Ryanair στην Ελλάδα

• Thread starter Thread starter HEJ_fan
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Mάλλον έπεσα στο "φόρτωμα" και έλειπαν. Thanx :)

billaras":2ed0jad2 said:
....

Βουδαπέστη και Paphos ... δεν έχει. Υποθέτω θα προστεθούν σύντομα

Τελικά την γκαντέμιασα τη Βουδαπέστη.

Ryanair Announces 40% Cuts At Budapest As Hochtief Fails To Lower Costs http://www.ryanair.com/en/news/ryan...-at-budapest-as-hochtief-fails-to-lower-costs

Οι ακυρωμένοι προορισμοί

1 Baden
2 Birmingham
3 Bologna
4 Dusseldorf
5 Krakow
6 Lubeck
7 Malaga
8 Munich
9 Oslo
10 Thessaloniki

Να δούμε τι θα κάνει τώρα η wizz...

Παρακαλώ :8: είναι γκαντέμης... :) ...Τοκανε παλι το θαύμα της η Χοχτιφ :rant: .....Στην ανακοινωση της FR δίνεται ένα περιθώριο για νέες διαπραγματεύσεις ώστε να μην ισχύσουν οι περικοπές απο 10 Ιαν.Αλλά εκεί στη Χοχτιφ γενικά είναι ..μπιιπ...Αν τοχε το αεροδρόμιο η TAV δεν θαχαμε τέτοιες ιστορίες. Μένει να δούμε εάν Easyjet ή Wizzair θα καλυψουν τα κενά. Η Wizzair πάντως την έχει κρατήσει τη Θεσ/νίκη στο σύστημα..Τώρα το γιατί διαμαρτύρεται η FR και όχι η Wizzair δεν το εννόησα, αφου το ίδιο επηρεάζονται όσον αφορά τα κόστη.

H Wizz δεν παίζει τόσο πολύ το παιχνίδι των επιδοτήσεων οσο η Ryanair και ίσως να της συμφέρει περισσότερο να αυξηθούν οι φόροι και να φύγει η Ryanair απο την Βουδαπέστη ώστε να παραμείνει κυριάρχη εταιρία στην Ουγγαρία.

Μην ξεχνάς πως η Wizz είναι κυριώς Ουγγρική εταιρία με τα κεντρικά της γραφεία στη Βουδαπέστη δεν μπορεί το ίδιο εύκολα να απειλήσει ότι θα φύγει ή θα μειώσει αεροσκάφη.Αυτό δεν θα ήταν λογικό απο τη στιγμή που η Malev είναι παρελθόν και έχει πρόσφατα κερδίσει τα δηκαίωματα(που ανηκαν στην Malev) για Τουρκία και Ρωσσία(http://www.ch-aviation.ch/portal/news/1 ... o-wizz-air).

Πρέπει να λάβουμε και υπόψη οτι οι παραδόσεις των 737 στην Ryanair είναι πολύ κοντά στο να τελειώσουν και δεν έχει προχωρήσει σε νέα παραγγελία η άμεση αγορά/ενοικίαση αεροσκαφών.Επομένως παιζουν το παιχνίδι που ξέρουν πολύ καλά,όπως έγινε και σε άλλες περιπτώσεις.Με το να αξιοπιήσουν αυτά τα αεροσκάφη σε άλλες βάσεις ίσως τους συμφέρει περισσότερο,απλώς έψαχναν μια αφορμή.

billaras":327yzh2q said:
Τελικά την γκαντέμιασα τη Βουδαπέστη.

Ryanair Announces 40% Cuts At Budapest As Hochtief Fails To Lower Costs http://www.ryanair.com/en/news/ryan...-at-budapest-as-hochtief-fails-to-lower-costs

Οι ακυρωμένοι προορισμοί

10 Thessaloniki

Αφού χαιρετίσω την παρέα, να πω πως δυστυχώς από την αλλαγή αυτή μου ήρθε το καταραμένο email της Ryanair σήμερα, πως ακυρώνεται η πτήση μου. Καμιά ιδέα για εναλλακτικούς τρόπους να φτάσω Βουδαπέστη με φτηνό εισιτήριο; Ίσως αν χρησιμοποιούσα την επιλογή της Ryanair για αλλαγή προορισμού και από εκεί να έπαιρνα άλλη εταιρία; Δυστυχώς μέχρι στιγμής δε βγάζω άκρη. Ή θα είναι πολύ ακριβά τα εισιτήρια ή το ταξίδι θα είναι συνολικά πάνω από 6 ώρες...

Όχι τίποτα, αλλά έκλεισα και ξενοδοχείο non-refundable... Μέγα λάθος τελικά, αλλά και πού να πάει το μυαλό μου σε κάτι τέτοιο...

Ευχαριστώ.

το θεσσαλονικη-ρωμη η μιλανο και απο κει μπρατισλαβα-βιεννη, ολα με ραιαν, και απο κει με το γρηγορο αυστριακο τραινο σε 2 ωρες βουδαπεστη, δε ξερω κατα ποσο σε συμφερουν σε κοστος αφου μονο το ελλαδα-ιταλια γλυτωνεις, ισως παλι αλλαξε το σε ρωμη (chiampino) και απο κει wizz air για βουδαπεστη

Η δικη μου ταπεινη γνωμη ειναι να παρεις πισω τα λεφτα απο την ραιαν και να επικοινωνησεις με το σαιτ που εκλεισες το ξενοδοχειο λεγοντας οτι ζητας να ακυρωθει η κρατηση σου και να σου επιστραφουν τα χρηματα λογω μη δικης σου υπαιτιοτητας. Μαλιστα εγω θα τους εστελνα το e-mail της ακυρωσης της πτησης για να ενισχυσω τα επιχειρηματα μου. Αν πχ εκλεισες ξενοδοχειο απο το booking.com θα δεχτουν το αιτημα σου παρα το γεγονος οτι η κρατηση ειναι non refundable.

Ρε nok_kon γιατι τετοιο μπερδεμα γιατι να βρεθει στη Μπρατισλαβα ο ανθρωπος. Η ραινερ εχει πτησεις και απο Ρωμη και απο Μιλανο για Βουδαπεστη και μαλιστα βολευει καλα να τις συνδυασεις. Το κακο ειναι πως τρως αρκετες ωρες στο ταξιδι ετσι, αλλα αμα δεν υπαρχει αλλος τροπος τι να κανεις. Πληροφοριακα πιστευω πως μεσω Ρωμης βολευει καλυτερα γτ η πτηση απο Σαλονικη ξεκινα αργοτερα απο αυτη του Μιλανου. Απο τις ιταλικες πολεις για Βουδαπεστη και οι δυο πτησεις πετανε την ιδια περιπου ωρα.
Σορυ για το οφφ τοπικ.

Δοκίμασε το skyscanner

Στη σελίδα των αποτελεσμάτων επέλεξε (τσέκαρε) κάτω αριστερα το Non-protected transfers.
Θεωρώ πάντως ότι κάτω από 6 ωρο δύσκολα να βρεις.

Για ποιες ημερομηνίες ενδιαφέρεσαι?

(ΥΓ υπάρχει και το http://www.flylowcostairlines.org/ αλλά θελει πολυ ψάξιμο και ειναι αμφίβολο αν θα βρεθούν επιπλέον επιλογές σε σχέση με αυτα του skyscanner)

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά. Δυστυχώς παρά τις πολλές ώρες και τα διάφορα site, δεν μπόρεσα ακόμη να βρω πτήση με ανταπόκριση που να βολεύει. Οι ημερομηνίες είναι αρχές Φεβρουαρίου. Θα συνεχίσω το ψάξιμο, αλλά βλέπω τελικά να μη βγαίνει άκρη και να χάνουμε τα λεφτά από το ξενοδοχείο.

gp123":281tjxxe said:
Η δικη μου ταπεινη γνωμη ειναι να παρεις πισω τα λεφτα απο την ραιαν και να επικοινωνησεις με το σαιτ που εκλεισες το ξενοδοχειο λεγοντας οτι ζητας να ακυρωθει η κρατηση σου και να σου επιστραφουν τα χρηματα λογω μη δικης σου υπαιτιοτητας. Μαλιστα εγω θα τους εστελνα το e-mail της ακυρωσης της πτησης για να ενισχυσω τα επιχειρηματα μου. Αν πχ εκλεισες ξενοδοχειο απο το booking.com θα δεχτουν το αιτημα σου παρα το γεγονος οτι η κρατηση ειναι non refundable.

Η κράτηση είναι από το booking. Θα το στείλω το email αν τελικά δε βρω πτήση, αλλά ενώ στην αρχή σκεπτόμενος κι εγώ σαν εσένα πίστευα πως κάτι θα γίνει με τα λεφτά, όσο διάβαζα για παραπλήσιες υποθέσεις στο internet, κατέληξα πως είναι δύσκολα τα πράγματα. Μακάρι να κάνω λάθος. Ίδωμεν.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.