sky express ... the airline of Crete

• Thread starter Thread starter LGIR27
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Re: LGBL/VOL Nea Aghialos (Volos)

H SKY EXPRESS εβαλε στο προγραμμα της και τον Βολο δεν μπορεις ομως ακομα να κανεις κρατηση .Τηλεφωνικα εμαθα οτι θα μπει συντομα το δρομολογιο ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΒΟΛΟΣ

Σύμφωνα με σημερινές έγκυρες πληροφορίες το J31 (SX-SKY) που είχε το πρόσφατο ατύχημα, θεωρήθηκε με επισκευάσιμο οικονομικά, και η εταιρία ψάχνει ένα Jetstream 41 για να το αντικαταστήσει.

Καλυτερα.....

Εχω κανει μια μετακινηση με το J31 ηρακλειο ροδο πριν απο μερικα χρονια..... το J31 ηταν το χειροτερο απο τα ελικοφορα που εχω μπει.....μπορει καποτε να ειχε περισσοτερα αλογα στις μηχανες..... αλλα τυπικοι Εγγλεζοι ξεχασαν να τα ταισουν και τα μισα ψοφησαν!

Η εταιρεία πάντως (από σήμερα νομίζω) ξεκινάει το φιλόδοξο δρομολόγιο HER-AXD-OTP (στο site της διευκρινίζει πως πετάει στο Otopeni (near Bucharest)).

Γεμίζουμε το κενό για όσους Ρουμάνους επιθυμούν να μεταβούν στην Αλεξανδρούπολη, καθώς μέχρι σήμερα, δεν υπήρχε απ'ευθείας πτήση από τη Ρουμανία», είπε ο κ. Κωνσταντινίδης.
Η εταιρεία ελπίζει πως σε εβδομαδιαία βάση θα ταξιδεύουν τουλάχιστον 50 επιβάτες και το απλό εισιτήριο κοστίζει 155 ευρώ. Ο κ. Κωνσταντινίδης εκτίμησε, εξάλλου, πως η παγκόσμια χρηματοπιστωτική και οικονομική κρίση δεν θα επηρεάσει το όλο «εγχείρημα» διότι «προσφέρουμε μια καλύτερη σύνδεση με την Ελλάδα». Οι πτήσεις θα διαρκούν μια ώρα και 15 λεπτά.
http://www.naftemporiki.gr/news/static/ ... 632141.htm

155 euro και 1 ωρα και 15 λεπτα μεσα στο πρα πρα, ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω.. Θα προσφερουν τιποτα (φαγητο) στις πτησεις αραγε;

Στον πίνακα δρομολογίων προστέθηκαν τα εξής:
Ηράκλειο - Βόλος κάθε Παρασκευή στις 16.00
Καβάλα - Ηράκλειο κάθε Σάββατο στις 20.30
Περιέργως δεν υπάρχουν τα αντίστροφα δρομολόγια.

Για Καβαλα ανεβασε τον ΟΦΗ την Παρασκευη με επιστροφη Σαββατο για τον αγωνα του στη Ξανθη
Για Βολο Θα ανεβασει τον Εργοτελη 27/2 με επιστροφη 28/2 για τον αγωνα του στη Λαρισα
Ειναι charter μονο για μια φορα

Πάντως είναι τα μόνα δρομολόγια (μαζί με τα Γιάννενα) στην ηπειρωτική Ελλάδα που λείπουν. Ελπίζω σύντομα να προστεθούν σε τακτική βάση.
Εκτός κι αν γίνει η έκπληξη (ή μήπως δε θα είναι έκπληξη;) και προστεθεί κι η Κοζάνη. Για το Ακτιο βέβαια θα ήταν τραβηγμένο, με Αραξο και Γιάννινα στα δρομολόγια.
Εχω ταξιδέψει αρκετές φορές για Αραξο και υπήρχαν αρκετές άδειες θέσεις. Μήπως μια συγχώνευση πτήσεων θα ήταν καλύτερη; Πχ Ηράκλειο-Καλαμάτα- Αραξος ή Ηράκλειο-Αραξος-Γιάννινα;
Αλλά η εταρία ξέρει καλύτερα.

Στο link που παρέθεσε ο manaras, αναφέρει πως "Στα τέλη Μαρτίου δε ξεκινούν πτήσεις από το Ηράκλειο προς Χίο και Γιάννινα." Να δούμε!

radioel":3kycwzjd said:
Πάντως είναι τα μόνα δρομολόγια (μαζί με τα Γιάννενα) στην ηπειρωτική Ελλάδα που λείπουν. Ελπίζω σύντομα να προστεθούν σε τακτική βάση.

Εχω την αίσθηση ότι η εταιρία δε διαφημίζεται όσο θα έπρεπε. Η κάνω λάθος;
Πόσες ποδοσφαιρικές ομάδες την ξέρουν;
Η Παναχαϊκή κατέβηκε 3 φορές στην Κρήτη. Ολες από ΕΛΒΕΝ κι όχι από Αραξο. Ο Αστέρας Τρίπολης κατέβηκε (και θα ξακατεβεί) στο Ηράκλειο από ΕΛΒΕΝ κι όχι από Καλαμάτα. Η Λάρισα και η Ξάνθη κατέβηκαν από Θεσσαλονίκη κλπ.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.