Belavia":jdynvsj8 said:Μπορεί η SQ να λέει ότι αλλάζει τους Α/Κ για προληπτικούς λόγους, αλλά εγώ είμαι λύγο επιφυλακτικός δεν θα καθήλωνα τα 3 Α/Φ και θα έμπαινα στον κόπο και στο κόστος αλλαγής Α/Κ. Κάτι συμβαίνει το οποίο δεν μας το λένε μάλλον για να μην καταρρεύσει η Rolls Royce.
http://news.in.gr/world/article/?aid=1231066985
Y.Γ. Παρατηρήστε στο άρθρο τι φωτογραφία βρήκαν να βάλουν, στο μουσείο πήγαν…….![]()
Θα συμμεριστώ τήν επιφυλακτικότητά σου διότι 12 κινητήρες δέν είναι πατατάκια που τα αγοράζεις με ένα ευρώ και δέν μπαίνουν μ'ένα "κουμπωματάκι" κάτω από τα φτερά τών αεροπλάνων.
Και μπορεί μέν να μήν τούς αγόρασε η SQ αλλά να τους έδωσε η RR βάσει τής εγγύησης (και εφ'όσον θα πάρη πίσω τους παλιούς) αλλά η τοποθέτησή τους στα αεροπλάνα δέν είναι τζάμπα-ακόμα και οι Σιγκαπουριανοί τεχνικοί πρέπει να πληρώνωνται,χώρια τα εκφυγόντα έσοδα από την καθήλωση τών αεροπλάνων γιά κάτι εβδομάδες...
Επίσης δέ,μιά απορία βασανίζει τό μυαλό μου (που τραγουδούσε και η Γλέζου στό Κύτταρο):άν,όπως ψυλλιαζόμαστε,υπάρχει κάποιο κατασκευαστικό "θεματάκι" με τους συγκεκριμένους κινητήρες,πώς συνέβη και αυτό το "θεματάκι" δέν το είχαν δεί στην RR κατά τίς δοκιμές ανάπτυξης τού κινητήρα;
ΥΓ.Η φωτό στό in.gr είναι all the money όχι μόνο ώς ένδειξη τής περί τά αεροπορικά ασχετοσύνης τού συντάκτη τού αρθριδίου,αλλά και τής βλακείας του που έκατσε και έψαξε τόσο πολύ να βρή αυτήν την συγκεκριμένη,νομίζοντας ότι είναι σχετική με το θέμα.....