Ryanair

• Thread starter Thread starter jetflight
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
cabincrew4ever":1cj7mklf said:
Ναι cross με την ιδια ακριβως οικονομικη επιβαρυνση, προσθεσα μολις βαλιτσα ενω εκανα online check-in για την επομενη μου πτηση και δεν μου χρεωσε τιποτα παραπανω απο τα 20 ευρω/15 κιλα.

Διευκρινιστική ερώτηση: ΜΕΤΑ το online check-in μπορείς να προσθέσεις βαλίτσα online και αν ναι με την ίδια χρέωση;

Δε γράφει κάτι στους όρους μεταφοράς.

Μπα δεν νομίζω να γίνεται, γίνεται αφού κλείσεις τα εισητήρια αλλά μετά το check in δεν νομίζω. Δεν ξέρω αν υπάρχει περίπτωση να γίνεται να πληρώσεις όταν φτάσεις στο αεροδρόμιο αλλά αν γίνεται φαντάζομαι θα είναι ιδιαίτερα ακριβά.

Παιδιά καλησπέρα, ήθελα να αναφέρω απλά την πολιτική της εταιρίας στη Βουδαπέστη στον έλεγχο χειραποσκευών. Δεν ζυγίζουν το βάρος αλλά τον όγκο με χάρτινα κουτιά που είναι μικρότερα από τα μεταλλικά. Έτσι πολλοί επιβάτες παραπονούμενοι έδειχναν στο προσωπικό ότι η βαλίτσα τους χωράει στις μεταλικές κατασκευές ενώ στο κουτί όχι. Ο έλεγχος γίνεται σε ένα 70% των επιβατών με προτεραιότητα στους υπέρογκους.

Τι ακριβως εννοεις χαρτινα κουτια?

Πρωτη φορα το ακουω.
Δεν εχουν το κλασσικο μπλε σιδερενιο οπως στη θεσσαλονικη?

Έχω φτιάξει κι εγώ ένα χάρτινο κουτί σπίτι για έλεγχο βαλιτσών Ryanair. Επομένως θα είμουν εντάξει σε τέτοια περίπτωση :D
Δεν τα τα έχω πετύχει ποτέ πάντως μόνο στην Βουδαπέστη τα έχουν άραγε;

Ιδιο μεγεθος ειναι ακριβως το χαρτινο κουτι,τωρα αν δεν χωρουνε μεσα στο χαρτινο ενω μετα βιας χωρανε στα σιδερενια,αυτο δεν κανει το χαρτινο πιο μικρο.

Έχω την εντύπωση πάντως ότι τα μεταλλικά που έχουν στα αεροδρόμια είναι λίγο πιο μεγάλα απο τις διαστάσεις που λένε. Γιατί ενώ στο δικό μου χάρτινο κουτί μπορεί να στριμώχνω λίγο την βαλίτσα μου στο μεταλλικό κολυμπάει. Μπορεί έτσι να μου φάνηκε βέβαια.

Αυτή είναι κι η δική μου εντύπωση.

Η χειραποσκευή μου είναι οριακά μεγαλύτερη στο ύψος. Από την FR ζητάνε max 20cm, η δική μου όχι παραγεμισμένη είναι γύρω στα 22-23 και χωράει σχετικά άνετα στο μεταλλικό καλάθι.

Καλημέρα σας

Θα ήθελα όποιος μπορεί να βοηθήσει να μου δώσει πληροφορίες για το πώς απο το Weeze θα μεταβώ στο Dusseldorf.

Δεν θέλω να χαθώ.... :(

Καλημέρα.

http://www.airport-weeze.de/en/arriving ... verzicht_2

Έχει λεωφορεία που φεύγουν από Weeze. Με του που βγεις από το αεροδρόμιο. και σε αφήνουν στον κεντρικό σταθμό τρένων. όταν είχα πάει θυμάμαι έιχε και κάτι μινι βαν που πήγαιναν duisburg και Essen που με βόλεψαν. όπως και να έχει, have fun!