Ryanair στην Ελλάδα

• Thread starter Thread starter HEJ_fan
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Οταν τον Μαρτιο του 2012 η ραιαν ακυρωσε αρκετες πτησεις απο Βουδαπεστη, πολλοι επικοινωνησαν με το booking ειτε με e-mail ειτε με τηλεφωνο(ναι, υπαρχει ελληνοφωνο τηλ. κεντρο) κι η απαντηση του εν λογω site ηταν θετικη στην ακυρωση χωρις επιβαρυνση των non refundable κρατησεων. Θα αναρωτιεσαι γιατι? Διοτι τους ενδιαφερει το ονομα που εχουν στην αγορα αναγνωριζοντας βεβαια τη μη υπαιτιοτητα των πελατων τους. Πιστευεις οτι μετα απο αυτη την τιμια αντιμετωπιση θα τους χασουν ποτε απο πελατες?

Μια διευκρίνηση...η booking.com δεν ακυρώνει και δεν χρεώνει τίποτα. Χρέωση ή μη, ακύρωση ή μη...είναι στην αρμοδιότητα του εκάστοτε ξενοδοχείου!

Γνωρίζει κάποιος γιατί η Ryan air δεν αναφέρει πια στο New Routes 2012 την Ρόδο και την Κω… ;

Μήπως επειδή πλέον είναι.. old routes και όχι... new?

rouselrho":3d8aixtr said:
Γνωρίζει κάποιος γιατί η Ryan air δεν αναφέρει πια στο New Routes 2012 την Ρόδο και την Κω… ;

Απ οτι γνωριζω ως Δωδεκανησιος , το θεμα της Ryanair ειναι ακομα στον αερα. Αρχες Νοεμβριου ο προεδρος των Ξενοδοχων δηλωσε οτι η εταιρεια ζηταει γυρω στα 150.000 ευρω. Εχουν κατατεθει μεχρι τωρα αν δεν κανω λαθος 35.000 ευρω. Η προθεσμια που εχει δωσει η Ryan εινα μεχρι αρχες Δεκεμβριου και πριν λιγες μερες ο Προεδρος του Επιμελητηριου δηλωσε πως εχει ερθει σε επαφη με την εταιρεια και η συμφωνια ειναι θεμα ημερων http://aegeanews.gr/default.asp?id=27&l ... _id=394126 . Απο βδομαδας περιμενουμε νεοτερα ..

Απ οτι γνωριζω ως Δωδεκανησιος , το θεμα της Ryanair ειναι ακομα στον αερα.
αντι να δωσουμε λεφτα στις δικες μας εταιρειες ,τις δινουμε σε ξενους.Θα τους ειχα βαλει ολους στην φυλακη να μην σκορπανε τα λεφτα του κοσμου.
Και ας ηταν το εισητηριο 10 η 20 ευρω παραπανω.Το βασικο ειναι τα λεφτα να μην φευγουν στους ξενους :wall:

Αυτη τη λογικη δεν θελω να την χαρακτηρισω καλυτερα, γιατι δεν βλεπω το λογο για τον οποιο θα πρεπει να δω εγω το συμφερον του δικου μου καπιταλιστη απο αυτο του ξενου, οταν εμενα αυτο με ζημιωνει οικονομικα στην τσεπη. Ετσι και αλλιως ειμαστε που ειμαστε χαμενοι στον καπιταλισμο, εμεις οι απλοι πολιτες, δλδ θα πρεπει και εδω να ειμαστε ακομα πιο χαμενοι; Και για ποιο λογο; Για να γινει ο χι ψι Βασιλακης πλουσιοτερος, να καθεται αυτος να φοροδιαφευγει και να εχει τις κοπελιτσες στην καμπινα (ο εργασιακος σεξισμος στο αποκορυφωμα) να τις πεθαινει και να τις πληρωνει ψιχουλα. Σορυ για το οφφ τοπικ, αλλα με κατι τετοια μου πεφτουν τα μαλλια. Χιλιες φορες Ραιανερ που θα βαλει και 10 προορισμους με φθηνα εισιτηρια, παρα τη χι ψι Αιγαιου που και θα φαει τα λεφτα, θα μας δουλεψει με 2-3 προορισμους για τα ματια του κοσμου και θα εχει και τα εισιτηρια στα υψη. :wall: :wall: :wall:

Η διαφορά είναι ότι ο Έλληνας καπιταλιστής μπορεί να δώσει δουλειά σε Έλληνες (συνήθως) και να πληρώσει φόρους στο Ελληνικό κράτος - δηλαδή την παιδεία, την υγεία και την άμυνα της χώρας. Ας μην πάμε πίσω στα βασικά, και στην συζήτηση περί καπιταλισμού και δεν νομίζω ότι η Ryanair φέρεται καλύτερα από τον Βασιλάκη στο μισθολογικό ή φοροδιαφεύγει λιγότερο.

Ο καθένας από εμάς έχει ένα οικονομικό περιθώριο που εν δυνάμει θεωρεί ότι μπορεί να ξοδέψει παραπάνω για να πετάξει με μια Ελληνική εταιρεία ή μη - όχι για να κάνει χάρη στον Βασιλάκη αλλά στην χώρα του. Αν το προϊόν (Α3-FR) αξίζει 10Ε ή 50Ε διαφορά είναι και λίγο στην τσέπη του καθενός.

θα σημφωνήσω με τον cabincrew. δεν καταλαβαίνω πια η διαφορά? αντί να γίνει πλούσιος ο βασιλάκης θα γίνει κάποιος άλλος. και για το επιχείρημα οτι δίνει λεφτα σε έλληνες χίλιες φορές να μην δώσει αμα τους εκμεταλεύετε με τον χειρότερο τρόπο. Ζώ στην Αγγλία και ξέρω πχ ότι ενα μαγαζί ζητά καθε τόσο άτομα και δεν πάει κανείς. ο λογός? το αφεντικό είναι απο τους χειρότερους. πχ δεν βάζει σαπούνι στης τουαλέτες!!!! :wall: :wall: :wall:

συγνώμη που είμαι εκτος τοπικ αλλα το βλέπω πολλές φορές αυτο το επιχείρημα και ήθελα να απαντήσω

Εάν δεν κάνω λάθος η Ryan air για τα δρομολόγια που είχε ανακοινώσει για το καλοκαίρι 2013 της Ρόδου και της Κώ δεν ήθελε επιδότηση ...! Κάτι τέτοιο είχα διαβάσει σε τοπικό τύπο .

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.