Qatar στην Αθήνα
Αγαπημένη μου Qatar,
σε είχα συμπαθήσει πάρα πολύ αν και μέχρι τώρα δε μου είχε δοθεί η ευκαιρία να σε κάνω παρέα.
Ανυπομονούσα να γίνουμε φίλοι φέτος το Φλεβάρη. Για το λόγο αυτό σε προτίμησα όταν έκλεινα τα εισιτήρια για τις χειμερινές διακοπές μου με τη σύζυγο και τα παιδιά στην Ταϊλάνδη.
Για να σου πω τη μαύρη (ηλιοκαμμένη) αλήθεια, υπήρχαν και άλλες δύο οικονομικότερες λύσεις.
Η μία ήταν η Egypt Air την οποία απορρίψαμε ασυζητητί και η άλλη ήταν η Gulf Air της οποίας όμως οι ανταποκρίσεις δεν ήταν οι καλύτερες. Θα έπρεπε να περάσουμε γύρω στο πεντάωρο στο αεροδρόμιο του Bahrain. Κάτι τέτοιο όμως δεν το ήθελα αφού, εκτός της συζύγου, θα με συνόδευαν και τα δύο μας βρέφη ηλικίας 18 και 2 μηνών αντίστοιχα.
Όμως αγαπητή μου Qatar...
δεν είσαι εντάξει!!!
Άλλαξες το πρόγραμμά σου και στην επιστροφή μας εφαρμόζεις το θερινό.
Πολύ καλά κάνεις (άλλωστε με το που περνάει το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μάρτη μυρίζει καλοκαιράκι)
αλλά, καλή μου, δε νομίζεις πως θα πρέπει να ενημερώνεις και τους επιβάτες σου;
Έπρεπε να το ανακαλύψω μόνος μου και τυχαία;
Μάλιστα όταν σε πήρα τηλέφωνο προσπάθησες αρχικά να μου ρίξεις στάχτη στα μάτια λέγοντάς μου ότι άλλαξε η ώρα.
Μα, αγαπητή μου Qatar, όταν αλλάζει η ώρα μιας πτήσης δεν αλλάζει ο κωδικός της. Μου είπες ψέματα και με πλήγωσες.
Ακόμα περισσότερο όμως, πληγώθηκα όταν μου είπες τις εναλλακτικές λύσεις ανάμεσα από τις οποίες έπρεπε να επιλέξω μια και δε δέχτηκες να ικανοποιήσεις το αίτημά μας:
α) αποδοχή της αλλαγής,
β) αλλαγή ημερομηνίας,
γ) ακυρώση εισιτηρίων.
Μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά κούκλα μου;
Σαφώς και δεν είσαι υποχρεωμένη να κάνεις κάτι παραπάνω, αλλά...
Πού είναι το ανθρώπινό σου πρόσωπο;
Δε μιλάμε για οποιουσδήποτε επιβάτες...
Δύο βρέφη ταλαιπωρείς έτσι χωρίς να τα ενημερώνεις καν...
Κρίμα καλή μου...
με απογοήτευσες...
δεν πειράζει όμως, εσύ να είσαι καλά (κι εμείς καλύτερα)!