Skygreece Airlines

• Thread starter Thread starter MerNion
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Captain Jack":m1s2vfoc said:
[...]
4 κινητηρες χ 8 τοννους η ωρα μεσο ορο χ 9 ωρες δρομολογιο = 320 τοννους χ 1200$ ο τονος ποσο μας κανει??? :shock: :shock: :shock:
[...]

Φίλε μου μάλλον έχεις μπερδέψει κάποια πράγματα, διάβασες ένα κόμμα σε λάθος θέση, δεν ξέρω.. Γεγονός είναι, ότι ένα Α343 σε μια διαδρομή περίπου 7300 χιλιομέτρων (παράδειγμα περίπου Μόναχο - Σικάγο = αλλά μπορείς να πάρεις και όποια άλλη ανάλογη διαδρομή θες =) καταναλώνει σχεδόν 55-60 και κάτι τόνους καύσιμα, ανάλογα με τον άνεμο και το βάρος του! Και όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, όταν έχει ως μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος απογείωσης τους 271 τόνους, πραγματικά θα ήθελα και εγώ να δώ που τους βάζει τους 320 τόνους ΜΟΝΟ κηροζίνη!

Φιλικά
Α.

Πάμε μια αντίστροφη μέτρηση;
Άσε που στο fb που έχουν κάνει γίνεται ξεκατίνιασμα.Μόνο εικόνα σοβαρής εταιρείας δεν είναι αυτό που γίνεται εκεί.
Θέλετε να το ειδούμε και να το σχολιάσουμε;

Συμφωνώ με τον ALEX96 στασιμότητα καμία κίνηση.Η εταιρεία μου θυμίζει HELLAS AIRLINES,βλέποντας το FACEBOOK καταλαβαίνω πως η εταιρεία δεν είναι σοβαρή,παρουσιάζουν κάποια στελέχη αλλά η ουσία που είναι το πρόγραμμα της εταιρείας είναι ανύπαρκτο.Θα πετάξουν για Αμερική και δεν έχει γίνει καμία διαφημιστική καμπάνια ενώ οι περισσότεροι στην Ελλάδα δεν γνωρίζουν την ύπαρξη της εταιρείας.
Επίσης κανένα νέο για τα αεροπλάνα ούτε μια φωτογραφία(πολλά κοινά με HELLAS AIRLINES).
Αν συνεχίσουν έτσι πιστεύω πως είναι αδύνατον να πετάξει να πετάξει για ΗΠΑ -ΚΑΝΑΔΑ,μιλάμε για πτήσιες μεγάλων αποστάσεων δεν μιλάμε για ελικοφόρα που κάνουν πτήσεις στο αιγαίο.
Έχω πολλές αμφιβολίες αν θα καταφέρουν και αυτοί να πετάξουν.
Τέλος έμαθα ότι πήραν ένα σωρο πρώην ολυμπιακάριους και για καμπίνα προσωπικού,αδικία μεγάλη υπάρχουν και άτομα πλην ολυμπιακάριων που είναι αξιόλογα.
Οι σοβαρες εταιρείες κάνουν διαφήμιση,δείχνουν τον στόλο τους,κάνουν προσφορές εισιτηρίων,γίνονται χορηγοί και μετά πετάνε.Δεν ανεβάζουν photoshop αεροπλάνα στο ιντερνετ λέγωντας ότι θα πετάξουν στην άλλη άκρη του κόσμου.Γενικά θέλει πολύ χρήμα που δεν είμαι σίγουρη ότι το διαθέτουν.

Παμε στοιχημα ο,τι γουστερνετε οτι θα πεταξουν με αεροπλανα της Hellenic Imperial ; :wink: 8) :shock:

Κατά τη γνώμη πέραν των όσων αναφέρονται παραπάνω, εκτιμώ ότι και η ονομασία της εταιρίας δείχνει κάποια προχειρότητα ( Skygreece Airlines) από τους ιδρυτές της. Δεν βρέθηκε κάποιος να τους συμβουλέψει ότι Sky Greece Airlines θα ήταν εμπορικότερο και για τη διαφημιστική της καμπάνια και σκοπιμότητα, για τους εν δυνάμει Έλληνες και μη επιβάτες, για τη Χώρα μας και τους προορισμούς της;

Ζητώ συγνώμη για τη παραπάνω τοποθέτηση/παρατήρησή μου, διότι τώρα μπήκα στο FB και διαπίστωσα ότι αναγράφεται σωστά με κεφαλαία γράμματα κλπ ( αν τελικά θα είναι έτσι )

Οι υπόλοιποι διάλογοι και αναρτήσεις στο fb πως σου φαίνονται;

Επειδή μπορώ να πω ορισμένα που έμαθα έχουμε και λέμε.Είναι στη φάση των executive στελεχών.Ανακοίνωσαν Οικονομικό Διευθυντή γιατί πάει καλά η ¨εύρεση κεφαλαίων¨ ,στην παρούσα φάση ψάχνουν α/φ και δεν έχει γίνει καμμία πρόσληψη σε μέλη καμπίνας.

alex96 μου σπατάλησες 10 λεπτά από το χρόνο μου. Μετά τι διπλή σου επισήμανση έψαξα σχεδόν όλη την fb σελίδα τους και δεν βρήκα κάτι μη φυσιολογικό. Τώρα προσπαθώ να καταλάβω αν υπήρχαν σχόλια που σβήστηκαν ή αν έχεις κάποια σκοπιμότητα...

Όσο και να προσπαθήσεις,σκοπιμότητά μου δε θα βρεις.
Αρκεί να αποδεχθείς ό,τι απλά λέω τη γνώμη μου η οποία είναι:
α) Πλέον,καθυστερούν.
β) Δεν εμπνέουν επαγγελματισμό στο fb.
Όσο για το αν σβήστηκαν σχόλια:Ναι,διαγράφηκαν.Οι διαχειριστές είχαν γράψει κάποια στιγμή ότι θα διέγραφαν οτιδήποτε αρνητικό γράφονταν για την εταιρεία.Έτσι και έκαναν.