Skygreece Airlines

• Thread starter Thread starter MerNion
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
καλησπερα απο Νεα Υορκη

Οι ανθρωποι μου φαινονται εντελως ερασιτεχνες

εγω που ερχομαι στην Ελλαδα πεντε φορες το χρονο ουτε γραμμα δεν στελνω. Μαλλον με τισ αηδιες τους θα καταφεουν να κανουν οτι και η ΗΙΑ-να καταστρψουν την αγορα και να διωξουν τις σοβαρες εταιριες. Δεν υπαρχει τιποτα στα GDS για το καλοκαρι με αυτα τα μυαλα ποιος θα πεταξει μαζι τους

Ερασιτεχνης εισαι ΕΣΥ!Οι ανθρωποι πειμενουν τη αδεια τους AOC απο τη Πολιτικη Αεροπορια.........Πως θα μπουν στα GDS????Η ασχετοσυνη στο μαγαλειο της!!!!Σοβαρευτειτε μερικοι!!!!

Σε ευχαριστω aerozol

επειδη δεν ειμαι και τοσο ασχετος τους ευχομαι καθε επιτυχια και καλες πτησεις οποτε ξεκινησουν

Φίλε/η aerozol ελπίζω να έχεις δίκιο όπως ελπίζω να έχεις δει τους διάφορους φανατικούς της HELLAS AIRLINES τι γράφανε και με τι μένος μας απαντούσαν διάφοροι φανατικοί τότε υποστηρικτές του Ραλάκη,ένα θα σου πω, κράτα μικρό καλάθι.

Και γιατί,αγαπητέ/η κύριε/αAerosol,δεν έχει εκδοθεί ακόμα;Το εγχείρημα είναι γνωστό από το καλοκαίρι.
Αν αυτός που δυσπιστεί είναι ερασιτέχνης,αν και η εταιρεία φαντάζομαι ό,τι θα τον ήθελε επιβάτη,ελπίζω να μην είστε εσείς ο επαγγελματίας εκπρόσωπος-συνήγορος της εταιρείας γιατί διακρίνω ανάρμοστες αντιδράσεις και ιδιαίτερο ερασιτεχνισμό ως τέτοιος.Μέχρι και ο Ραλάκης όμως απάντησε μέχρι κάποια στιγμή έστω.Η SkyGreece κάνει τη δύσκολη!
ΥΓ:Να σας θυμήσουμε,aerosol,ό,τι κάποιοι από τους συντελεστές της SkyGreece ενεπλάκησαν τόσο στις "Ελληνικές Αυτοκρατορικές Αερογραμμές¨" (Hellenic Imperial Airways) όσο και στην "Ωμέγα Αερογραμμές" (Omega Airlines) οι οποίες δε διακρίθηκαν για τον επαγγελματισμό τους.Οπότε αυτός που πρέπει να προσέχει τι λέει είστε εσείς.-

Το άσχημο στην οποιαδήποτε ανταλλαγή απόψεων είναι ο φανατισμός,οι χαρακτηρισμοί και η προσπάθεια ορισμένων να πείσουν ότι γνωρίζουν τα πάντα.Άλλο λοιπόν η αισιοδοξία ή η προσμονή και άλλο η αντιπαλότητα.Δεν υπάρχει λόγος εκτός και αν είμαστε(βάζω και μένα) εκπρόσωποι της όποιας εταιρείας και δεν το γνωρίζουμε ή δεν το λέμε.Στην συγκεκριμένη περίπτωση για να τελειώνουμε μην παραξενευτείτε αν δείτε αλλαγή σχεδίων ............Δεν θα δούμε όμως το φιάσκο της HELLAS.Α, και κάτι ακόμα δεν έχουν πάει ακόμα στην ΥΠΑ και για να πάρουν AOC πρέπει πέρα από τα "χαρτιά" να παρουσιάσουν αεροπλάνο ή αεροπλάνα (κάτι που δεν έχει γίνει ακόμα) και αφού ελεγχθούν και βρεθούν O.K βγαίνει και η άδεια.

Θέλεις να μας προϊδεάσεις σχετικά με ενδεχόμενη αλλαγή σχεδίων;Τι σκέφτεσαι ό,τι μπορεί να συμβεί;

Απλά μου είπε κάποιος άμεσα ενδιαφερόμενος κάτι που σημαίνει αλλαγή και όχι ματαίωση σχεδίων.Μέχρι να το μάθω στα σίγουρα επέτρεψέ μου να μην το πω. :4: :4: :4: :4:

Σεβόμαστε την επιθυμία σου,αλλά όπως είπε και παραπάνω κάποιος,ο καιρός περνά και υπολείπονται ακόμη τρείς μήνες μέχρι την υποτιθέμενη έναρξη δρομολογίων.Και δέν έχει βγεί καμμία ανακοίνωση/ενημέρωση από την εταιρία.Εχει καταθέσει φάκελο δικαιολογητικών;Υπάρχει κάποιο-έστω στο περίπου-χρονοδιάγραμμα γιά το πότε θα αποκτηθούν τα αεροπλάνα;Πρός το παρόν μόνον γενικολογίες διαβάζω εδώ.

Επίσης αυτά τα περί "αλλαγής σχεδίων" που αναφέρεις,δέν μού ακούγονται ενθαρρυντικά.Μιά σοβαρή εταιρία,πρίν ξεκινήση τίς διαδικασίες γιά την αδειοδότηση,έχει ήδη καταλήξει στο επιχειρηματικό της σχέδιο-το οποίο μάλιστα υποχρεούται να καταθέση στην ΥΠΑ γιά να πάρη το AOC.Οταν λοιπόν ακούμε πως τρείς μήνες πρίν την υποτιθέμενη έναρξη δρομολογίων η εταιρία ακόμη δέν έχει κάν έτοιμο business plan,αλλά το "μοντάρει" τώρα διά τής μεθόδου "βλέποντας και κάνοντας"-ή μάλλον "βλέποντας κι'αλλάζοντας"-δέν δικαιούμαστε να είμαστε επιφυλακτικοί;

Παιδιά ούτε εγώ είμαι στην SKYGREECE ούτε ο φίλος που μου το έιπε.Όπως είπα είναι ενδιαφερόμενος άρα ψάχνει,πώς το λένε.Από κει και πέρα όταν βάζεις ψηλά τον πήχυ όπως έκαναν πρέπει να μπορείς και να τον περάσεις.Αν δεν μπορείς κάθεσαι στ´ αυγά σου.Από κει και πέρα δεν θυμάμαι να υπερασπίστηκα κανένα παρά μόνο τον εαυτό μου ώστε έστω και αν δεν γνωριζόμαστε αύριο -μεθαύριο να μην μπορεί κανείς να με πει ψεύτη ή κάπως αλλιώς.