billaras":2ed0jad2 said:....
Βουδαπέστη και Paphos ... δεν έχει. Υποθέτω θα προστεθούν σύντομα
είναι γκαντέμης...
.....Στην ανακοινωση της FR δίνεται ένα περιθώριο για νέες διαπραγματεύσεις ώστε να μην ισχύσουν οι περικοπές απο 10 Ιαν.Αλλά εκεί στη Χοχτιφ γενικά είναι ..μπιιπ...Αν τοχε το αεροδρόμιο η TAV δεν θαχαμε τέτοιες ιστορίες. Μένει να δούμε εάν Easyjet ή Wizzair θα καλυψουν τα κενά. Η Wizzair πάντως την έχει κρατήσει τη Θεσ/νίκη στο σύστημα..Τώρα το γιατί διαμαρτύρεται η FR και όχι η Wizzair δεν το εννόησα, αφου το ίδιο επηρεάζονται όσον αφορά τα κόστη.billaras":327yzh2q said:Τελικά την γκαντέμιασα τη Βουδαπέστη.
Ryanair Announces 40% Cuts At Budapest As Hochtief Fails To Lower Costs http://www.ryanair.com/en/news/ryan...-at-budapest-as-hochtief-fails-to-lower-costs
Οι ακυρωμένοι προορισμοί
10 Thessaloniki
gp123":281tjxxe said:Η δικη μου ταπεινη γνωμη ειναι να παρεις πισω τα λεφτα απο την ραιαν και να επικοινωνησεις με το σαιτ που εκλεισες το ξενοδοχειο λεγοντας οτι ζητας να ακυρωθει η κρατηση σου και να σου επιστραφουν τα χρηματα λογω μη δικης σου υπαιτιοτητας. Μαλιστα εγω θα τους εστελνα το e-mail της ακυρωσης της πτησης για να ενισχυσω τα επιχειρηματα μου. Αν πχ εκλεισες ξενοδοχειο απο το booking.com θα δεχτουν το αιτημα σου παρα το γεγονος οτι η κρατηση ειναι non refundable.