Ryanair στην Ελλάδα

• Thread starter Thread starter HEJ_fan
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Συνεχίζεται ο κλαυσίγελος σε τοπικό επίπεδο, οι διάφοροι φορείς αδυνατούν να συνεργαστούν μεταξύ τους απ' ότι φαίνεται και φυσικά δίνουν βούτυρο στο ψωμί των Ιρλανδών που -κάνοντας τη δουλειά τους- επιδιώκουν χωριστές συμφωνίες ώστε να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερα τιμήματα. Τη δεδομένη στιγμή η Κως φαντάζει αρκετά κοντά στη σύναψη συμφωνίας αρκεί να βρεθεί ολόκληρο το απαιτητέο ποσό ενώ στη Ρόδο -φαινομενικά τουλάχιστον- δεν κουνιέται φύλλο με το επιμελητήριο να επιμένει ότι γίνονται ακόμη διαπραγματεύσεις για Ρόδο και Κω. Για να δούμε...

Τάλε-κουάλε και στη Θεσ/νίκη με την FR..Στον πολύπαθο Οργανισμό (αντι-)Τουρισμού είναι όλοι εναντίον όλων και ο ψωριάρης...συγγνωμη..ο Μπουτάρης χώρια,ο οποίος προσπαθεί μπας και μαζέψει κανα φράγκο να εξοφλήσει την Ιρλανδέζα και μετά το..κούρεμα χρέους αλλά που λεφτά αφού πολλοί ακόμα διαφωνούν με το θέμα αυτό,ειδικά Τζιτζικωστικοί-Γκιουλεκικοί,και πολλά απτά μέλη του Οργανισμού συμφώνησαν προφορικά αλλά στην πράξη δεν έδωσαν ποτε ευρώ...Οργανισμος,Τουρισμός και πόλη ειναι σε κώμα..Κατά τ'αλλα χθες διάβαζα ότι κοιτάνε για τουρίστες από το...Ιράκ! :shock: :wall:
(http://traveldailynews.gr/news/article/54262 )

Είμαστε γ.τ.π.κ. με ή χωρίς FR...Για να δουμε ανθα ανοίξει πτήσεις από DTM,NUE προς τα λημέρια μας...

spotterakis":2tz46xor said:
...Κατά τ'αλλα χθες διάβαζα ότι κοιτάνε για τουρίστες από το...Ιράκ! :shock: :wall:
(http://traveldailynews.gr/news/article/54262 )

Είμαστε γ.τ.π.κ. με ή χωρίς FR...Για να δουμε ανθα ανοίξει πτήσεις από DTM,NUE προς τα λημέρια μας...
Χαχαχαχα, το διάβασα κι εγώ χθές κι μου έκανε τρομερή εντύπωση. Πρωτοπορεί ο οργανισμός προβολής, ανοίγει νέες αγορές :thx:

Η FR δεν νομίζω να κόψει Ελλάδα ακόμη και αν δεν πληρωθεί, απλά θα κουτσουρέψουν τις πτήσεις για Μάιο-Σεπτέμβριο...

Και τίποτα να μη πάρουν θα κρατήσουν τα πιο κερδοφόρα και μονοπωλιακά δρομολόγια εκτός και αν ο οργανισμός τουριστικής απαξίωσης προβεί σε επιθετική και οργανωμένη πολιτική συνδυάζοντας πληρότητες-μετανάστες-τουρίστες κτλ κτλ. Όσο για την ιρλανδέζα θυμάμαι πριν 3 χρόνια στη Ρώμη καλοκαίρι για πολλές μέρες δεν βρήκα ούτε έναν έλληνα μα τώρα έτυχε να πετάξω και Μάρτιο και να βρίσκω δεκάδες έλληνες και να ακούω ελληνικά. Μέχρι και ζευγάρι που ήρθε με FR με ανταπόκριση είχα βρει για Ρώμη. Από την άλλη έτυχε να βρω και να γνωρίσω πολλούς ιταλούς στη πόλη μας. Κυρίως ζευγάρια (30-40ετών) για τριήμερο οι οποίοι όμως είχαν ένα παράπονο, ακριβά ξενοδοχεία! Αν καταφέρει ο οργανισμός και κάνει λίγο πιο ελκυστική την πόλη από άποψη τιμών αν και γενικά φθηνά είμαστε σε σχέση με έξω πιστεύω πως όχι μόνο θα κρατήσει το δρομολόγιο της όλη τη σεζόν αλλά υπάρχουν και προϋποθέσεις για δεύτερο. Πάνε δυστυχώς οι χρυσές εποχές με τις ορδές των τουριστών που τρώγανε τζατζίκι και αφήνανε τα μάρκα. Τεσπα μεταξύ Ιουνίου και Σεπτεμβρίου το αεροπλάνο για Ρώμη είναι φουλ! Δεν έχω δει κενές θέσεις ακόμα. Άρα πιστεύω ότι σίγουρα θα κρατήσει κερδοφόρα δρομολόγια και χωρίς επιδότηση + seasonal αυτά που θα φέρουν τους ευρωπαίους τουρίστες. Εμένα μου έκανε εντύπωση πως δεν έκανε κάτι με Πολωνία κτλ καθώς στη β. Ελλάδα είναι γεμάτα τα ξενοδοχεια από αυτούς. Τεσπα RyanAir αυτή μας έμεινε, ας το χειριστούμε όσο καλύτερα μπορούμε!

Το ενδιαφέρον υπήρξε έντονο, καθότι το Ιράκ συνδέεται με τη Θεσσαλονίκη καθημερινά με τις Τουρκικές Αερογραμμές μέσω Κωνσταντινούπολης, αλλά και με ενδιάμεσο σταθμό ευρωπαϊκές πόλεις.

Όσο έχουμε ακόμα τακτικές συνδέσεις για Ευρώπη (εκτός από τα Low Cost το καλοκαίρι)... :wall:

Ο Μπουταρης για αλλη μια φορα βαζει γυαλια γιατι πολυ απλα τα καταφερε και συμφωνησε με τη Ryanair για τη συνεχιση των πτησεων. Τουλαχιστον προς το παρον. Αλλα δεν βλεπω να αφηνει τοσο ευκολα η εταιρεια τη Θεσσαλονικη.

http://www.agelioforos.gr/default.asp?p ... tid=160044

Λες να έβαλε το χερι του ο Μπουτάρης;
Σύμφωνα με το site της εταιρίας, από Απρίλιο (καλοκαιρινή season) εχει από Θεσσαλονίκη (έκανα seach για Απρίλιο)
Rome καθημερινά
Baden^2 Δε - Πα
Bologna Τρ-Πε-Σα
Charleroi Τρ-Πε-Σα
Weeze Δε-Τε-Πε
Hahn Τρ-Σα
Stansted Δε-Τε-Πα
Bergamo Κυ-Δε-Τε-Πε-Πα
Rygge Τρ-Σα
Skavsta Δε-Πε

Βουδαπέστη και Paphos ... δεν έχει. Υποθέτω θα προστεθούν σύντομα

Ναι θα τα ανεβάσει σιγά σιγά..Ετσι κι αλλιώς και απο άλλες πόλεις δεν εχει ακόμα ανεβάσει το πλήρες πρόγραμμα..Το κούρεμα χρέους ναι μεν θα φέρει μια οικονομική ανασα στο Δήμο-αν και πάλι αναρωτιέμαι που θα τα βρουν ειδικά με τον Βούρδουλα που τους περιμένει-αλλά από την άλλη δεν θα φέρει και ανάπτυξη δικτύου στην πόλη,καθότι υπό άλλες συνθήκες η εταιρεία θα μπορούσε να προσθέσει άλλους 10-12 προορισμούς εποχικους και μη (BCN,MAD,DTM,NUE,BRE,GSE,KRK,MAN,BHX,DUB,EDI,BTS,WMI)..Αρα μενουμε σε ότι είχαμε και κάνουμε το σταυρό μας λέγοντας "από ολότελα κι η Παναγιώταινα..." και αυτά μόνο για το 2013 (γιατί τα χειρότερα έρχονται;...)

Κεφαλονιά και Βόλος δεν εμφανίζονται στο booking engine της αρχικής σελίδας, δεν είμαι σίγουρος αν είναι νέα εξέλιξη ή έχει συμβεί από καιρό τώρα...

Μπα αυτη τη στιγμη υπαρχουν κανονικα και οι δυο προορισμοι και μαλιστα σου βγαζει και τις πτησεις με ημερομηνιες και τιμες.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.