υπηρχε διαθεσιμη θεση για award ticket την συγκεκριμενη ημερομηνια ειχα μπει σε μια λιστα και το ιδιο απογευμα με καλεσανε στο κινητο για να μου πουν οτι εχει γινει η κρατηση κανονικα..
 
Λοιπον, νομιζω οτι ο ποιο απλος τροπος να εξαργυρωσετε τα μιλια σας ειναι ο εξης:
-Παιρνετε τηλεφωνο το 210 9666666 και κανετε τη ζητηση award εισιτηριου.
Εδω υπαρχουν 2 περιπτωσεις...ΕΙτε οι θεσεις επιβεβαιωνονται κατευθειαν, ειτε θα πρεπει να περιμενετε μεχρι να επιβεβαιωθει (αναλογα με τη διαθεσιμοτητα).
-Ακολουθως, μολις ο Ικαρος δωσει εγκριση στη κρατηση, μπορειτε ειτε τηλεφωνικα να αγορασετε τα εισιτηρια σας με πιστωτικη καρτα, ειτε να απευθυνθειτε σε οποιοδηποτε εκδοτηριο Ολυμπιακης.
 
Με ένα ταξίδι προς/από Γενεύη,και αγορά ενός εισιτηρίου με επιστροφή για Φρανκφούρτη (σε 16 ημέρες θα γίνει το ταξίδι) κερδίζω τίποτα;
:)
 
Τα ελάχιστα μίλια που απαιτούνται για free εισιτήριο μετ΄ επιστροφής εσωτερικού είναι 13.000
Απλή μετάβαση 6.500. Για εισιτήριο εξωτερικού (OTP/IST/TIA/SOF) 15.000 και απλή μετάβαση 7.500.

Εάν έχεις ταξιδεύσει
Για Αθήνα-Γενεύη (οικον.θέση) είναι 1.069 μίλια * 2 (round trip) =2.138
Για Αθήνα-Φρανκφούρτη( -//- ) είναι 1.123 μίλια * 2 (round trip) =2.246 Σύνολο 4.384 μίλια.

Ο καλό με το πρόγραμμα της πΟΑ είναι ότι ισχύουν τα μίλια από την έναρξη του προγράμματος.
Ενώ σε άλλες εταιρείες ισχύουν τα μίλια για 3 χρόνια και σε μερικές μόνο για 1 χρόνο.
 
Δεν πειράζει,θα πάρω από την ΝΟΑ!!! :D
 
Επισήμως κι από χθες, η ιστοσελίδα Καρτών της Alpha Bank δεν διαφημίζει πλέον την OA American Express. Λίγες μέρες πριν, η τράπεζα λανσάρισε μία πιστωτική κάρτα συνεργασίας με τα Notos Galleries, η οποία διαφημίζει ένα "γενναιόδωρο" πρόγραμμα ανταμοιβής. Θέλω να πιστεύω ότι δε θα είναι αυτή που θα αντικαταστήσει τις ΟΑ ΑΜΕΧ.
 
Ετοιμαστείτε για κάρτα από την Marin Egnatia Bank!
(Αν και δεν το βλέπω σύντομα)
 
Top