Για όσους μιλάνε / καταλαβαίνουν γαλλικά http://www.youtube.com/watch?v=QxXO-GR9 ... ata_player
"Ο αερομεταφορέας οφείλει να παρέχει φροντίδα προς τους επιβάτες των οποίων η
πτήση ματαιώθηκε λόγω έκτακτων περιστάσεων, όπως αυτές της απαγορεύσεως
της εναέριας κυκλοφορίας στον ευρωπαϊκό εναέριο χώρο λόγω της εκρήξεως του
ηφαιστείου Eyjafjallajökull"
"Το δίκαιο της Ένωσης δεν προβλέπει χρονικό ή χρηματικό περιορισμό της υποχρεώσεως παροχής
φροντίδας προς τους επιβάτες (διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο, γεύματα, αναψυκτικά)"
μπορει να εχεις και δικιο,ομως πες μου καποια εταιρεια που θα γραψει για τον εαυτο της κατι αρνητικο.Πράγμα που μάλλον απαντά και στις φήμες
Ζήσης":e1kpt49h said:Μπορεί να είναι λίγο off topic το θέμα, αλλά ακούγεται ( παραπληροφόρηση από κλασικά στόματα Ελλήνων πολιτών που το τόσο το κάνουν τοοοοοοοοοοοοόσο ) ότι και καλά η Ryanair τον Μάιο μήνα θα κλείσει..είπα να το γράψω αυτό γιατί πριν από λίγο το άκουσα να μου το λέει 3ο άτομο, σε ερώτησή μου :
- Γιατί δεν πετάς με την Ryanair που είναι πολύ φθηνή αεροπορική εταιρεία ? και μου απάντησε :
- Αφού τον Μάιο θα κλείσει, είναι υπερχρεωμένη..
- Και ποιος σου το είπε αυτό?
- Α, παντού ακούγεται :?
- Δηλαδή που,γιατί έχω κλείσει κάτι εισιτήρια για Βαρκελώνη από Θεσσαλονίκη και τα έκλεισα κανονικά..
- Α, το έχω ακούσει να το λένε πολλοί από την Θεσσαλονίκη ότι η εταιρεία δεν τα πάει καθόλου καλά
- Έγινεεεεεε!!
Μα με τίποτα δεν μπορεί να ευχαριστηθεί αυτός ο Έλληνας, όλα του ξινίζουν και για όλα να έχει άποψη..., εκτός αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο και είμαι εγώ εκτός...δεν ξέρω τι να πω...
Φαντάζομαι ξέρεις ότι η ανακοίνωση αποτελεσμάτων δεν είναι κάτι που κάνουν για δημόσιες σχέσεις αλλά υποχρέωση κάθε εταιρίας που είναι εισηγμένη σε Χρηματιστήριο.Georgi1964":1trb0u4g said:μπορει να εχεις και δικιο,ομως πες μου καποια εταιρεια που θα γραψει για τον εαυτο της κατι αρνητικο.Πράγμα που μάλλον απαντά και στις φήμες.![]()